View Full Version : چاپ داد ه ها روی کاغذ فاکتور خام
resident
سه شنبه 24 شهریور 1394, 08:46 صبح
سلام.
من یه فاکتور خام چاپ شده دارم(نمونه فایلش اتچ شده). میخوام با استیمول داده ها روی این برگه و داخل سلولها چاپ بشه.
135232
مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور داده ها رو تو ردیف هایی که شرح کالا میاد قرار بدم. چون ممکنه یه بار 2 کالا باشه ، یه بار 4 تا و اگگه بخوام از databound استفاده کنم ردیف های مربوط به جمع و ... میاد بالا.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
aslan
سه شنبه 24 شهریور 1394, 10:47 صبح
سلام
با استفاده از Empty Band و کنترل تعداد سطرهای چاپ شده میتونین اینکار را انجام بدین ....
...
Empty Band فضای خالی بین دیتاباند با فوتر را پر خواهد کرد
fakhravari
سه شنبه 24 شهریور 1394, 23:29 عصر
عکست خیلی کوجیکه
ژیار رحیمی
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 00:04 صبح
دوست گرامی به نظر من بهتره خود فاکتور رو تو stimul طراحی کنی(حرفه ایی تره ) خیلی از مشکل ها حل میشه .شما اگه تعداد سطر های دیتا از تعداد سطهای فاکتور خام بیشتر باشه باز به مشکل برمیخوری و بعدش مشکل تنظیم موقعیت ها رو خواهی داشت
resident
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 08:11 صبح
دوست گرامی به نظر من بهتره خود فاکتور رو تو stimul طراحی کنی(حرفه ایی تره ) خیلی از مشکل ها حل میشه .شما اگه تعداد سطر های دیتا از تعداد سطهای فاکتور خام بیشتر باشه باز به مشکل برمیخوری و بعدش مشکل تنظیم موقعیت ها رو خواهی داشت
نمیشه، چون اینا رو دو نسخه ای چاپ می کنن در دو رنگ متفاوت و میخوا روی همون برگه های خودشون چاپ کنن.
resident
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 08:13 صبح
عکست خیلی کوجیکه
......................
135248
fakhravari
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 19:19 عصر
الان مشکل سر جدول فقط
که می تونی با یه data پر کنی.
مشکل دقیق متوجه نمی شم
resident
یک شنبه 29 شهریور 1394, 11:17 صبح
سلام
با استفاده از Empty Band و کنترل تعداد سطرهای چاپ شده میتونین اینکار را انجام بدین ....
...
Empty Band فضای خالی بین دیتاباند با فوتر را پر خواهد کرد
با این راه ، حل شد. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.