ورود

View Full Version : سوال: خطای خودکار در نرم افزار دلفی XE4

khorsandreza
دوشنبه 30 شهریور 1394, 16:59 عصر
سلام دوستا ن لطفا تصویر را ببینید وقتی نرم افزار دلفی را اجرا می کنم این پنجره من را کلافه میکنه راه حلش چیه؟

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 30 شهریور 1394, 17:41 عصر
سلام دوست عزیز
اگر منظور شما اون پیغام security alert هست این نشون میده چون کاربرتون admin نیست و فایر وال off هست اگر منظورتون از اون پیام بزرگه هست اون لایسنس هست.
نظر من رو میخواهید اگر پیغام لایسنس اذیت میکنه delphi تون رو uninstall کنید و دوباره نصب کنید و ک رک ش کنید.
به نظرم موقع نصب به اینترنت دسترسی داشته و درست ک رک نشده.

khorsandreza
دوشنبه 30 شهریور 1394, 20:58 عصر
سلام
منظور من هردو است وقتی با دلفی مشغول کار هستم و به اینترنت متصل و وی پی ان فعال است این پنجره security alert مرتب نماش داده میشه و به هیچ عنوان برای بسته شدن رضایت نمیده و اگر وی پی را ببندم در پنجره Welcome Page مرتب صفحه فیلترینگ مخابرات نمایش داده میشه البته بعد از توضیح شما بدون اتصال به اینترنت دلفی را کرک کردم یه 10 دقیقه ای است اتفاق نیافتاده
پنجره بزرگ با کلیک بر روی کلید View Certificate باز میشه
135395

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 31 شهریور 1394, 09:37 صبح
خب صفحه welcome page مهم نیست برای چه میخواهید اون رو ببینید؟
لطفا manage رو بازکنید در بخش users ببنید که کاربر شما admin هست یا نه اگر نیست بهتری برای نشان ندادن ای پنجره admin ویندوز رو enable کنید بعد سراغ دلفی بروید
(روش خطرناکی است چون وقتی admin فعال بشه و وی پی ان بزنید احتمال مورد تهاجم گرفتن و ویروسی شدن سیستم بالاتر میره):متعجب:
بهتره که وی پی ان رو قطع کنید چون نیازی نیست صفحه welcome page رو ببینید بعد هم میتونید روی اون راست کلیک کنید و close page رو بزنید که بهش کاری نداشته باشید(این صفحه مانند مرورگر ویندوز عمل میکنه)