View Full Version : باز نشدن بانک پروژه
travianplus.org
چهارشنبه 01 مهر 1394, 10:35 صبح
سلام من یک پروژه مال 2 سال پیش دارم بانک داره بعد الان میخوام تو ویژوال 2013 بازش کنم , حالا پروژه باز میشه ولی ارور داره به خاطری که بانکش رو باز نمیکنه رو بانک که دوبار کلیک میکنم ارور میده موندم چیکار بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید عکس ارور رو میذارم
135442
arash21hhhh
چهارشنبه 01 مهر 1394, 11:42 صبح
اینکه مشخصه . میگه داخل کانکشن استرینگ از یک instance استفاده شده که الان موجود ( نصب ) نیست. یا یک instance با نام ذکر شده نصب کنید یا ایتم موجودو داخل کانکشن استرینگ ویرایش کنید .
travianplus.org
چهارشنبه 01 مهر 1394, 12:09 عصر
اینکه مشخصه . میگه داخل کانکشن استرینگ از یک instance استفاده شده که الان موجود ( نصب ) نیست. یا یک instance با نام ذکر شده نصب کنید یا ایتم موجودو داخل کانکشن استرینگ ویرایش کنید .
لطف میکنید بگید چطوری باید اینکار رو بکنم
arash21hhhh
چهارشنبه 01 مهر 1394, 13:11 عصر
شما بگرد رشته اتصالو پیدا کن . ببین با چه نامیه . رشته معمولا داخل web.config نگهداری میشه .
fakhravari
چهارشنبه 01 مهر 1394, 19:57 عصر
بستگی به نسخه sql داره
travianplus.org
چهارشنبه 01 مهر 1394, 22:10 عصر
نسخه sql بنده 2008 هستش
این متن داخل وب کانفیگ هستش چیکارش کنم؟
<add name="DatabaseConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
pbm_soy
چهارشنبه 01 مهر 1394, 23:56 عصر
برای راه اندازیدچنین برنامه ای با این کانکشن استرینگ فقط نیاز به sql express دارید و نیازی نیست دیتابیس را اتچ کنید فقط دیتابیس را درذفولدر برنامه کنار برنامه بگذارید ودیگر نیازی به چیز اضافی ندارید
فقط اگر خواستید بروی هاست آپلود کنید بحث دیگری وجود خواهد داشت!
در مورد sql express هم نیازی به نصب ندارید چون بهمراه ویژوال استودیو نصب میشود فقط سعی کنید از نسخه ای استفاده کنید که با نسخه sql express قبلی یکی باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.