View Full Version : استفاده از اینتنت های بازار در فون گپ
amir5612
یک شنبه 29 شهریور 1394, 09:08 صبح
سلام دوستان
من با فون گپ دارم یه اپ اندرویدی مینویسم
مشکلم اینه که نمیدونم چجوری باید از اینتنت ها استفاده کنم
amir6771
دوشنبه 30 شهریور 1394, 10:15 صبح
اگه راهشو پیدا کردی بگو. چون منم با فون گپ کار میکنم
milad_d993
دوشنبه 30 شهریور 1394, 19:32 عصر
سلام دوستان
من با فون گپ دارم یه اپ اندرویدی مینویسم
مشکلم اینه که نمیدونم چجوری باید از اینتنت ها استفاده کنم
اگه راهشو پیدا کردی بگو. چون منم با فون گپ کار میکنم
نام کاربری جفتتان امیر + یه عدد 4 رقمیه و هر دو اردیبهشت 94 عضو شدین جفتتان هم با فون گپ کار میکنین :متفکر:
hrkhrkhrk
دوشنبه 30 شهریور 1394, 21:03 عصر
خیلی خوب بود خدایی :قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه:
amir6771
سه شنبه 31 شهریور 1394, 19:02 عصر
نام کاربری جفتتان امیر + یه عدد 4 رقمیه و هر دو اردیبهشت 94 عضو شدین جفتتان هم با فون گپ کار میکنین :متفکر:
خب؟! ارتباطي بين پست شما و موضوع تايپيك نميبينم؟ اگه در مورد موضوعي كمكي از دستتون برنمياد اسپم نديد!
بهتره از هوش سرشارتون براي كمك كردن به ديگران(اگر كمكي از دستتون برمياد البته!) استفاده كنيد ! حيفه اين استعداد صرف پيدا كردن شباهت بين يوزرها بشه!
milad_d993
چهارشنبه 01 مهر 1394, 17:40 عصر
خب؟! ارتباطي بين پست شما و موضوع تايپيك نميبينم؟ اگه در مورد موضوعي كمكي از دستتون برنمياد اسپم نديد!
بهتره از هوش سرشارتون براي كمك كردن به ديگران(اگر كمكي از دستتون برمياد البته!) استفاده كنيد ! حيفه اين استعداد صرف پيدا كردن شباهت بين يوزرها بشه!
واسه این بود که فکر میکنم هر دو اکانت مربوط به یک نفره.... اگر کسی جواب سوالتون رو بدانه پاسخ میده (لازم به ساخت چند اکانت و تاکید بر روی سوال نیست...)
amir6771
پنج شنبه 02 مهر 1394, 17:56 عصر
واسه این بود که فکر میکنم هر دو اکانت مربوط به یک نفره.... اگر کسی جواب سوالتون رو بدانه پاسخ میده (لازم به ساخت چند اکانت و تاکید بر روی سوال نیست...)
چه قدر با اطمینان از اینکه من مولتی یوزرم حرف میزنین؟ به نظرتون به ذهنم نمیرسید که دوتا آیدیم رو شبیه هم نسازم که افراد باهوشی مثل شما متوجه نشن؟
در ضمن یکی از دلایل مولتی یوزر بودن اینه که افراد از خودشون تشکر کنن که شما باید بهتر بدونی اینو!
هدف اصلی انجمن کشف مولتی یوزرها نیس برادر من ! جواب دادن و کمک به مشکل دیگران هست
amir5612
جمعه 03 مهر 1394, 09:16 صبح
چه قدر با اطمینان از اینکه من مولتی یوزرم حرف میزنین؟ به نظرتون به ذهنم نمیرسید که دوتا آیدیم رو شبیه هم نسازم که افراد باهوشی مثل شما متوجه نشن؟
در ضمن یکی از دلایل مولتی یوزر بودن اینه که افراد از خودشون تشکر کنن که شما باید بهتر بدونی اینو!
هدف اصلی انجمن کشف مولتی یوزرها نیس برادر من ! جواب دادن و کمک به مشکل دیگران هست
من حتی ایشون رو نمیشناسم .
اگر کمکی بلدید به من بکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.