ورود

View Full Version : گفتگو: خودم فقط موکاپ (PSD) رو بزنم

Mr.Robot666
سه شنبه 31 شهریور 1394, 21:07 عصر
اگه یه وبسایت طراحی راه بندازم و خودم فقط موکاپ (PSD) رو بزنم و مابقی کار رو به دیگران بسپارم. از روی پروژه چقدر نسیبم میشه؟
بصورت استخدامی با پرداخت ماهانه امکانش نیست!
فرض رو بر این میگیریم که مثلا یه پروژه املاک گرفتم با قیمت 3 تومن و مشتری میخواد از بیس بزنه کار رو
اصلا این روند شدنیه؟

arash21hhhh
چهارشنبه 01 مهر 1394, 09:22 صبح
در اصل یکی از مهمترین بخش های طراحی سایت طرح اولیه اون هست و فک میکنم در طراحی قالب حد اقل 40 درصد به کسی که طرح اولیه خوبی داده تعلق می گیره ولی معمولا طراحان قالب حاظر به همچین کاری نیستند و ترجیح میدن طرح اولیه رو خودشون بریزند مگر اینکه طرح و طراح خیلی قوی کار کنند .

Mr.Robot666
چهارشنبه 01 مهر 1394, 10:30 صبح
40% که... :کف: واسه اینجا نیست! وقتی پروژه کل-ش سه تومنه، MVC کاره چند بگیره پس!
گفتم که:

فرض رو بر این میگیریم که مثلا یه پروژه املاک گرفتم با قیمت 3 تومن و مشتری میخواد از بیس بزنه کار رو
یعنی مشتری و وبسایت و پیمانکار حلِ؛ خوب، حالا این سه تومن رو چچوری تقسیم کنیم؟ توجه کنید فرض رو بر این گرفتیم که همه چیز مهیاست

شمایی که پیمانکار هستید، این روش رو میپسندید؟ با چه شرایطی، با چه قیمت و درصدی؟
توجه داشته باشید شما باید فرض کنید که: توی وبسایت اعتبار کسب میکنید، فعالیت با این برند رو افتخار میدونید و شما پایبند به اجبار و تعهدی نیستید!

arash21hhhh
چهارشنبه 01 مهر 1394, 12:00 عصر
البته من گفتم 40% قالب . مثلا اگه یک قالب خوب و حرفه ای و اختصاصی بخواد طراحی بشه ، اگه 600 واسه قالب اختصاص بدیم 40 درصد اون مبلغ زیادی نمیشه . یه چیزی حدود 250 هزار تومن .

Mr.Robot666
چهارشنبه 01 مهر 1394, 12:33 عصر
البته من گفتم 40% قالب . مثلا اگه یک قالب خوب و حرفه ای و اختصاصی بخواد طراحی بشه ، اگه 600 واسه قالب اختصاص بدیم 40 درصد اون مبلغ زیادی نمیشه . یه چیزی حدود 250 هزار تومن .

لطفا بک-اند رو هم در نظر بگیرید

دانیال دزفولی
چهارشنبه 01 مهر 1394, 13:09 عصر
قیمت psd بر مبنای تعداد صفحهات ه

و هیچ ربطی به درصد نداره ! پروژه میخواد 500 هزار تومن باشه یا 5ت فرقی نداره

همه چیز هم بستگی به کیفیت و نو آوری داره !