ورود

View Full Version : سوال: ایجاد کوئری با کد نویسی

majidosmani
جمعه 27 شهریور 1394, 11:49 صبح
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی یک سوال داشتم من چند تا جدول دارم حالا می خوام یک فرم برای جستجو بسازم داخل فرمم اول یک کمبو باکس درست کردم که اسم جدول را کاربر انتخاب کنه بعد یک کمبوباکس درست کردم که اسم فیلد را کاربر انتخاب میکنه بعد یک تکس باکس داخل فرمم قرار دادم که کاربر متن جستجو را داخل آن وارد میکنه حالا میخوام با ایجاد یک کوئری جستجو را انجام بدم ولی نمی دونم چطوری اسامی جدول و فیلدی که کاربر در کمبوباکس انتخاب کرده را به کوئری بدم یعنی چطوری میشه با کد نویسی کوئری ایجاد کرد لطفا کمک کنید

Abbas Amiri
جمعه 27 شهریور 1394, 11:58 صبح
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی یک سوال داشتم من چند تا جدول دارم حالا می خوام یک فرم برای جستجو بسازم داخل فرمم اول یک کمبو باکس درست کردم که اسم جدول را کاربر انتخاب کنه بعد یک کمبوباکس درست کردم که اسم فیلد را کاربر انتخاب میکنه بعد یک تکس باکس داخل فرمم قرار دادم که کاربر متن جستجو را داخل آن وارد میکنه حالا میخوام با ایجاد یک کوئری جستجو را انجام بدم ولی نمی دونم چطوری اسامی جدول و فیلدی که کاربر در کمبوباکس انتخاب کرده را به کوئری بدم یعنی چطوری میشه با کد نویسی کوئری ایجاد کرد لطفا کمک کنید

سلام
برای این کار شما، هم می توانید با کدنویسی و هم بصورت معمول انجام دهید . در حالت معمول شما کوئری خود راایجاد کنید و در قسمت شرط فیلد مربوطه عبارت
Forms!FormName!Comboname
را درج کنید.

majidosmani
جمعه 27 شهریور 1394, 12:06 عصر
خیلی ممنون

majidosmani
جمعه 27 شهریور 1394, 12:12 عصر
ولی این شرط را باید داخل یک کویری بنویسم برای ایجاد کویری هم من باید یک جدول داشته باشم حالا من میخوام بدونم چطوری هر دفع که در کمبوباکس اولی که نام جدول ها داخل ان هست وقتی یک جدول را انتخاب میکنم کوئری مرتبط با ان ساخته شود اگر منظورم را نفهمیدید بگید تا بهتر توضیح بدم بازم ممنون که جواب دادید