PDA

View Full Version : شروع کار با آندروید

یاسر مددیان
یک شنبه 15 شهریور 1394, 03:11 صبح
با سلام و احترام
اساتید گرامی ، من می خوام برنامه نویسی تحت آندروید رو شروع کنم. من خودم asp.net کار هستم و با C# کد می نویسم. حالا شنیدم تو ویژوال استادیو 2015 میشه برنامه آندروید و ios نوشت.
با همه این وجود به نظر شما از کجا شروع کنم :
1. آندروید استادیو
2. اکلیپس
3. ویژوال استادیو 2015

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.

سپاسگزارم.

بمب منطقی
یک شنبه 15 شهریور 1394, 14:41 عصر
من خودم با اکلیپس کار میکنم. یکمی گیره ولی من باهاش مشکلی ندارم. اما بعضی از دوستان حساس هستن و نمی پسندنش! اگه شما هم حساس هستی استدیو رو انتخاب کن.
اکلیپس قدیمی تره ولی استدیو جدید.

jojoba2010
دوشنبه 16 شهریور 1394, 08:26 صبح
گروه زیر برای برنامه نویسان آندروید با زبان #C ایجاد کردیم (Xamarin)
لینک زیر را در مرورگر گوشی که دارای telegram هست باز کنید بعد بصورت اتوماتیک در تلگرام شما گروه باز می شود و می توانید فعالیت کنید.
https://telegram.me/jojoba2010

یاسر مددیان
دوشنبه 16 شهریور 1394, 22:33 عصر
ممنون از دوستان که زحمت کشیدن و پاسخ دادن.
پس آندروید استادیو ارجحیت داره به ایکلیپس!
و اینکه vs 2015 که من هنوز فرصت نصب نداشتم، آیا خوبه برای تولید اپلیکیشن آندروید و ios ؟ میگن حجم فایل خروجیش خیلی زیاده!

ممنون میشم برای یک مبتدی ، اساتید یه راه خوب برای شروع تعریف کنن که آینده هم دچار مشکل نشیم.

سپاسگزارم.

arman.m.80
پنج شنبه 19 شهریور 1394, 10:30 صبح
برای برنامه نویسی اندروید به نظر من با دلفی کار کن من خودم با دلفی کار میکنم و خیلی راضی هستم.

purtoogh
چهارشنبه 08 مهر 1394, 13:24 عصر
یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی.
باید پروژه بگیری تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.

اول کار هم میتونی از نرم افزار های ساده تر شروع کنی و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.
برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، یک سر به سایتایی مثل این بزن:

puzzley.ir
(http://puzzley.ir/?utm_source=barnamenevis&utm_medium=froum&utm_term=android&utm_campaign=earlydev)
برنامه نویسی نداره، موقه های عجله ای یا برای پروژه هایی که خاص نباشه کار آدم رو راه میندازه.
:متفکر:

من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)

purtoogh
چهارشنبه 08 مهر 1394, 13:34 عصر
یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی.
باید پروژه بگیری تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.

اول کار هم میتونی از نرم افزار های ساده تر شروع کنی و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.
برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، یک سر به سایتایی مثل این بزن:

puzzley.ir
(http://puzzley.ir/?utm_source=barnamenevis&utm_medium=froum&utm_term=android&utm_campaign=earlydev)
برنامه نویسی نداره، موقه های عجله ای یا برای پروژه هایی که خاص نباشه کار آدم رو راه میندازه.
:متفکر:

من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)