ورود

View Full Version : سوال در مورد مقایسه دو نرم افزار #C و Java !

StepUp
چهارشنبه 01 مهر 1394, 00:31 صبح
سلام دوستان
بنده 17 سالمه ،
دورهای آموزشی ++C رو گذروندم و آشنایی نسبتا خوبی با این نرم افزار دارم ،
اما میخوام خط و مشی اصلیمو در یادگیری یکی از این دو نرم افزار بدونم ،
میخواستم راهنماییم کنید ،
از اونجایی که بنده میخوام یک App نویس حرفه ای در سیستم عامل اندروید ( و بعدش اگه خدا بخواد ios ) بشم ،
آیا App نویسی رو با سی شارپ شروع کنم یا جاوا ؟
کدومشون بازار شغلی بهتری دارند ؟ ( تو اپلیکیشن نویسی )
کدومشون تو زمینه ی App نویسی مرجع ترند ؟ سرعت بالاتری در اجرای برنامه دارند ؟ کدامشان گرافیک و انیمیشن و امکانات بیشتری برای جذابتر کردن یک اپلیکیشن اندرویدی دارند ؟
از اساتید آموزشگاه جهاد دانشگاهی علم و صنعت که پرسیدم گفتند بازار کار سی شارپ در ایران نسبت به جاوا بهتره ، اما تو خارج برعکس این موضوع صدق میکنه ،
من کلا دوست ندارم فقط تو یک زمینه رشد کنم ، آیا میشه جاوا و سی شارپ رو باهم یاد گرفت ؟ ( حالا نه همزمان ولی در کل میشه هم جاوا رو خوب یاد گرفت و هم سی شارپ رو ؟ )
کدومشون بعدها برای یادگیری Ios بیشتر میتونه برام زمینه ایجاد کنه و کارمو راحت تر کنه ؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید ،
از اونجایی که بنده ممکنه مثل بقیه اعضای خانوادم در سن 25 یا 26 سالگی برم خارج برای ادامه تحصیل و کار ، جاوا رو از الان پی گیری کنم بهتره یا فعلا با سی شارپ کارامو راه بندازم و بعدا جاوا رو یاد بگیرم ؟
توجه : من میدونم تاحالا از این جنس تاپیکا تو این فروم زیاد زده شده ، ولی هیچکدومش مثل مال من اینطوری نبوده که فقط مقایسه این دو رو در فاز اپلیکیشن نویسی دنبال کنه ..
و اینکه بیشتر این جور مباحث به خاطر یکسری اسپمر که فقط برای افزایش پست نظر میدند از اصل خودش دور میشه ،
پس خواهش میکنم نظراتتون فقط بر پایه علم و دانش باشه نه بر پایه تعصب و طرفداری ،
و اینکه سعی کنید این دورو بیشتر تو فاز بازار کار در زمینه اپلیکیشن نویسی مقایسه و توضیح بدید برام
مرسی
یا حق
:لبخندساده:

StepUp
چهارشنبه 01 مهر 1394, 10:02 صبح
دوستان کسی نیست این دوتارو برامون مقایسه کنه ؟

hamid_hr
چهارشنبه 01 مهر 1394, 12:07 عصر
ببینین شما میتونین همزمان هر دو رو یاد بگیرین
ولی با توجه به اینکه C++‎‎‎ بلدین همونو ادامه بدین
شما میتونین qt کار کنین و برا ویندوز و لینوکس و ios , android , mac , ...... برنامه بنویسین.
فقط کافیه یه بار بنویسین و برا هر پلتفرمی که خواستین خروجب بگیرین.
اینم تالار qt تو همین سایت
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?111-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-QT-%D9%88-%D9%87%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4

اساتید هستند میتونن بیشتر راهنمایی کنن