PDA

View Full Version : Exception



amir_civil
شنبه 28 مرداد 1385, 00:08 صبح
سلام دوستان
من یه برنامه نوشتم که باید 10 تااسم رو به تریتب یه سری اعمال روشون انجام بده
مشکل من اینجاست که وقتی روی یه اسم Exception اتفاق میافته دیگه به سراغ اسم بعدی نمیره و باید از tryاستفاده کنیم
من دنبال یه چیزی مثل on error resumدر وی بی هستم که دیگه همه اسمها روش اعمال انجامبده و لازم نباشه از catch استفاده کنم
ممنون

Delphi Skyline
شنبه 28 مرداد 1385, 00:14 صبح
در VB ?? فکر کنم بخش رو اشتباه آمدید .

aidinwashere
شنبه 28 مرداد 1385, 01:02 صبح
دنبال چیزی شبه به on resume وی بی، در #C هستند.

amir_civil
شنبه 28 مرداد 1385, 14:09 عصر
سلام
منظورم در سی شارپ هستش

nsn_61
شنبه 28 مرداد 1385, 16:13 عصر
قبل از اون دستور try بنویسید و بعد catch اش را خالی بزارید . اینطوری اون دستوری مشکل پیدا کرده رد می کند و بعد از catch را اجرا میکند.

amir_civil
شنبه 28 مرداد 1385, 19:29 عصر
سلا دوستان
من میخام وقتی روی قسمتی ار برنامه Exception اتفاق بافته از اون چشم پوشی کنه و به سراغ catch نره

Amir Oveisi
یک شنبه 29 مرداد 1385, 01:40 صبح
نمیشه تا جایی که من میدونم

علیرضا مداح
یک شنبه 29 مرداد 1385, 03:18 صبح
سلام دوست عزیز


try
{
//Do sth
}
catch (Exception ex)
{
//Do Nothing
}

و این کد را برای هر قسمت تکرار کنید

Amir Oveisi
یک شنبه 29 مرداد 1385, 03:57 صبح
ولی ایشون میگن که exception رخ بده ولی catch نداشته باشه
من که میگم همچین چیزی نمیشه!
میشه؟
نمیشه والا!!

اَرژنگ
یک شنبه 29 مرداد 1385, 07:57 صبح
سلام دوست عزیز


try
{
//Do sth
}
catch (Exception ex)
{
//Do Nothing
}

و این کد را برای هر قسمت تکرار کنید

http://forum.java.sun.com/thread.jspa?threadID=409801&messageID=1800635
http://dotnetjunkies.com/WebLog/ewise/archive/2005/01/29/48992.aspx

nsn_61
دوشنبه 30 مرداد 1385, 17:20 عصر
منم همین را گفتم !!!!!!!

اَرژنگ
دوشنبه 30 مرداد 1385, 17:31 عصر
منم همین را گفتم !!!!!!!
یک نگاه به لینکهایی که فرستادم انداختید؟:متعجب:

MBT1900x
چهارشنبه 01 شهریور 1385, 14:22 عصر
می تونید از دستور goto در catch استفاده کیند و lable رو قبل از try قرار بدید.
البته اگر بخواهی از catch استفاده کنید.