ورود

View Full Version : راهنمایی برای انتخاب بین c, python

hamid213
جمعه 27 شهریور 1394, 22:04 عصر
سلام دوستان

من 16 سالمه و میخوام برنامه نویسی رو از پایه شروع کنم

و یه هفته هست که نمیتونم یه زبان رو انتخاب کنم یکی میگه الگوریتم رو بخون یکی میگه جاوا یکی میگه سی یکی میگه سی ++ یکی میگه سی # یکی هم میگه تو کلا اینا رو نخون برو پایتون

از اونجایی که من زبان پایتون رو خیلی دوست دارم چون قدرتمند هست و برای تست نفوذ هم استفاده میشه مقصد نهایی من ایتونخواهد بود ولی میخوام پایه و بسیک برنامه نویسی مفهوم رو بطور کامل بلد باشم تا در درجات بالاتر کم نیارم حالا دقیقا من چیکار کنم ؟

پیشاپیش از پاسخ شما عزیزان سپاس گزارم

Fear Shadow
جمعه 27 شهریور 1394, 22:28 عصر
درود پایتون ازنظر ساختار نوشتاری یعنی syntax بسیار ساده ستش و همین باعث شده تا انتخاب اول بیشتر افرادی باشه که میخوان به دنیای برنامه نویسی وارد بشن. شما هم میتونید پایتون رو انتخاب کنید منابع آموزشش هم بسیار زیاده. اما در نهایت باز هم خودتون با توجه به هدفتون تصمیم دقیق بگیرید.
موفق باشید

Mori Bone
جمعه 27 شهریور 1394, 22:29 عصر
اول اینکه تحقیق کن و خصوصیا ریز هر زبون رو دربیار. بعد بشن هدفت رو طبقه تحقیقاتت معین کن. حالا به خصوصیاتت و هدفت نگاه کن و ببین کدوم زبان میتونه از هر جهت به رسیدن کامل به هدفت کمکت کنه. به همین سادگی

pbm_soy
جمعه 27 شهریور 1394, 23:20 عصر
یک زمانی اول زبان برای شروع آموزش مفاهیم برنامه نویسی زبان بیسیک را انتخاب میکردند ولی الان گویا بیشتر جاها پایتون را آموزش میدهند
چون پیچیدگی و ریزه کاریهای زبانهایی مانند c/c++ زیاد است و خیلی وقتها نوآموز را سردرگم و ناامید میکند

Mori Bone
شنبه 28 شهریور 1394, 00:22 صبح
یک زمانی اول زبان برای شروع آموزش مفاهیم برنامه نویسی زبان بیسیک را انتخاب میکردند ولی الان گویا بیشتر جاها پایتون را آموزش میدهند
چون پیچیدگی و ریزه کاریهای زبانهایی مانند c/C++‎ زیاد است و خیلی وقتها نوآموز را سردرگم و ناامید میکند

اصلا لازم نیس اول کار نو آموز درگیر پیچیدگی و ریزه کاری زبان بشه. همین ک دستش با کد نویسی و اصول کار آشنا بشه میتونه انتخاب کنه هدفش رو

hamid213
شنبه 28 شهریور 1394, 01:41 صبح
پس میگید که لازم نیست خودم رو درگیر سی بکنم برم همون پایتونی که خودم هم دوست دارم رو بخونم ؟؟؟

حالا اصول و مفاهیم پایه رو بطور کامل میتون م یاد بگیرم ؟؟؟ اخه من زبان انگلیسیم خیلی خوبه و چند تا ویدیو اموزشی شرکت لیندا رو که نگاه کردم میگفت که باید توابع و للیست هاو مفاهیم ساده رو باهاش اشنا باشی وگرنه برو بخون بعد بیا ادامه بده

اگه میشه منبعی ( چه خارجی چه ایرانی ) که کامل از صفر برنامه نویسی و ایه شروع کرده برای پایتون رو معرفی کنید به بالا هم کتاب و مهمتر از همه ویدیوو اموزشی

خیلی خیلی ممنونم که جواب دادید

pc_programmer
سه شنبه 14 مهر 1394, 18:50 عصر
اولا از همه می خوام تبریک بگم که از همین الان به فکر آیندت هستی.

نکته بعدی که خیلی مهمه انتخاب زبان برنامه نویسی هستش. من خودم با خیلی از زبانهای برنامه نویسی معروف مثل بیسیک، پاسکال،دلفی، وبی، سی شارپ، سی و سی ++ و پایتون کد نوشتم از چند خط گرفته تا چند هزار خط.

چندین سال هم بود که همینطوری غیر اصولی کد می نوشتم و اما برای موفق شدن باید حرفه ای باشی نه یک برنامه نویسی معمولی که مفاهیم ساده و پایه برنامه نویسی رو هم بلد نیست. و کسی حرفه ای میشه که پایه فوی تری داشته باشه و به تلاشش ادامه بده. یک برج اگه یه شالوده و فونداسیون خوبی نداشته باشه با یک طوفان معمولی ویران میشه.

وقتی با زبان پایتون آشنا شدم نه تنها به برنامه نویسی به معنای کلمه واقعی علاقمند شدم بلکه بسیاری از مفاهیم برنامه نویسی که با زبانهای مثل سی ++ و سی برام خیلی سخت و غیر قابل فهم بود قابل فهم تر و آسان تر شده بودند و فهمیدم این همون زبانی که چندین سال به دنبالش بودم و اشتباه کردم و قول شهرت سی ++ یا سی شارپ رو خوردم و این زبانها برای شروع برنامه نویسی اصلا مناسب نیستن.

به خاطر همین به جد به شما توصیه می کنم از پایتون شروع کنید و نه فقط به خاطر اینکه مفاهیم پایه رو درست کنید پایتون زبان دست و پا بسته ای نیست و در سالهای اخیر همیشه جزو بهترین زبانهای برنامه نویسی بوده و آینده خوبی داره. مخصوصا ترکیب فریم ورک جنگو با پایتون برای برنامه نویسی وب عالی هستش.

شما الان به هدف گذاری نیازی نداری هر فکری که توی سرته بذار کنار می خوای برای پلتفرم وب ، موبایل، دسکتاپ، دستگاه بسته بندی مارونی یا هر پلتفرم دیگه ای برنامه بنویسی فعلا بی خیال شو.
می خوای هکر بشی؟ می خوای توی گوگل کار کنی؟ می خوای بهترین برنامه نویس دنیا بشی؟ فعلا این فکرهارو بذار کنار: برو برنامه نویسی کن ببین واقعا این همون کاری که می خوای برای آینده انجام بدی ببین واقعا می تونی چندین روز کد بزنی بدون کمترین شکایتی. کلا هدف گذاری وقتی با کاری آشنایی نداری یا کم آشنایی داری سخته و آدم رو سردرگم میکنه. و انسان فقط یک بار به دنیا میاد و ارزش نداره آدم فقط با شنیده هاش بره دنبال کاری و وقتش رو تلف کنه.

اگه مطمئنی که می خوای در آینده برنامه نویس بشی، با هیچ چیزی شروع نکن جز پایتون چون زبانهای دیگه شما رو انقدر درگیر syntax و مفاهیم غیر ضروری (غیر ضروری برای مبتدیان) میکنه که از برنامه نویسی خسته میشید و زده. بیسیک هدفش این بود که برنامه نویسی رو به مبتدیان آموزش بده هدف پایتون فراتر از آموزش دادن مبتدیانه، پایتون زبانی قدرتمند سریع و آسان در یادگیری هستش.

اما در مورد منابع از اونجایی که زبان انگلیسی تون خوبه و این خبر خیلی خیلی خوبی هستش چندتا منابع برای شروع بهتون معرفی می کنیم.
کتاب: همه این کتاب ها جدید هستن و انگلیسی روونی دارن

1. python for kids از انتشارات no starch ، سال چاپ 2013
2. coding club: python از انتشارات کمبریج سال چاپ 2012-2013: coding club یک سری آموزشی هست مثل اینترچنج، هدووی یا تاپ ناچ. این سری سه تا کتاب 100 صفحه ای داره که اسماشون این زیر نوشتم.
Coding Club Level 1 Python Basics
Coding Club Level 2 Python Next Step
Coding Club Level 3 Python Building Big App

ویدئو: تو پست بالایی نوشتی که ویدئو لیندا رو مبینی اگه اسم این ویدئو python 3 essential training از Bill Weinman باشه این ویدئو برای مبتدیان مناسب نیست و برای برنامه نویسانی که تجربه برنامه نویسی دارن و می خوان با زبان پایتون و ویژگی های اون آشنا بشن مناسب است
1. InfiniteSkills - Learning Python Programming این برای شروع واقعا خوب هست هر کاری میگه انجام بده. بعد از این می تونی لیندا رو نگاه کنی.
2. UDEMY - PYTHON FOR BEGINNERS LEARN PYTHON FROM SCRATCH TUTORIAL این ویدئو هم برای مبتدیان ساخته شده

آنلاین
1. www.codecademy.com/learn (http://www.codecademy.com/learn) این وب سایت برای شروع برنامه نویسی فوق العاده است و رایگان هم است. بخش پایتونش رو انتخاب کن و شروع به کدنویسی کن.

حرف آخر: اگه در تهیه این منابع مشکل پیدا کردی برام پیغام خصوصی بزن و یا اگه از این منابع قبلا استفاده کردی و بنا به دلایلی برات مفید نبودن برام پیغام بزن.
امیدورام که این پست برات مفید باشه و گوشه ای از دغدغه های فکریت رو حل کرده باشه.
Happy Programming!!!!!