PDA

View Full Version : باز شدن یک صفحه با jq

alireza.wise
یک شنبه 22 شهریور 1394, 14:37 عصر
سلام
دوستان گرامی بنده سه دکمه دارم که میخوام نشانگر وقتی روی دکمه ها اومد صفحه ای جلوشون باز شه. اما طبق فایل ضمیمه شده هرکدوم از دکمه ها که روشون میام صفحه قبلی که قبلا روش اومدم هم میمونه و پنهان نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
ممنون

alireza.wise
دوشنبه 23 شهریور 1394, 11:14 صبح
از دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟

alireza.wise
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 09:15 صبح
سلام
دوستان عزیز من واقعا به کمکتون نیاز دارم اگر کسی میتونه راهنمایی ام کنه ممنون میشم

Mr.Robot666
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 00:45 صبح
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$(".portal-img").on('mouseenter mouseleave', function() {
$(".main-l-t-1").toggle(1000);
});
});

$(".portal-amoozesh").on('mouseenter mouseleave', function() {
$(".main-l-t-2").toggle(1000);
});
});
$(".portal-modiryat").on('mouseenter mouseleave', function() {
$(".main-l-t-3").toggle(1000);
});
});
</script>

alireza.wise
شنبه 28 شهریور 1394, 08:22 صبح
سلام
دوست گرامی ممنون از لطفتون
ولی باز یه مشکل وجود دارد و اون اینه که وقتی نشانگر ماوس را چندین بار سریع روی دکمه ها میبریم و بعد متوقف میشیم اما صفحات همگی شروع به باز و بسته شدن میکنند. فکر میکنم باید جای toggle از روش دیگه ای استفاده کرد ولی برای باز و بسته شدن همین رو بلدم. به نظرتون باید از چه روشی استفاده کنم؟؟؟
ممنون

Mr.Robot666
شنبه 28 شهریور 1394, 10:45 صبح
یه روشی بود واسه استوپ کردن انیمیشن؛ یادم نیست چجوری بود یا اصلا برای این کار میده یا نه! خلاصه من هم مثل شما درحال یادگیری، طبق متد تراوشات ذهنی خودم بود که متوجه شدم این روش جواب نمیده و باید بر طبق متد و پشتیبانی آموزشی پیگیر باشم.
شما هی جلوتر میری پیچیده تر میشه، سوالاتتون بیشتر میشه، ابهاماتون بیشتر میشه، آخر جواب هیچ کدوم رو نمیگیری، افسرده میشی و ...

من هنوز آموزش css رو شروع نکردم چه برسه به جی کوئری ولی فکر کنم سون لرن جای خوبی باشه! خیلی مزخرف بنظر میرسه ولی عنوان هاش بی راه نیست! و از همه مهم تر جواب سوالاتتون رو میگیرید! سون ارن همچی تموم بنظر میرسه ولی اگه من بتونم یارو رو موقع آموزش تحمل کنم! میدونستی ui و گرافیک وبسایت طلعلوئی از دورن شخصیت فردِ؟!

Mr.Robot666
شنبه 28 شهریور 1394, 12:28 عصر
من آموزش های لایتک دانشگاه صنعتی شریف رو دیدم، افتضاح بود
البته آموزگارش خیلی جذاب تر بود (دموی سون لرن رو هم دیدم)