View Full Version : اتصال به سرور داخلی
paria research for code
پنج شنبه 02 مهر 1394, 09:12 صبح
سلام..دوستان لطفا کمک کنید و تجربیاتتون رو بگید...
من برای آپلود سایتم از یه سرور داخلی که مال شرکته استفاده میکنم.. دیتا بیسم رو گذاشتم رو سرور و با windows athentication به اس کی ال سدور وثل میشم و از دیتا بیس است فاده میکنم..یعنی وقتی ویژوال رو اجرا میکنم به دیتا بیس سرور وصل میشه و هیچ مشکلی نداره ..و تو وب کانفیگ فقط نوشتم datasource:server1
اینطوری کار میکنه و هیچ یوزر و پسوردی براش نذاشتم چون همون طور که گفتم از windows athenticationاستفاده میکنم... ولی وقتی فایل هامو پابلیش میکنم و میزارم رو سرور شرکت مشکل داره..صفحاتمو میبینم ولی با دیتا بیسم مشکل داره...من حتی یوزر و پسورد خود ویندوز که باهاش لاگین میکنم تو وب کانفیگ مینویسم ولی یوزر رو نمیشناسه..sql2012 و ویژوال 2010 استفاده میکنم..اصلا وقتی یه هاست داخلی داریم هم باید فایل ها رو پابلیش کرد و بعد رو هاست گذاشت؟؟ مثل هاست هایی که اینترنتی میگیریم؟؟البته فکنما میشه با ویژوال 2013 هم میشه پابلیش رو هاست گرفت ولی تو سمپل های اینترنتی زیاد واضح نیستن...دوستان لطفا راهنمایی کنید
SabaSabouhi
پنج شنبه 02 مهر 1394, 09:38 صبح
سلام..دوستان لطفا کمک کنید و تجربیاتتون رو بگید...
من برای آپلود سایتم از یه سرور داخلی که مال شرکته استفاده میکنم.. دیتا بیسم رو گذاشتم رو سرور و با windows athentication به اس کی ال سدور وثل میشم و از دیتا بیس است فاده میکنم..یعنی وقتی ویژوال رو اجرا میکنم به دیتا بیس سرور وصل میشه و هیچ مشکلی نداره ..و تو وب کانفیگ فقط نوشتم datasource:server1
اینطوری کار میکنه و هیچ یوزر و پسوردی براش نذاشتم چون همون طور که گفتم از windows athenticationاستفاده میکنم... ولی وقتی فایل هامو پابلیش میکنم و میزارم رو سرور شرکت مشکل داره..صفحاتمو میبینم ولی با دیتا بیسم مشکل داره...من حتی یوزر و پسورد خود ویندوز که باهاش لاگین میکنم تو وب کانفیگ مینویسم ولی یوزر رو نمیشناسه..sql2012 و ویژوال 2010 استفاده میکنم..اصلا وقتی یه هاست داخلی داریم هم باید فایل ها رو پابلیش کرد و بعد رو هاست گذاشت؟؟ مثل هاست هایی که اینترنتی میگیریم؟؟البته فکنما میشه با ویژوال 2013 هم میشه پابلیش رو هاست گرفت ولی تو سمپل های اینترنتی زیاد واضح نیستن...دوستان لطفا راهنمایی کنید
سلام
وقتی windows authentication استفاده میکنی روی دستگاه خودت، در نظر نمیگیری که هنگام نصب سرور اکانت خودت رو به عنوان یک اکانت با دسترسی system admin یا sa
معرفی کردی. در حالی که اکانتی که پروسس مربوط IIS بهش متصل هست روی دیتابیس شما معرفی نشده. برای این کار باید روی هاست خودت به سرور وصل بشی و این اکانت
رو دسترسی بدی که اصولاً کار درستی نیست و امکان دسترسی هکرها به دیتابیس رو زیاد میکنه.
بهتره سرور رو به حالت Mixed mode ببری و با یک اکانت و رمز عبور به دیتابیس وصل بشی.
صبا صبوحی
paria research for code
پنج شنبه 02 مهر 1394, 11:26 صبح
مرسی از توضیحاتتون...
من خب متوجه نشدم...چه طوری روی هاست خودم به سرور وصل بشم؟؟
روی هاستم فقظ فایل های پابلیش شده ویژوال و دیتا بیسم هست.راجب mix mode یعنی چی؟یعنی الان به یوز بسازم بعد با اون لوگین کنم و یوزر و پسوردشو تو web config بنویسم؟؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
SabaSabouhi
پنج شنبه 02 مهر 1394, 15:44 عصر
مرسی از توضیحاتتون...
من خب متوجه نشدم...چه طوری روی هاست خودم به سرور وصل بشم؟؟
روی هاستم فقظ فایل های پابلیش شده ویژوال و دیتا بیسم هست.راجب mix mode یعنی چی؟یعنی الان به یوز بسازم بعد با اون لوگین کنم و یوزر و پسوردشو تو web config بنویسم؟؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
سلام
نحوهی کار کردن تو هاستهای مختلف فرق میکنه. من دو سه سالی هست که وب کار نکردم ولی قبلش که کار میکردم، یادمه بعضی هاستها اجازه میدادن که با Management Studio
خودم بهشون وصل بشم، بعضیها هم اجازه نمیدادن و خودشون یه ابزاری داشتن که با اعمال شاقه میشد تنظیمات رو انجام داد.
mixed mode یعنی غیر از windows authentication امکان sql authentication هم فعال بشه و بله درست گفتی، یعنی باید user و password بسازی و اونها رو توی
web.config بگذاری البته به صورت رمز شده. در مورد رمز کردن هم مطلب زیاد هست اینجا.
صبا صبوحی
paria research for code
جمعه 03 مهر 1394, 08:38 صبح
مرسی عزیزم از توضیحاتت...ببین من هاست هایی که میریم تو اینترنت فضا میخریم رو دومین بهمون میدن رو بلدم..تو شرکت خودشون هاست دارن.من اینجا نمیدونم دقیقا چی کار کنم...من تو دیتا بیس یوز ساختم .ولی حتی تو خود ویژوال که میخوام کانکت بشم با windows athentication به سرور وصل میشه ولی با یوز من نه.......... مگه یه یوز غیر از اینه که کلیک راست رو db و ساخت یوزر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه میشه توضیح بدید یا بگید چی باید دقیقا سرچ کنم؟ ساخت یوزر یا web config یا ؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.