View Full Version : سوال: تعریف یک متغییر در یک فایل , استفاده در فایل دیگر
maXXis
سه شنبه 24 شهریور 1394, 09:52 صبح
سلام من یک صفحه دارم به این شکل :
<head>
<script src="js/jquery.min.js"></script>
<script src="js/jquery.fun.js"></script>
</head>
<body>
<div class="mainpanel">
<div class="maincontent">
<iframe src="include/firstpage.html" class="allpages" id="targetframe" ></iframe>
</div>
</div>
<script>
var ConditionResult = GetCondition(7000);
</script>
</body>
تابع GetCondition در فایل jquery.fun.js هست.
میریم به آی فریم میخوام ConditionResult رو استفاده کنم نمیشناسش. چی کار کنم؟
Ali Atom
سه شنبه 24 شهریور 1394, 16:46 عصر
سلام. اینجا رو یه نگاهی بنداز احتمالا به دردت میخوره
https://stackoverflow.com/questions/251420/invoking-javascript-code-in-an-iframe-from-the-parent-page
maXXis
سه شنبه 24 شهریور 1394, 17:59 عصر
سلام. اینجا رو یه نگاهی بنداز احتمالا به دردت میخوره
https://stackoverflow.com/questions/251420/invoking-javascript-code-in-an-iframe-from-the-parent-page
این چیزی که اینجا توضیح داده به نظر برای تغییر آدرس ای فریمه و دست رسی به تابع. مشکل من اون متغییر ConditionResult که تو ای فریم شناسایی نمیشه
maXXis
سه شنبه 24 شهریور 1394, 18:05 عصر
قبلا هم چنین مشکلی داشتم. میخواستم از یک متغییر در یک صفحه دیگه استفاده کنم. مجبور شدم از کوکی استفاده کنم. ولی کوکی مشکلات زیادی داره. که یکی از بزرگترین مشکلاتش حجمشه که 4 کیلوبایت بیشتر نیست.
سوال من اینه که چطور میتونم از یک متغغیر در یک صفحه دیگه استفاده کنم؟
arenaw
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 09:59 صبح
ببینید، اینجا الان فایل include/firstpage.html از صفحه اصلی مستقل اجرا میشه. پس به چیزهایی که توی صفحه اصلی اینکلود کردین دسترسی نداره. پس میتونید از روشهای زیر استفاده کنید:
یه بار دیگه اونجا فانکشن هارو اینکلود کنید و متغیر هارو بسازید!
میتونید از لوکالاستورج استفاده کنید: اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?506567-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%AF-GET)
اگه از یه زبون تحت سرور مثل پیاچپی یا هرچیزی استفاده میکنید، میتونید متغیر هارو باهاش به صفحه x.php پاس بدید (با متود گت) و اون صفحه بیاد یه صفحه کد جاوااسکریپت داینامیک بسازه.
maXXis
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 10:48 صبح
سلام,
یه بار دیگه اونجا فانکشن هارو اینکلود کنید و متغیر هارو بسازید!
فانکشن ها رو لود میکنم , برای ساخت متغیر مشکلم اینه که دارم از وبسرویس میخونم , اون وب سرویس حدود 500 ردیف 10 ستونی اطلاعات بهم میده. سرعت خیلی میاد پایین.
میتونید از لوکالاستورج استفاده کنید: اینجا
این خوب بود. دارم روش کار میکنم.
اگه از یه زبون تحت سرور مثل پیاچپی یا هرچیزی استفاده میکنید، میتونید متغیر هارو باهاش به صفحه x.php پاس بدید (با متود گت) و اون صفحه بیاد یه صفحه کد جاوااسکریپت داینامیک بسازه.
این هم تقریبا همون مشکل اولی رو داره. سرعت میاد پایین اگه چند بار بخواد بخونه و از دیتابیس.
arenaw
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 10:57 صبح
اولی:
درسته، کلا روش غیر منطقیه، اما یه زمانی هست که اون صفحه جدید روی یه سرور دیگه هستش (یعنی به لوکالاستورج و کوکی دسترسی نداره) و زبون تحت سروری هم درکار نیست!
دومی:
سرعت توی این روش بالاست، اما اطلاعات توی کامپیوتر کاربر سیو میشه و تقریبا داره از یه روش جدید استفاده میکنه، یعنی براوزرهای قدیمی ساپورت نمیکنن.
سومی:
اول یه توضیح بدم که منظورم این نبود که دیتای خام رو پاس بدید به صفحه جدید. منظورم این بود که دیتا رو تو صفحهی اول از دیتابیس بخونید و بعدش پاس بدید به اون صفحه.
اما به هرحال درگیرکردن یه زبون جدید با توجه به مشخصات سرور شما و نحوه استفاده این برنامه، میتونه غیرمنطقی باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.