View Full Version : به هم ریختن ایندکس دیتا بیس(خرابی فایلهای cdx)در خانواده ویندوز7 و بالاتر
nima_8m
یک شنبه 22 شهریور 1394, 14:14 عصر
با سلام
من یه برنامه دارم که تحت شبکه هست در ویندوز xp و سرور 2003 هیچ مشکلی نداشتم اما وقتی از ویندوز سرور 2008 و 2012 استفاده میکنم اگر کلاینت ها از 7 استفاده کنن دوتا مشکل اساسی میخورم 1- کند شدن برنامه به طوری که دیگه نمیشه ازش استفاده کرد2-به هم ریختن ایندکس دیتابیس سرور که مجبور میشم دوباره بسازمشون
میخواستم بدونم دلیل این مشکل از کجا میتونه باشه برنامه من با فاکس9 نوشته شده کل پوشه برنامه (فایل اجرایی و دیتابیس)رو روی سرور به اشتراک میزارم دسترسی به صورت خواندن/نوشتن/تغییر تنظیم میشه.من برنامه رو میتونم روی xp به اشتراک بزارم ولی اگه کلاینت ها بیشتر از 10 تا بشن دیگه باید رفت سمت سرور به خاطر محدودیت تعداد اتصال
ممنون میشم دوستایی که تجربه دارن راهنمایی کنن
nima_8m
دوشنبه 13 مهر 1394, 12:49 عصر
با سلام مجدد.
بالای 100 نفر پست رو خوندن ولی ...
gh_khajehzade
سه شنبه 14 مهر 1394, 08:58 صبح
سلام
من متاسفانه تجربه ای با ویندوز 7 و server2008 ندارم.ولی چیزی که به به نظرم میاد اینه که تست کن اگر کلاینت xp باشه و سرور2008 بازم مشکل هست یا نه؟نتیجه رو بگو بلکه با همفکری هم بتونیم مشکل رو حل کنیم.
nima_8m
سه شنبه 14 مهر 1394, 14:37 عصر
سلام
من متاسفانه تجربه ای با ویندوز 7 و server2008 ندارم.ولی چیزی که به به نظرم میاد اینه که تست کن اگر کلاینت xp باشه و سرور2008 بازم مشکل هست یا نه؟نتیجه رو بگو بلکه با همفکری هم بتونیم مشکل رو حل کنیم.
سلام جناب khajehzade (http://barnamenevis.org/member.php?118370-gh_khajehzade)
در این حالت موردی پیش نمیاد
مشکل زمانی پیش میاد که سرور 2008 و یا بالاتر باشه و ویندوز ها 7 یا بالاتر
واقعاً خیلی داره اذیتم.
خودم فکر میکنم موارد امنیتی که تو 7 و بالاتر هست داره یه جایی دست کاری میکنه ولی کجا؟!
الان تو یه کارخونه مجبورم سرور 2003 بزارم فکرش رو کنید!!
سعید20
چهارشنبه 15 مهر 1394, 08:07 صبح
نرم افزار تو سرورهم استفاده میشه یا نه
اگه تمام کلاینتها سون باشن و برنامه تو سرور اجرا نشه مشکلی پیش نمیاید ولی اگه تو سرور اجرا بشه مشکل دار میشه شما مجبورید تو سرور برنامه را استفاده نکنید
gh_khajehzade
چهارشنبه 15 مهر 1394, 08:49 صبح
سلام
1-تو حالت xpmode تست کن (نمیدونم چطوری میتونی ویندوز 7 رو به این حالت ببری ولی میدونم میشه !)
اگه سورس برنامه رو داری فایلهای اجرایی رو تو کلاینتها قرار بده و در سرور فقط فایلهای dbf و ایندکسها باشه .البته باید در ابتدای برنامه اصلی (prg)مسیر فایلها در سرور رو با فرمان set path to \\servername\sharefolder (file://\\servername\sharefolder) (یا اگه از map drive استفاده میکنی به مسیر درایو مورد نظر) تعریف کنی . مطمئن نیستم جواب بده ولی تستش بی ضرره!
nima_8m
چهارشنبه 15 مهر 1394, 15:11 عصر
نرم افزار تو سرورهم استفاده میشه یا نه
اگه تمام کلاینتها سون باشن و برنامه تو سرور اجرا نشه مشکلی پیش نمیاید ولی اگه تو سرور اجرا بشه مشکل دار میشه شما مجبورید تو سرور برنامه را استفاده نکنید
سلام و مرسی
درست میفرمایید اگه برنامه رو سرور اجرا بشه مشکل دار میشه دقیقا ، و منم این کار رو نمیکنم .رو سرور حتی برا اطمینان فایل اجرایی رو بر میدارم.
رو سون user controler رو روی حداقل گذاشتم این رو جدیدا به فکرم رسید.
سعید20
یک شنبه 19 مهر 1394, 18:00 عصر
باید ویندوزاتون یه دست باشن یا همه سون یا همه اکس پی یه راهش هم این است که شورتکات برنامه تان در بخش پروتپرتیز کامپتبیلتی مد سون داره را انتخاب کنید یا شورت کات کلایتنها را در مد سرور اجرا کنید
سعید20
یک شنبه 19 مهر 1394, 18:05 عصر
135947
شورت کات
nima_8m
سه شنبه 28 مهر 1394, 13:38 عصر
سلام
ممنون از پاسخ همه دوستان
جناب سعید20 این موردی که فرمودین ویندوزها باید یکدست باشه رو تا به حال بهش فکر نکردم حتماً تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
یعنی واقعاً میتونه تاثیر گذار باشه این موضوع؟؟؟
و یا اینکه Mode رو تغییر بدم ؟؟؟
تو پروژه پیشه رو حتماً این کار و میکنم فقط ویندوز 7 نصب میکنم بدون تغییر Mode اگه جواب بده که ....
اگرم نه که میرم سراغ Mode
بازم ممنون بابت همفکری و کمک شما
موفق باشید.
hamed_m
یک شنبه 03 آبان 1394, 04:12 صبح
چرا بانک رو کامل به اس کیو ال منتقل نمیکنید؟ فاکس از او دی بی سی براحتی استفاده میکنه و فقط لازمه دیتای مربوطه رو در کرزر لوکال بخونید و اگر لازم بود آپدیت یا اینسرت یا دلیت کنید.
سرعت هم عالیه و وابستگی به ماشین کاربر برای ارتباط با بانک روی سرور بسیار کم میشه.
nima_8m
جمعه 08 آبان 1394, 19:21 عصر
چرا بانک رو کامل به اس کیو ال منتقل نمیکنید؟ فاکس از او دی بی سی براحتی استفاده میکنه و فقط لازمه دیتای مربوطه رو در کرزر لوکال بخونید و اگر لازم بود آپدیت یا اینسرت یا دلیت کنید.
سرعت هم عالیه و وابستگی به ماشین کاربر برای ارتباط با بانک روی سرور بسیار کم میشه.
سلام
من از فاکس تقریباً چیزی نمیدونم ولی به یه سری دلایل پشتیبانی یه برنامه رو به عهده دارم خیلی دوست داشتم این کار رو انجام بدم اما خودم وی بی دات نت بلدم و تا حالا با اون اطلاعات خیلی مسایل رو برطرف و کم و زیاد کردم و برا تبدیلش هم کسی و پیدا نکردم این دلیلش هست و همینطور ماخذ یه سری از مشکلات و اصلا نمیدونم با این حال برنامه داره خیلی خوب کار میکنه از وقتی این win7 اومد مشکلات شروع شده دیروز هم یه شرکت از کندی سرعت شکایت داشت دقیقا بعد از نصب یه 7 تو شبکه خیلی برام جالب شده این چیه
nima_8m
جمعه 08 آبان 1394, 19:23 عصر
135947
شورت کات
سلام این برا زمانیه که شما از یه فایل exe استفاده میکنید برنامه من .app هستش
gh_khajehzade
دوشنبه 11 آبان 1394, 07:47 صبح
سلام
اگه سورس برنامه رو داری میتونی به راحتی exe کنی!
mostafa_zamani
پنج شنبه 28 آبان 1394, 18:09 عصر
سلام
به نظر بنده از قابلیت جدید ویدوز 2008 remote app استفاده کن.
در این حالت برنامه عملا روی سرور اجرا می شه و لی مثل یک برنامه ای که داره روی کلاینت اجرا می شه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.