PDA

View Full Version : پردازش تصویر (پلاک خودرو - اثر انگشت - تشخیص چهره)

razeghaik1
سه شنبه 17 شهریور 1394, 09:28 صبح
سلام بر مهندسین عزیز
آقای قصد داریم رو پروژه تشخیص پلاک خودرو وپروژه تشخیص اثر انگشت و همچنین تشخیص چهره کار کنیم.می دونم راه طولانی در پیشدارم و قصد دارم پروژه رو اجرایی کنم.اما خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید و راهراست رو به ما نشون بدین.سایت های زیادی رو این چند روزه جستجو کردم اما اونی کهخواستم نبودن!
ضمنا من خودم asp.net و C# کار می کنم و با خانواده C آشنایی دارم.می دونم با متلب می شه وبا c++ و C# هم می شه.
سوال بنده اینه که من با چه زبانی این کار روشروع کنم که راهحت تر باشه؟از چه کتابخانه ای کمک بگیرم؟از چه چیزایی کمکبگیرم؟کدوم زبون آسونتره و قدرت بیشتری داره و می تونه بهتر اجرایی کنه پروزه رو؟
دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون می شم. باتشکر

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 23 شهریور 1394, 15:09 عصر
سلام دوست عزیز من با دلفی کار میکنم
در بخش برنامه نویسی دلفی اقای عباس کد های خوبی درمورد تشخیص پلاک خودرو گذاشته اند.
به نظر بنده حقیر دلفی میتونه بهتر در این امر کمکت کنه(در مورد #asp.net , c,c نمی دونم که می شود یا نه)

golbafan
شنبه 28 شهریور 1394, 22:06 عصر
سلام

http://golbafan.webs.com

pbm_soy
یک شنبه 29 شهریور 1394, 00:25 صبح
اگه سرعت پردازش براتون مهم باشه حتما از زبانهایی مانند c/c++ استفاده کنید و یا دلفی
زبانهایی مانند دات نت ها و یا جاوا در مراحل بعدی قرار میگیرند
منظور من از سرعت پردازش اینه که شما قرار چنین الگوریتمهای تشخیص دهنده ای را کجاها استفاده کنید آیا قرار در سیستمهای آنلاین لحظه به لحظه کار. کنه یا نه فقط قرار یک تصویر بدین و آنرا میخواهید با تصاویر موجود در دیتابییس مقایسه کنه؟وعجله ای برای جواب نیست
و یا چه میزان بار برای برنامه وارد میشود و یا آیا قرار برنامه بروی video stream و یا دیگر نوع جریانهای داده ای کار کند؟