ورود

View Full Version : DataGrid is not supported .NET3.5

Neyshaburi
دوشنبه 16 شهریور 1394, 16:08 عصر
با سلام
تو دات نت 3.5 DataGrid ساپورت نمیکنه راه حل؟
DataGrid is not supported in a Windows Presentation Foundation (WPF) project

anubis_ir
دوشنبه 16 شهریور 1394, 16:35 عصر
از wpf toolkit قديمي استفاده كنيد:
http://wpf.codeplex.com/releases/view/40535

Neyshaburi
دوشنبه 16 شهریور 1394, 16:39 عصر
ممنون از شما
اما میخواستم بدونم راه دیگه ای هم وجود داره یا خیر ؟

SabaSabouhi
سه شنبه 17 شهریور 1394, 08:44 صبح
با سلام
تو دات نت 3.5 DataGrid ساپورت نمیکنه راه حل؟
DataGrid is not supported in a Windows Presentation Foundation (WPF) project

سلام
پرسش بزرگ برای من اینه: چرا از Net Framework 4.0. استفاده نمی‌کنی؟
رو همه سیستم‌عامل‌های XP به بالا نصب می‌شه، از ویندوز 8 به بعد هم به صورت پیش‌فرض روی ویندوز هست.

صبا صبوحی

elec60
پنج شنبه 19 شهریور 1394, 08:09 صبح
سلام
پرسش بزرگ برای من اینه: چرا از Net Framework 4.0. استفاده نمی‌کنی؟
رو همه سیستم‌عامل‌های XP به بالا نصب می‌شه، از ویندوز 8 به بعد هم به صورت پیش‌فرض روی ویندوز هست.

صبا صبوحی

یه جاهایی دات نت 3.5 به بالا کار نمیکنه!
برای مثال من با zkemkeeper.dll که یه ActiveX هست کار میکنم اما این dll تو دات نتهای بالای 3.5 Exception میده!! و هنوز نتونستم دلیلشو بفهمم. سازنده این dll هم فعلا نتونسته کمکی کنه!!

شاید این دوستمون هم همچین مشکلی داره

SabaSabouhi
پنج شنبه 19 شهریور 1394, 08:56 صبح
یه جاهایی دات نت 3.5 به بالا کار نمیکنه!
برای مثال من با zkemkeeper.dll که یه ActiveX هست کار میکنم اما این dll تو دات نتهای بالای 3.5 Exception میده!! و هنوز نتونستم دلیلشو بفهمم. سازنده این dll هم فعلا نتونسته کمکی کنه!!

شاید این دوستمون هم همچین مشکلی داره

سلام
عبارت «یه جاهایی دات نت 3.5 به بالا کار نمی‌کنه» کاملاً عبارت نادرستی هست. نسخه‌ی 4.0 روی XP هم نصب می‌شه. پس همه جا کار می‌کنه.
بجای حل مشکل دنبال راه حل‌های بد نباشین، zkemkeeper.dll هیچ مشکلی با framework نسخه‌ی 4.0 نداره، چون اصولاً native هست.
ضمن این که activeX نیست، com component هست. من با اون کار کردم. اگه مشکلی داری شاید من بتونم برات حلش کنم.
نکته‌اش فقط اینه که برای ویندوز 32 بیت باید از نسخه‌ی 32 بیت و برای نسخه‌ی 64 بیت باید از نسخه‌ی 64بیت اون استفاده کنی.

صبا صبوحی

elec60
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 00:49 صبح
سلام
عبارت «یه جاهایی دات نت 3.5 به بالا کار نمی‌کنه» کاملاً عبارت نادرستی هست. نسخه‌ی 4.0 روی XP هم نصب می‌شه. پس همه جا کار می‌کنه.
بجای حل مشکل دنبال راه حل‌های بد نباشین، zkemkeeper.dll هیچ مشکلی با framework نسخه‌ی 4.0 نداره، چون اصولاً native هست.
ضمن این که activeX نیست، com component هست. من با اون کار کردم. اگه مشکلی داری شاید من بتونم برات حلش کنم.
نکته‌اش فقط اینه که برای ویندوز 32 بیت باید از نسخه‌ی 32 بیت و برای نسخه‌ی 64 بیت باید از نسخه‌ی 64بیت اون استفاده کنی.

صبا صبوحی

تو ویژوال استودیو وقتی تو قسمت References، دی ال ال zkemkeeper رو انتخاب کنیم تو قسمت Properties نوع dll رو ActiveX نمایش میده.

مشکل من با این dll حل شد، مشکلی که داشت باگ مربوط به dll بود که با نسخه جدید dll رفع شد. تو نسخه قدیمیش که ۲۰۰۸ بود از دات نت ۳.۵ به بالا نمیشد استفاده کرد و خطایی شبیه AccessViolation (دقیق یادم نیست) میداد

ضمنا اگه این dll درست رجیستر نشه اصلا نمیشه تو Reference های ویژوال استودیو اضافه ش کرد