View Full Version : آموزش: مبانی برنامه نویسی شیئ گرا در جاوا
rezahashemian
یک شنبه 29 شهریور 1394, 20:21 عصر
سلام،
یک فیلم دیگه هم براتون قرار دادم که در مورد مقدمات برنامه نویسی شی گرا در جاوا هست. همونطور که می دونید، شی گرایی یکی از امکاناتی هست که هر زبان برنامه نویسی می تونه داشته باشه که زبان جاوا هم به عنوان یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی، امکان برنامه نویسی شی گرا رو در اختیار کاربر قرار میده
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:
دانلود (faradars.org/courses/fvrj10105-object-oriented-programming-basics-in-java)
tux-world
یک شنبه 29 شهریور 1394, 22:33 عصر
دستتون درد نکنه این هم آموزش بسیار خوبی بود. با اینکه تسلط خوبی رو این قضیه دارم ولی باز از آموزشتون لذت بردم. این مبانی بسیار کاربردی هستن. در مورد توابع و کلاسهای جاوا که بیشتر استفاده میشن و خیلی از دوستان از بیشتر کلاسهای پرکاربرد اطلاع چندانی ندارن هم آموزش بدید خیلی خوب میشه.
rezahashemian
دوشنبه 30 شهریور 1394, 22:36 عصر
دستتون درد نکنه این هم آموزش بسیار خوبی بود. با اینکه تسلط خوبی رو این قضیه دارم ولی باز از آموزشتون لذت بردم. این مبانی بسیار کاربردی هستن. در مورد توابع و کلاسهای جاوا که بیشتر استفاده میشن و خیلی از دوستان از بیشتر کلاسهای پرکاربرد اطلاع چندانی ندارن هم آموزش بدید خیلی خوب میشه.
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که فیلم برات مفید بوده
فقط چند تا نکته:
1) این آموزش و سایتش برای من نیست و من فقط آموزشاش رو دیدم و اونایی که خودم استفاده کردم و برام مفید بوده رو دارم اینجا معرفی میکنم
2) تو بسته اصلی این مباحثی که خواستید رو می تونید ببینید که خیلی کامل و اصولی هم بیان شدن. مدرسش با تسلط کامل، علاوه بر اینکه میاد جاوا رو یاد میده همونجا هم به صورت شی گرا برنامه نویسی جاوا رو تو یک مثال کاربردی توضیح میده. من با جاوا اشنایی نداشتم ولی با این آموزش استارت زدم که واقعا هم راضیم از بسته و کیفیت آموزش.
فرادرس آموزش جاوا (http://faradars.org/courses/fvrj101-java-se-programming-video-tutorials)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.