PDA

View Full Version : گفتگو: نحوه ی محاسبه هزینه ی هر قالبی که طراحی میشه به چی بستگی داره؟

ghazal_73
سه شنبه 31 شهریور 1394, 12:04 عصر
نحوه ی محاسبه هزینه ی هر قالبی که طراحی میشه به چی بستگی داره؟
آیا این تفاوت قیمت تو شهرای مختلف متفاوته یا هر شرکتی هر جوری خودش دلش میخاد قیمت میذاره رو کار؟؟؟
با هر شرکتی که قراره همکاری بشه میگن همه جا همینجوریه
از نصف حقوق یه ابدارچیم کمتر

godofphp
سه شنبه 31 شهریور 1394, 12:08 عصر
بهترین کار اینه که اصلا با شرکت ها کار نکنید و خودتون شخصا بازاریابی کنید و سایت تحویل بگیرید چون در غیر اینصورت فقط 40 یا حتی کمتر گیر خودتون میاد

ghazal_73
سه شنبه 31 شهریور 1394, 12:17 عصر
بهترین کار اینه که اصلا با شرکت ها کار نکنید و خودتون شخصا بازاریابی کنید و سایت تحویل بگیرید چون در غیر اینصورت فقط 40 یا حتی کمتر گیر خودتون میاد

بهترین کار که واقعا همینه.
ولی خب وقتی یه نفر در حال حاضر صرفا طراح قالب باشه و دانش برنامه نویسی رو تا اون حدی که باید مسلط نباشه مجبوره با شرکت های وب همکاری کنه.

mostafae
سه شنبه 31 شهریور 1394, 13:41 عصر
بهترین کار که واقعا همینه.
ولی خب وقتی یه نفر در حال حاضر صرفا طراح قالب باشه و دانش برنامه نویسی رو تا اون حدی که باید مسلط نباشه مجبوره با شرکت های وب همکاری کنه.

نه اینطور نیست cms ها و افزونه های زیادی وجود دارن که یه طراح رو تا حدود زیادی از برنامه نویسی بی نیاز میکنن.

پیام حیاتی
سه شنبه 31 شهریور 1394, 14:07 عصر
سلام
قیمت های انجمن صنفی گرافیک ایران + فرمول محاسبه کار (http://newsite.graphiciran.com/Fa/StaticPages/Page.aspx?tid=7)
شرکت های بزرگ از این قیمت ها پیروی می کنند اما به خاطر مسائل مادی و نبود یکپارچگی در بین همکاران هر شرکت قیمت های خاص خودش را دارد.
شرکت ها برای استفاده حداکثری و راضی نگه داشتن شما به حداقل ها از هیچ روشی دریغ نخواهند کرد!
برای بازاریابی و گرفتن پروژه باید دفتر شرکت یا مهندسی داشته باشید تا در مرحله اول کارفرمایان به شما اطمینان کنند (شخصیت حقوقی یا رسمی).
در خصوص cms ها همانطور که دوستمون اشاره کردن با پیشرقت آنها و افزونه های بومی تولید شده بسیاری از نیازها را می توان برطرف کرد ، پیشنهاد می کنم در کنار طراحی یک CMS را انتخاب و آن را فرا بگیرید.البته این کافی نیست زیرا در بازار شما باید تسلط کافی به یکی از زبان های PHP یا #C دات نت داشته باشید تا در زمانی که CMS نتواند نیازهای کارفرما را تامین کند به عنوان برنامه نویس وب آن نیاز را برطرف کنید.
این مقالات (http://ahvazsell.ir/Doc.aspx) شما رو در سوال اینکه کدام CMS و زبان را یاد بگیریم یاری خواهند داد.
موفق باشید.

ghazal_73
سه شنبه 31 شهریور 1394, 15:47 عصر
سلام
قیمت های انجمن صنفی گرافیک ایران + فرمول محاسبه کار (http://newsite.graphiciran.com/Fa/StaticPages/Page.aspx?tid=7)
شرکت های بزرگ از این قیمت ها پیروی می کنند اما به خاطر مسائل مادی و نبود یکپارچگی در بین همکاران هر شرکت قیمت های خاص خودش را دارد.
شرکت ها برای استفاده حداکثری و راضی نگه داشتن شما به حداقل ها از هیچ روشی دریغ نخواهند کرد!
برای بازاریابی و گرفتن پروژه باید دفتر شرکت یا مهندسی داشته باشید تا در مرحله اول کارفرمایان به شما اطمینان کنند (شخصیت حقوقی یا رسمی).
در خصوص cms ها همانطور که دوستمون اشاره کردن با پیشرقت آنها و افزونه های بومی تولید شده بسیاری از نیازها را می توان برطرف کرد ، پیشنهاد می کنم در کنار طراحی یک CMS را انتخاب و آن را فرا بگیرید.البته این کافی نیست زیرا در بازار شما باید تسلط کافی به یکی از زبان های PHP یا #C دات نت داشته باشید تا در زمانی که CMS نتواند نیازهای کارفرما را تامین کند به عنوان برنامه نویس وب آن نیاز را برطرف کنید.
این مقالات (http://ahvazsell.ir/Doc.aspx) شما رو در سوال اینکه کدام CMS و زبان را یاد بگیریم یاری خواهند داد.
موفق باشید.

این قیمتا که خیلی زیاده
من تو شرکتی که کار میکنم یک هزارم اینم نیس تعرفه هاش
مثلا واسه ریسپانسیو سایت مجموع کل هزینه سایت رو ضربدر 25 درصد میکنن
یا مثلا قیمت صفحات ساده 10 تومن
قیمت صفحات متوسط مثل گالری و.. 20
قیمت صفحات پیشرفته مثل سبد خرید و.. 30 تومنه

آیا این قیمتا منطقیه؟

دانیال دزفولی
سه شنبه 31 شهریور 1394, 16:48 عصر
قیمت بازار :

قیمت قالب وردپرس
درجه 3 > 500ت
درجه 2 > 700ت
درجه 1 > 2ت به بالا

ولی متاسفانه شرکت هایی هستن که کیفیت کارشون در حد درجه 3 هم نیست ولی چه قیمت هایی دارن

بر عکسش ما هایی که تکی کار میکنیم بدون شک میتونم بگم کار ما که یه نفر هستیم بهتر از کار اوناس که 3 4 نفره کار میکنن آخرش هم معلوم نیست چی تحویل ملت میدن

قیمت ها دلبخواهیه
هر کس (فرد یا شرکت) با توجه به معیار های خودش قیمت میده

قیمت سایت های خارجی هم که نمیشه معیار قرار داد

قیمت های اونا که دیگه ...

Mr.Robot666
سه شنبه 31 شهریور 1394, 20:39 عصر
دوستان منظورشون استفاده از بوت استرپ و وردپرس هست والا یک نفره شدنی نیست! اینجور پروژه ها هم آخر عاقبت نداره
خودتون هم میدونید قیمت ثابت نداره! منطقی هست روال کار به این شکل باشه: مشتری در چه سطحی و امکاناتی مبخواد!؟ بعدش مسخرس بهش بگیم این اینقدر این اینقدر؛ چرا، پستیبانی و سطح قیمت تعیین کردن یه چیز منطقی هست مثلا با وردپرس بالای فلان قیمت، با پشتیبانی اینقدر ولی... البته لزومت ندارن! در آخر بگم، آقا یکی نیاز به پول داره 200 تومن میگیره، یکی اگه از مشتری کمتر از دو تومن بگیره وقتش تلف کرده. حتی داریم مفتی توی شرکت کار میکنن تا یادبگیرن! دیگه بستگی به خودتون داره.
یک نفره هم نمیشه کار کرد؛ 1% هم اگه طرف جنیوس(نابغه) باشه، بازم پروژه رو دیرتر تحویل میده.
ناگفته نماند عمده مشتری ها پروژه رو به یک نفر میده فرداش هم میخوان، انتظار دارن شما بکند و فرانت اند رو همه باهم براش بزنی.

دانیال دزفولی
سه شنبه 31 شهریور 1394, 20:47 عصر
یه چوری میگی شدنی نیست انگار چه کار شاخیه !
وردپرس که چیزی نیست
نمیدونم چرا خیلی از بچه های این انجمن اینو باور ندارن یه نفر میتونه چه کارایی بکنه
ولی توی سرعت کار نه ....
این حرفتون رو هم قبول دارم که نباید تیکه ای پول گرفت

توی همین پونیشا یه عده پیدا میشن حاضرن یه پولی هم به مشتری بدن (با قیمت های مسخره ای که دارن)

Mr.Robot666
سه شنبه 31 شهریور 1394, 21:21 عصر
من که گفتم:

دوستان منظورشون استفاده از بوت استرپ و وردپرس هست والا یک نفره شدنی نیست! اینجور پروژه ها هم آخر عاقبت نداره
جواب خط آخر خودتون هم هست

توی همین پونیشا یه عده پیدا میشن حاضرن یه پولی هم به مشتری بدن (با قیمت های مسخره ای که دارن)

نمیدونم دیگه.. توی اینفوگرافی ها همیشه فرانت-اند کار ها رو در مقابل بک-اند کارا مقایسه میکنن چون از نظر خلقی با هم فرق میکنن

ghazal_73
سه شنبه 31 شهریور 1394, 21:30 عصر
منظور من طراحی یه قالب از صفره.. نه ورد پرس و ...

Mr.Robot666
سه شنبه 31 شهریور 1394, 22:04 عصر
الان شما دیگه ابهامتون چیه؟
این رو بگم که front end کار ها تعدادشون نسبت به back end کار ها یک به سه هست یعنی کار هرکسی نیست
یه نگاه به طرح های themeforest بندازید!