PDA

View Full Version : طراحی بانک اطلاعاتی برای ثبت کالا

farokh110
پنج شنبه 02 مهر 1394, 02:45 صبح
سلام دوستان عزیز. من دارم رو یه پروژه حسابداری کار میکنم که نیاز دارم کالاها رو در ۳ سطح گروه اصلی , گروه فرعی , مشخصات کالا ذخیره کنم.
ولی نمیدونم دیتابیس رو چجوری طراحی کنم!! واسه هرکدوم باید یه table ساخته بشه و با کلید خارجی بهم وصل بشن؟ یا اینکه همه رو تو یه table بنویسم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Mohammad-tashi
پنج شنبه 02 مهر 1394, 09:10 صبح
درود
به نظر من در یک جدول محصولات رو اضافه کنید . هرجا لازم بود آیدی محصول رو استفاده کنید به عنوان کلید خارجی

farokh110
پنج شنبه 02 مهر 1394, 11:01 صبح
درود
به نظر من در یک جدول محصولات رو اضافه کنید . هرجا لازم بود آیدی محصول رو استفاده کنید به عنوان کلید خارجی

یعنی گروه اصلی و فرعی رو هر کدوم تو یه جدول جدا بنویسم؟
مثلا گروه اصلی= سخت افزار(جدول ۱)
گروه فرعی =کارت گرافیک(جدول ۲)
نام کالا= nvidia geforce (جدول۳)
بعد همه رو با کلید خارجی به هم وصل کنم؟

farokh110
پنج شنبه 02 مهر 1394, 17:22 عصر
کسی تا حالا کار نکرده؟!

ahmad.t1100
جمعه 03 مهر 1394, 21:48 عصر
سلام دوست عزیز

موضوع حسابداری قدری پیچیده است و تا می توانید در انجام ان حوصله بخرج دهید

اما توضیحی در باره سوال شما / امیدوارم بحث نرمال سازی را حتما مطالعه و نسبت به آن قدرت داشته باشید تا بتوانید یک جدول بهینه و مناسب طراحی نمایید
یکی از قانون های معروف نرمال سازی میگه اگر a می دهد b و b می دهد c در نتیجه aمی دهد c و ...

اما جواب سوال شما

. یک جدول ایجاد نمایید و تمام گروه های اصلی را برای آن تعریف نمایید و چون تعداد گروه های اصلی محدود است سعی کنید کلید اصلی ۱ الی ۲ رقمی باشد و یا اصلا ایدن تیتی کنید تا خودکار تولید شود

یک جدول ایجاد نمایید که زیر گروه های گروه اصلی را نگاه داری کند و کد گروه اصلی رو نیز به عنوان کلید خارجی با حالت ویرایش و حذف کاس کید و یا دلخواه خودتان قرار دهید

خوب تا این مرحله شما می توانید گروه و زیر گروه را ثبت کنید برای مثال سخت افزار {موس/کیبورد/پرینتر و...)

حالا نوبت به ثبت کالا می رسد با بقیه پارامترها کاری ندارم منظورم گارانتی و رنگ و مدل و... میرم سر اصل مطلب

اینجا شما باید نکته نرمال سازی را رعایت کنید فرض کنید a گروه اصلی b زیر گروه و c مشخصات جدول کالا می باشد

در اینجا می خوایم طوری ارتباط بدهیم که در نرمال ترین حالت به بکدیگر وصل شود و از حالت a به c استفاده کنیم

خوب جدول گروه اصلی یک کلید اصلی داشت که به عنوان کلید خارجی در جدول زیر گروه معرفی شد و جدول زیر گروه نیز یک کلید اصلی دارد که در جدول جزپیات کالا به عنوان کلید خارجی در هنگام ثبت استفاده شود در این صورت با یک کوءری راحت و استفاده از دستوراتی مانند inner join می تونید یک کالا در چه زیر گروهی و چه گروه اصلی را واکشی نمایید

هرچقدر بانک اطلاعاتی شما مدلینگتر و دقیق تر گزارش پروژه شما نیز دلچسب تر.

در صورتی که تمایل داشتی می تونم با نمونه کد کمک کنم.به سایت ما نیز سر بزن

فروم سویتیپ (http://forum.soitip.ir)