PDA

View Full Version : نصب python

ari_sh70
دوشنبه 30 شهریور 1394, 21:22 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید،
ببخشید یک سوال در زمینه پایتون داشتم، من این برنامه رو تازه نصب کردم و بعد از اینکه تایپ میکنم python --version همش این ارور رو مینویسه: 'python' is not defined
الان مشکل کار کجاست؟ چکار کنم؟
درضمن پایتونی که من نصب کردم اینه: python v3.4.3135397
برای مشخص شدن بهتر موضوع، عکس را هم قرار داده ام.

با تشکر فراوان

Fear Shadow
دوشنبه 30 شهریور 1394, 23:04 عصر
درود پایتون به متغیر های شما برای استفاده تو همه محل ها اضافه نشده. برای اینکار به مسیر زیر برید :
اول روی my computer کلیک راست کنید و properties رو بزنید . تو پنجره باز شده تو سمت چپ گزینه Advanced system settings رو بزنید. تو پنجره ی جدید گزینه Enviroment Variables رو بزنید. بعد از قسمت پایین متغیر path رو پیدا کنید روش کلیک کنید و گزینه edit رو بزنید بعد به آخر محتویات اون مسیر دارکتوری پایتون رو اضافه کنید.مثلا C:\Python34 حتما یادتون باشه قبلش یک علامت ; قرار بدید.
همه چیز رو تایید کنید و پنجره ها رو ببنید از این به بعد میتونید از هر جایی به پایتون دسترسی داشته باشید و بادستور python اون رو اجرا کنید

arman54
دوشنبه 30 شهریور 1394, 23:12 عصر
توي command line ديگه نيازي نيست كه كلمه python رو بنويسي.اون ماله وقتيه كه داري با cmd كار ميكني.
اين رو بزن ...

import sys
sys.version

ari_sh70
چهارشنبه 01 مهر 1394, 09:46 صبح
ممنون بابت راهنماییت، من در variable value دقیقا این رو وارد کردم ;C:\Python34\;C:\python34\Scripts ولی باز وقتی میخوام یه برنامه با فرمت py. اجرا کنم، باز اجرا نمیشه(یعنی تا کلیک میکنم روش سریع یه چیز باز میشه و بسته میشه) نمیدونم مشکل از کجاست واقعا؟!

arman54
چهارشنبه 01 مهر 1394, 09:57 صبح
توي cmd اول بايد به مسيري كه اسكريپتتو نوشتي بري و بعد بنويسي

python scriptname.py
كه scriptname اسم اسكريپتي هست كه نوشتي.

يا ميتوني خود اسكريپتتو اگه با پسوند .py ذخيره كردي بازش كني (Right Click + Edit with IDLE) و F5 رو بزني.

HackNetProg
دوشنبه 06 مهر 1394, 16:53 عصر
....
الان مشکل کار کجاست؟ چکار کنم؟
...
با تشکر فراوان

سلام
مشکلی وجود نداره
پایتون نصب شده و داره درست کار میکنه
این دستور که دارید میزنید معمولا تویه cmd تست میکنن

http://uupload.ir/files/qe37_capture.gif

serj1975
دوشنبه 30 آذر 1394, 15:06 عصر
پس از نصب پایتون بر روی Windows متغیرهای محیطی را تنظیم کنید. جهت آموزش تصویری به لینک زیر مراجعه نمائید

http://stackoverflow.com/questions/25153802/how-to-set-python-path-in-windows-7/25153908#25153908