PDA

View Full Version : سوال: سیستم مدیریت محتوای وب

root-A
شنبه 14 شهریور 1394, 08:03 صبح
سلام من دارم روی یک سیستم مدیریت محتوا با این مشخصات کار میکنم

سیستم مادولار که از طریق یک هسته که شامل سه کلاس اصلیه کنترل وبه هم متصل میشه
-کلاس ویو(که شامل خروجی نرم افزار چه بصورت داده نمایشی وچه بصورت اتقال شبکه و.... وظیفا این کلاس ارتباط با سایر نرم افزار ها شبکه کاربر و... و میتونه با ... روش مختلف با توجه به ماژول های اضافه شده فعالیت بکنه)

-کلاس دیتا استور (این کلاس تمامی داده های مشترک بین ماژول ها و اشیا رو بصورت استاتیک ذخیره میکنه)

-کلاس اونت(این کلاس اونت ها رو با توجه به نام اونا ایجاد میکنه و با تریگر شدن هر اونت با توجه به نام اون اونت متد های مرتبط در اشیای لیست شده رو تریگر میکنه)

-کلاس ماژول این کلاس وظیفه داره ماژول مرکزی(تمامی مژول ها بصورت کتابخانه های خارجی مثل dllهستند) رو لود کنه و باتوجه به دستورا ماژول مرکزی سایر ماژول ها رو لود مقدار دهی و اجرا کنه این کلاس هر ماژول رو با شیعی از نوع دیتا استور به عنوان پارامتر لود میکنه و اونت های مورد نیاز ماژول رو در اونت ثبت میکنه و در صورت تریگر شدن اونت از طریق همین کلاس اون درون ماژول تریگر میشه)

-کلاس مین کور این کلاس وظیفه شروع و پایان نرم افزار رو به عهده داره ین کلاس ارور ها رو کنترل و با توجه به اهمیت اون ها با سیستم رفتار میکنه اونت های این کلاس در کلاس اونت ذخیره و تریگر میشن و این کلاس با ویو از داده های خودش خروجی میگیره

سیستمتوسط ماژول مرکزی کنترل میشه این ماژول مرکزی میتونه نرم افزار رو تبدیل به یک وبسرور بکنه یا تبدیل به یک نرم افزار پلیر بکنه به عبارت دیگه این سیستم میتونه بینهایت امکانات داشته باشه

امکانات فعلی
*وبسرور (وبسرور به کلاس ویو متصله و خروجی این کلاس با ویو کنترل میشه)
__دارای وبسرور moongoose
__میتونه با آپاچی و ... هم کانکت بشه لظوما وابسه به یک وبسرور خاص نیست و با توجه به پرتکل خاص با هسته درتماسه
*دیتابیس (این ماژول با ویو و دیتا استور در ارتباطه)
__با mysql -sql server و ... در ارتباطه و در آینده هم میشه به سادگی کپی دوتا dll ماژول های دیتابیس های دیگه هم اضافه بشه
*gui
__با استفاده از ویجت های کیوت میتونه اتفاقات داخل نرم افزار رو به کاربر نشون بده این کلاس توسط ویو کنترل میشه و اطریق ویو قابل دسترسی ومقدار دهیه

دارم روی قسمت های دیگه کارمیکنم میخواستم نظرتونرو درمورد همچین نرم افزاری و اینکه اصلا ایده خوبیه که سیستم مدیریت محتوایی قابل توسعه به زبان c++ و کتابخانه qtو.. بسازم یا نه ممنون میشم اگه اساتید راهنماییم کنن

root-A
شنبه 14 شهریور 1394, 19:14 عصر
ایولا کسی نیست به ما کمکی نصیحتی چیزی بکنه

ali chegini
یک شنبه 15 شهریور 1394, 12:28 عصر
سلام.
به نظرم به این نکات هم توجه کنی خوبه :
1- سرمایه گذاری
2- هزینه کار و انرژی که باید مصرف کنی
3- اگر الان محصولت آماده باشه چه جوری می خوای درامد کسب کنی؟
4- راه آسون تر و ارزون تر هم وجود داره؟
5- مصرف کننده هات کیا هستن ؟
6- رقبات کیا هستن ؟

root-A
یک شنبه 15 شهریور 1394, 17:56 عصر
حالا پیدا کردن بازار مناسب بجای خود بیشتر در مورد مباحث ساختاری کنجکاوم اینکه اصلا خوبه که اجزای سیستم جدا از خود سیستم و بصورت ماژول لود میشه یا اینکه در ساختن هسته موفق بودم و مهم تر از همه اینکه اینطور نرم افزار مناسب وب هست یا نه در مورد وبسرور هم سوال دارم اینکه moongoose انتخاب خوبیه یا گزینه های بهتری هم هست

ali chegini
یک شنبه 15 شهریور 1394, 22:44 عصر
بله به نظر من اجزای سیستم بهتره جدا لود بشه . چون تو سیستم یک پارچه اگر قسمتی به مشکل بخوره کل سیستم رو تحت تاثیر قرار میده.
الان سیستم های جدید هم چند قسمتی هستن مثل MVC:model-view-control
لطفا موارد دیگری رو هم ببین مثل CPPcms

حامد مصافی
پنج شنبه 19 شهریور 1394, 08:13 صبح
امروز خبر انتشار یک کتابخانه تحت وب با معماری mvc برای کیوت در وبلاگ دیجیا درج شده.
شاید مفید باشه اکه نگاهی بهش بندازید
http://cutelyst.org/