View Full Version : گفتگو: بهترین قالب یا اسکریپت فروشگاه اینترنتی
fary_programming
سه شنبه 17 شهریور 1394, 21:56 عصر
با سلام من یک فروشگاه اینترنتی میخوام راه اندازی کنم .البته در حال حاظر یک قالب قروشگاهی که با ویرچومارت هست تهیه نمودم اما چندان جالب نیست و بیشتر نیاز به تغییر کد داره برای ویرایش ماژول هایش. از افرادی که تجربه طراحی فروشگاه اینترنتی دارند لطفا مرا راهنمایی نمایند تا کدام اسکریپت مناسب این کار است؟ البته یاد آوری کنم که سایت من صرفا فروشگاه نیست و میخواهم علاوه بر فروش قسمتی برای اخبار و مقالات سپس قسمتی مختص مدیریت آگهی هم باشد ممنون میشوم از اساتید تا بنده را راهنمایی نمایند تا با اطمینان یک فروشگاه ساز مناسب را انتخاب نمایم.
mostafae
سه شنبه 17 شهریور 1394, 22:10 عصر
وردپرس + ووکامرس
fary_programming
سه شنبه 17 شهریور 1394, 22:19 عصر
وردپرس + ووکامرس
خیلی ها میگویند فقط اپن کارت و پرستاشاپ
mostafae
سه شنبه 17 شهریور 1394, 22:36 عصر
بالاخره هر سیستمی مزایا و معایب خودش رو داره
خوب مطلق یا بد مطلق نداریم
پیام حیاتی
سه شنبه 17 شهریور 1394, 22:37 عصر
خیلی ها میگویند فقط اپن کارت و پرستاشاپ
برای فروشگاه پیشنهاد می کنم یکی از این دو را انتخاب و استفاده کنید.
pbm_soy
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 02:49 صبح
کلا WordPress را که امتحان کردم فوق العاده از سیستم ram مصرف میکند و هرچی بهش بدی میخورد!
حالا اگه بخش فروش آن ووکامرس هم مثل این باشد دیگه واقعا یا باید یک شرکت هاست خوب با میزان تعهد بالا باید پیدا کنید
البته پرستا را دقیق بررسی نکردم فقط یکبار نصب کردم و تمام ولی درسرچهایی که تو اینترنت داشتم کاربران ایرانی و فروشگاههای ایرانی زیادی با آن درحال کار هستند و تعداد کسانیکه در این زمینه خدمات ارائه میدهند زیاد است پس من باشم این مورد را انتخاب میکرد!
فروشگاهها غیر رایگان چی؟ فروشگاهها ایرانی فروشی؟ (مانند ایران مارکت سنتر و غیره ) کسی تجربه ای با اینها ندارد
online_com
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 08:53 صبح
آیا در اپن کارت هم امکان گذاشتن مطلب مانند اخبار و مقاله و .. وجود دارد یا فقط برای فروشگاه است؟
پیام حیاتی
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 10:40 صبح
آیا در اپن کارت هم امکان گذاشتن مطلب مانند اخبار و مقاله و .. وجود دارد یا فقط برای فروشگاه است؟
بله امکانش هست ولی باید در نظر داشته باشید این cms جهت کار فروشگاه ایجاد شده و امکانات یک cms سایت ساز مثل جوملا و وردپرس را ندارد،پیشنهاد می کنم سایت وردپرس داشته باشید یک زیردامنه ایجاد کنید و در ان فروشگاه را راه اندازی کنید،با این کار یک تیر و دو نشان خواهید زد.
godofphp
سه شنبه 24 شهریور 1394, 08:25 صبح
بهترین گزینه برای ساخت یک فروشگاه قوی و کامل و رایگان پرستاشاپ میباشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.