View Full Version : مشکل با کامپوننت QuickReport در دلفی XE2
Amirtak
سه شنبه 24 شهریور 1394, 11:27 صبح
سلام.
من یه برنامه دارم با XE2 که قبلا توش از کامپوننت Quickreport استفاده کردم. حالا بعد چند وقت می خوام تغییراتی توش بدم ولی نمی دونم کدوم نسخه Quickreport بوده. هرچی نصب می کنم اجراش نمی کنه و خطاهای شبیه این میده همش :
First chance exception at $754EC42D. Exception class EReadError with message 'Property ClientHeight does not exist'. Process Personnel.exe (5032)
لطفا کمکم کنید.
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 24 شهریور 1394, 12:02 عصر
سلام
مگر کامپوننت رو از xe2 پاک کردی که میخواهی دوباره نصب کنی؟
حالا دوباره اون فایل quickreport رو با open project باز کن درقسمت سمت راست اسم فایل با پسوند dpi پیدا کن.
راست کلیک کن uninstall کن بعد Xe2 رو ببند و باز کن و با همین روش نصبش کن.
(پیغام عجبی هستش بنظرم نسخه دلفی رو ارتقا دادی که نمی تونه نصب کنه):متفکر:
Amirtak
سه شنبه 24 شهریور 1394, 12:33 عصر
کلا ویندوز و XE2 همه رو دوباره نصب کردم.
ببخشید متوجه نشدم چیکار باید بکنم. میشه واضح تر بگید.
یوسف زالی
سه شنبه 24 شهریور 1394, 13:22 عصر
عنوان اصلاح شد. برای یک برنامه نویس خوب نیست گدایی کمک کنه. کمک کنید و تورو خدا و این حرفها برای دوره نوجوانی دختر خانوما مناسب تره.
کامپوننت هاش هست و ران نمی شه، کلا نیست، شما قبلا نصب کرده بودید یا خودش با سیستم نصب شده بوده؟
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 24 شهریور 1394, 13:29 عصر
ببخشید متوجه نشدم چیکار باید بکنم. میشه واضح تر بگید.
دلفی رو باز کن
بعد از منو فایل open رو بزن و حالا فایل کامپوننت quickreport رو بازکن در اون جا باید فایلی با پسوند dpi باشه اون رو open کن
حال در سمت راست دلفی بالا اسم هومنی رو که بازکردی پررنگ نوشته روی اون راست کلیک کن و install رو بزن و صبر کن پیامی بیاد که درونش این رو نوشته باشه been installed
بعد کامپوننت نصب شده حالا دلفی رو ببند و بازکن و به پروژه ات برس
حالا اگر در راست کلیک uninstall بود اول uninstall رو بزن وقتی تمام شد دلفی رو ببند و باز کن و دوباره مراحل بالا رو انجام بده.
حالا اگر هنگام نصب به موردی برخورد کردی که نوشته بود مثلا فلان not found در اونجایی که متن کد رو قرمز کرده اون رو پاک کن (اگر این متن قرمز در وسط های متن های موجود بود فقط پاک کن اما اگر اخرین متن بود پاکش کن و متن جایگزین شده در اخر رو به جای (,)این رو (;) قرار بده)
امیدوارم فهمیده باشی
اگر باز هم متوجه نشدی در تالار آموزش نصب کامپوننت وجود داره می تونی یاد بگیری
Amirtak
سه شنبه 24 شهریور 1394, 13:43 عصر
عنوان اصلاح شد. برای یک برنامه نویس خوب نیست گدایی کمک کنه. کمک کنید و تورو خدا و این حرفها برای دوره نوجوانی دختر خانوما مناسب تره.
کامپوننت هاش هست و ران نمی شه، کلا نیست، شما قبلا نصب کرده بودید یا خودش با سیستم نصب شده بوده؟
ممنون. گیر کردم یجایی عذر می خوام.
کامپوننتشو دارم بصورت exe و نصبی هستش. نصب می کنم و ok میشه. ولی فکر کنم ورژنش با مال برنامه من نمی خونه. و نمی دونم مال برنامم کدوم ورژنه.
Amirtak
سه شنبه 24 شهریور 1394, 13:44 عصر
دلفی رو باز کن
بعد از منو فایل open رو بزن و حالا فایل کامپوننت quickreport رو بازکن در اون جا باید فایلی با پسوند dpi باشه اون رو open کن
حال در سمت راست دلفی بالا اسم هومنی رو که بازکردی پررنگ نوشته روی اون راست کلیک کن و install رو بزن و صبر کن پیامی بیاد که درونش این رو نوشته باشه been installed
بعد کامپوننت نصب شده حالا دلفی رو ببند و بازکن و به پروژه ات برس
حالا اگر در راست کلیک uninstall بود اول uninstall رو بزن وقتی تمام شد دلفی رو ببند و باز کن و دوباره مراحل بالا رو انجام بده.
حالا اگر هنگام نصب به موردی برخورد کردی که نوشته بود مثلا فلان not found در اونجایی که متن کد رو قرمز کرده اون رو پاک کن (اگر این متن قرمز در وسط های متن های موجود بود فقط پاک کن اما اگر اخرین متن بود پاکش کن و متن جایگزین شده در اخر رو به جای (,)این رو (;) قرار بده)
امیدوارم فهمیده باشی
اگر باز هم متوجه نشدی در تالار آموزش نصب کامپوننت وجود داره می تونی یاد بگیری
کامپوننتشو دارم بصورت exe و نصبی هستش. نصب می کنم و ok میشه. ولی فکر کنم ورژنش با مال برنامه من نمی خونه. و نمی دونم مال برنامم کدوم ورژنه.
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 24 شهریور 1394, 13:54 عصر
ببخشید دوست عزیز
فکر کردم برای شما exe نیست
دوست عزیز با exe مسیرش رو توی یک درایو بده مثلا d بعد که تموم شد تمام فایل هایی که درون اون پوشه که در اون درایو نصب کردی رو کپی کن توی جایی که پروژه ات هست.
اون جایی که سورس پروژه ات هست بریز بعد از کامپوننت quick report استفاده کن و کامپایل بگیر مشکلت حل میشه.
چون تعداد فایل ها زیاد هست اگر دوست نداشتی در مسیر پروژه ات بریزی هر جایی که هست بگذار باشه بعد وقتی خواستی از پروژه ات کامپایل بگیری قبلش save project as رو در منوی فایل بزن و در جایی که کامپوننت quick report هست سیو کن. بعد کامپایل بگیر.
کامپایل برنامه ات در جایی که سیو کردی برات ساخته میشه.به نظر من بهتره که فایل های نصب شده رو در مسیر پروژه ات بریزی بهتر هست.(خود فایلش رو نریز تمام محتویات موجود در فایل کامپوننت رو در جایی که پروژه ات هست بریز)درست میشه اینطوری.
به دقت بخون که اشتباه نکنی هرجاش رو نفهمیدی بگو.
اگر بازم نشد از توی اینترنت بزن که برای xe2 می خواهی حتما برات میاره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.