View Full Version : کپی کردن فایل از server
mahboob
پنج شنبه 26 مرداد 1385, 09:13 صبح
با سلام به دوستان
من می خواهم برنامه ای بنویسم که از روی server فایلی رو در جای دیگر کپی کنه یعنی 1 server دارم با یک ip به اون وصل میشم میخام با اجرا کردن یک برنامه فایلی رو از سرور دریافت کنم لطفا منو راهنمایی کنید این فایل قابل دسترسی هست و میتونم انو دستی کپی کنم.
vcldeveloper
پنج شنبه 26 مرداد 1385, 09:47 صبح
می تونید از IdTcpServer و IdTcpClient در مجموعه کامپوننت های دلفی استفاده کنید. برای ارسال فایل می تونید از متدهای OpenWriteBuffer, WriteStream, CloseWriteBuffer به ترتیب استفاده کنید (در IdTcpClient). برای دریافت فایل هم می تونید از ReadStream استفاده کنید (در IdTcpServer).
برای این مورد باید مثالی در Demo های Indy هم وجود داشته باشه.
mahboob
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 08:06 صبح
آقای کشاورز میشه کمی بیشتر توضیح بدین من مثالی پیدا نکردم
vcldeveloper
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 08:53 صبح
کاربرد کامپوننت های فوق و متدهایی که بهشون اشاره کردم را می تونید در فایل پیوست که یک نمونه از Demo های Indy هست، ببینید.
در این Demo کلاینت با ارسال درخواستی به سرور، لیستی از تصاویر موجود در سرور را دریافت میکنه و می تونه با انتخاب نام فایل تصویری، اونو از سرور دانلود کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.