ورود

View Full Version : تنظیم مجدد فیلد ID

H120:D
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 11:17 صبح
سلام ؛
دوستان میخوام وقتی یه ردیف رو پاک میکنم کلِ فیلد id ها از اول تنظیم بشن یعنی اگه خوبه 7 پاک شد آی دیِ خونه ی 8 بشه 7 ، و 9 بشه 8 و ... ./

parvizwpf
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 12:58 عصر
اینکار http://stackoverflow.com/questions/14023574/reordering-identity-primary-key-in-sql-server

چهارشنبه 25 شهریور 1394, 13:45 عصر
اینکار http://stackoverflow.com/questions/14023574/reordering-identity-primary-key-in-sql-server
ممنون ؛
دقیقاً حرکتشونُ متوجه نشدم !
یکیشون که میگه بریزید توو یه تیبل دیگه !! که خُب اینکار باعث سنگین شدن عملیات نمیشه ؟ میخوام رو یه نرم افزار اندرویدی ازش استفاده کنم بخواد هر بار اینکارُ بکنه ...
UPDATE tbl SET id = (SELECT COUNT(*) FROM tbl t WHERE t.id <= tbl.id);
این چیکار میکنه ؟

SabaSabouhi
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 12:12 عصر
سلام ؛
دوستان میخوام وقتی یه ردیف رو پاک میکنم کلِ فیلد id ها از اول تنظیم بشن یعنی اگه خوبه 7 پاک شد آی دیِ خونه ی 8 بشه 7 ، و 9 بشه 8 و ... ./

سلام
چرا می‌خواهی همچنین کاری انجام بدی؟ کار صحیحی نیست. نیازت رو مطرح کن راه حل مناسب براش پیدا کن.
اگه می‌خوای از این ستون برای شماره ردیف استفاده کنی ( راستش دلیل دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه ) به‌تره که اون رو لحظه‌ای بر حسب
ترتیبی و شرایطی که داری محاسبه کنی.

صبا صبوحی

پنج شنبه 26 شهریور 1394, 16:21 عصر
سلام
چرا می‌خواهی همچنین کاری انجام بدی؟ کار صحیحی نیست. نیازت رو مطرح کن راه حل مناسب براش پیدا کن.
اگه می‌خوای از این ستون برای شماره ردیف استفاده کنی ( راستش دلیل دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه ) به‌تره که اون رو لحظه‌ای بر حسب
ترتیبی و شرایطی که داری محاسبه کنی.

صبا صبوحی

سلام ؛

ممنون ، میخوام تویِ یه لیست ویو نشونش بدم و هر وقتی طرف روش کلیک کرد مثلاً پاک شه ، خب اگه طرف خونه 5 رو پاک کنه و از دیتابیس هم پاک شه حالا خونه ی 6 دیتا بیس میشه خونه 5 لیست ویو و وقتی حالا طرف رو خونه 5 بزنه پاک نمیشه !
تویِ برنامه نویسیِ اندروید ؛
حالا من یه for نوشتم تویِ برنامه که هر باری پاک میشه آی دی رو از 0 تا آخر بذاره ولی باز یکم مشکل دارم .

mm26363@yahoo.co.uk
پنج شنبه 21 آبان 1394, 17:05 عصر
trucate tble کنید