ورود

View Full Version : نصب وب سرویس بر روی هاست

Mahmood_M
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 15:42 عصر
سلام
بنده یک وب سرویس SOAP نوشتم و قصد دارم از اون بر روی هاستی که خریداری کردم استفاده کنم
وب سرویس بنده از نوع ISAPI هست و باید در هاست اجازه ی Execute برای DLL وب سرویس داده بشه که به صورت پیشفرض این دسترسی وجود نداره
با بخش پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن که اجرای اینگونه DLL ها ممکنه مشکلات امنیتی داشته باشه !!
کلا اطلاع دقیقی از وب سرویس ندارند و نمی دونستن ISAPI چی هست !
کسی از دوستان در این مورد اطلاعاتی داره ؟
کسی نمونه این کار رو انجام داده ؟
به طور کلی برای اجرای یک وب سرویس بر روی هاست چه تنظیماتی در سمت سرور نیازه ؟
خواهشا بنده رو به صفحه راهنمای تنظیمات IIS ارجاع ندید !
باید مسئولین هاست رو توجیه کنم که اجازه داده بشه
اصلا همچین چیزی مرسوم هست یا اینکه باید مثلا یک VPS خریداری کرد ؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم

Mask
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 22:28 عصر
سلام.
از زمانی که شروع به برنامه نویسی با UniGui کردم. به خاطر راحتی کار مجبور شدم از ماژول ISAPI یا همون DLL استفاده کنم(برای ران شدن برنامه روی هاست).
در ابتدای امر بزرگترین مشکل پیدا کردن هاستینگهایی هست که از ISAPI پشتیبانی کنند. بعد از کلی جستجو و سروکله زدن با مدیران هاستینگ بیسواد(اصلا نمیدونستند ISAPI چی هست). بالاخره هاستینگی رو پیدا کردم که از پلسک و سرورهای ویندوزی استفاده میکرد. با هماهنگی و ادد کردن اکسنشن DLL در پنل و وب سرور مربوطه، بالاخره موفق به ران شدن وب اپلیکیشن شدم.
به خاطر اینکه برنامه ما بر روی IIS راه اندازی میشد و تنظیمات پیشرفته ای در پنل هاستینگ برای این امر نبود دایم به مشکل بر میخوردم.
تا بالاخره در نهایت یک VPS با منابع اختصاصی اجاره کردم و برنامه خودم رو بر روی اون اجرا کردم. در این روش تنظیمات IIS یا وب سرویس استندالون کامل در اختیارم بود. مثلا کلیه ای پی های غیر ایرانی رو فیلتر کردم. دسترسی کاربران رو زمانبدی و فایروال رو کاملا شخصی سازی کردم.
خدا روشکر تو این چند ماه مشکلات زیادی نداشتیم و برنامه به خوبی کار میکنه.