ورود

View Full Version : دریافت خودکار محتوا json و دخیره آنها

mahdiak
یک شنبه 15 شهریور 1394, 14:25 عصر
سلام

عزیزان من در سایتی لینکی را ثبت میکنم .
اون سایت زمانی که آپدیت جدیدی بیاد خودکار محتوا را به صورت JSON و با POST ارسال میکنه به لینکی که من ثبت کردم ...

حالا من چطوری میتونم خودکار بدون رفرش و ... کدی بنویسم که اطلاعات JSON که POST میشه به صفحه من و بگیره و در دیتابیس مثلا ذخیره کنه یا در فایل ( نحوه ذخیره مهم نیست میخوام یاد بگیرم چطوری این محتوا رو دریافت کنم و در متغیری ذخیره کنم و پردازش هامو روش انجام بدم )

شنیدم با cURL میشه اما هیچ آشنایی ندارم ممنون میشم اگر رهنمایی بفرمایید ...

mahdiak
یک شنبه 15 شهریور 1394, 19:42 عصر
up ... فقط نیاز محتوایی که با متد POST از طریق HTTP برای صفحه ارسال میشه را بخونم :دی

Unique
یک شنبه 15 شهریور 1394, 22:43 عصر
اون سایت زمانی که آپدیت جدیدی بیاد خودکار محتوا را به صورت JSON و با POST ارسال میکنه به لینکی که من ثبت کردم
دوست عزیز شما سوالتون با درخواستتون نمیخونه ! اگه وقتی محتوای جدید میاد برای شما به آدرسی که ثبت کردین در فرمت JSON و شیوه POST ارسال میشه ، خوب شما لازم نیست کار دیگه ای انجام بدین ! هر وقت ارسال کنند صفحه شما فراخونی میشه و شما کافیه اطلاعات را از طریق POST_$ بگیرین وهر کاری میخوان باهاش بکنین.

opluse
یک شنبه 15 شهریور 1394, 23:38 عصر
سلام دوست عزیز ، من کاملا متوجه سوال و درخواستتون نشدم ولی اگه میخواین بصورت خودکار هرچند لحظه یک بار به یک صفحه POST ارسال کنید و جوابشو بگیرید بهتره از این کد Jquery استفاده کنید :

$(document).ready(function(){

setInterval(function(){

$.post("demo_ajax_gethint.php", {suggest: txt}, function(result){

$("span").html(result);

});

}, 3000);

});