ورود

View Full Version : سوال: نحوه حل خطای Value cannot be null. Parameter name: entitySet

jaykob
یک شنبه 22 شهریور 1394, 17:05 عصر
سلام دوستان

من پروژم روی vs 2013 به خوبی کار می کرد و ef code first هم هستش اما الان ویندوز 10 نصب کردم با vs 2015 اما الان هر کار می کنم که یک دیتایی بدم یا توی seed یا خارج از اون که دیتابیس رو بسازه می ره توی Repository قسمتی که .add دارم پیام خطای زیر رو می ده برای همه کد ها و بخش ها به یک صورت هست . دو صفحه سرچ گوگل رو بررسی کردم بی نتیجه بود و بی ثمر درست نمی شه که نمی شه ممنون می شم راهنمایی کنید چیکارش کنم

Value cannot be null. Parameter name: entitySet

با تشکر

jaykob
یک شنبه 29 شهریور 1394, 10:28 صبح
دوستان کسی نظری یا راه حلی نداره ؟

Beginner Programmer
چهارشنبه 27 آبان 1394, 21:03 عصر
سلام به همه
این مشکل منم هست من با این خطا وقتی میخوام یک پروژه اندروید تو visual studio 2015 استارت بزنم مواجه میشم..:گیج:
از دوستان خبره و برنامه نویس و کهنه کار visual studio کسی هست بتونه در حل این خطا یاری برسونه...:کف:

r4hgozar
چهارشنبه 27 آبان 1394, 21:49 عصر
سلام.
خوب این خودش داره میگه دیگه. مقدار name رو هنگام ورودی چک کنید نال نلاشه

CodeNEvis111
جمعه 11 تیر 1395, 07:34 صبح
با سلام

این خطا به طور کلی داره به Entity و نوع خاصیت های اون اشاره می کنه که هنگام کار با PowerShell ویژوال استودیو رخ میده. مشکل می تونه از خاصیتی باشه که نوع اش از نظر کامپایلر برنامه مشکل داره، مثلا در یک شرایطی بنده یه خاصیت به نام image_path اضافه کردم و نوع آن را HttpPostedFileBase در نظر گرفتم و با این خطا مواجه شدم. برای حل این مشکل هم از attribute ای به نام [NotMapped] به شکل زیر استفاده کردم و مشکل کاملا برطرف شد.

[MaxLength(1000)]
[ValidateFile]
[Required]
[NotMapped]
public HttpPostedFileBase image_path { get; set; }