ورود

View Full Version : سوال: ایجاد حرکت های پارالاکس در قالب

پیام حیاتی
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 19:36 عصر
سلام
یک درخواست از مشتری داریم بدین شکل که می خواهند هر کدام از قسمت ها پس از مرور صفحه از بالا به پایین به صورت یکی یکی نمایان شوند یعنی با اسکرول خوردن محتوا بارگذاری شوند.
قالب های پارالاکس به یادم افتاد اما می خواهم در قالبی که از صفر خودم طراحی می کنم این مورد رو اضافه کنم لطفا" پلاگین یا روش ایجاد این حالت را معرفی کنید و بفرمائید این آیتم در قالب چقدر بر روی هزینه نهایی تاثیر گذار هست.
دانیال دزفولی
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 19:54 عصر
سلام
jarallax

ولی بهتره خودتون دستی با jquery بنویسید

Mr.Robot666
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 20:22 عصر
TutsPlus.Design.And.Build.Scroll-Based.CSS.Animations
این آموزش رو پیگیری کنید. البته انیمه ها رو با css میزنه و بعد با jquery اکتیوشون میکنه که با اسکرول انیمه بشن.
من اینکاره نیستم حتی آموزش رو هم پیگیری نکردم ولی فکر میکنم اگه کلش رو با jquery بزنید راحت تر هست و همین طور روی مرورگر ها تفاوت نمیکنه

Mr.Robot666
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 20:32 عصر
اگه میخوای قیمت رو بکشی بالا بهشون بگو: مثل...
داشتم سایت های مثل گوگل والت، نکسوس، اندروید... نگاه میکردم؛ واقعا این جینگولکایی که توی ایران میخوان رو نداره. آخه هرچیری جایی داره :بامزه:

mmdsharifi
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 09:17 صبح
سلام
یک درخواست از مشتری داریم بدین شکل که می خواهند هر کدام از قسمت ها پس از مرور صفحه از بالا به پایین به صورت یکی یکی نمایان شوند یعنی با اسکرول خوردن محتوا بارگذاری شوند.
قالب های پارالاکس به یادم افتاد اما می خواهم در قالبی که از صفر خودم طراحی می کنم این مورد رو اضافه کنم لطفا" پلاگین یا روش ایجاد این حالت را معرفی کنید و بفرمائید این آیتم در قالب چقدر بر روی هزینه نهایی تاثیر گذار هست.
شاید اینهم به دردتون بخوره.
http://mynameismatthieu.com/WOW/