ورود

View Full Version : ایجاد شبکه مجازی

pari1365
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 03:21 صبح
سلام

من میخوام با استفاده از Virtual PC در کامپیوترم شبکه درست کنم , یعنی مثلا کامپیوترم در نقش Domain و Virtual PC در نقش Client باشه, برای این کار تو کامپیوتر خودم یک loopback adapter تعریف کردم , و در virtual PC آدرس Gateway , DNS را IP دستگاه اصلی دادم . اما موقعی که ping می کنم هیچ کدوم از آنها Reply نمی دن . لطفا راهنماییم کنید:گریه: :افسرده: :ناراحت:

Identifier
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 07:01 صبح
باستی Loopback Adapter را با LAN ی که VPC ایجاد کرده Bridge کنید.

موفق باشید.

pari1365
پنج شنبه 26 مرداد 1385, 02:32 صبح
سلام
اگر ممکنه می شه یک کم توضیح بیشتر بدید ؟ آخه برای ساختن Bridge باید 2 تا Connection در یک PC باشند , چطوری 2 تا Connection از 2 PC مختلف را Bridge کنم؟

ممنون

Identifier
پنج شنبه 26 مرداد 1385, 06:37 صبح
آخه برای ساختن Bridge باید 2 تا Connection در یک PC باشند , چطوری 2 تا Connection از 2 PC مختلف را Bridge کنم؟

شما یک connection که VPC ایجاد کرده دارید و همچنین یک Virtual Connection این دو را با هم Brdige کنید.

موفق باشید

pari1365
پنج شنبه 26 مرداد 1385, 19:18 عصر
سلام
اگه ممکنه می شه بیشتر توضیح بدید , آخه برای Bridge کردن باید 2 تا Connection ها در 1 PC باشند :افسرده: :متفکر:
یعنی زمانی که در My Network Places روی connection کلیک می کنم میگه حد اقل 2 تا Connection باید انتخاب کنی و من نمی دونم چه طوری بهش بگم اون یکی Connection در Virtual PC است
ممنون

Identifier
شنبه 28 مرداد 1385, 07:00 صبح
یعنی زمانی که در My Network Places روی connection کلیک می کنم میگه حد اقل 2 تا Connection باید انتخاب کنی و من نمی دونم چه طوری بهش بگم اون یکی Connection در Virtual PC است

شما یک connection که VPC ایجاد کرده دارید و همچنین یک Virtual Connection این دو را با هم Brdige کنید.

ببین دوست عزیز نرم افزارهای همچون VPC و یا VM Ware زمان نصب یک Connection مجازی Lan ایجاد میکنند که شما برای برقراری ارتباط اون با شبکه داخلی بایستی اون کانکشن مجازی را با کانکشن LAN Bridge کنید.

پ.ن : پیشنهاد میکنم از VMWare استفاده کنید.

موفق باشید.

yalan_oghlan
شنبه 28 مرداد 1385, 07:38 صبح
از VMWare استفاده کن.