PDA

View Full Version : برنامه نویس C# برای یک پروژه ویندوزی

HAMID484
جمعه 03 مهر 1394, 16:13 عصر
سلام به دوستان
بنده یک پروژه نرم افزاری قبول کردم که حدوده سه الی چهار ماه تقریبا زمان می بره و چون تقریبا نمونه مشابهی در بازار نداره بعدا میشه بعنوان یک استارت اپ بیشتر براش وقت گذاشت
ترجیح میدم با یک فرد دیگه بطور تیمی این کار رو انجام بدم برای همین به شخصی بعنوان همکار جهت مشارکت در انجام این پروژه نیازمندم
کسی رو میخوام که بعدا هم باهاش بیشتر بتونم کار کنم و پروژه های بیشتری رو با هم انجام بدیم و صرفا دنبال استخدام یک برنامه نویس و خداحافظی بعد از اجرای پروژه نیستم.
خلاصه کسی رو میخوام که قابل اعتماد باشه و وسط کار غیب نشه یا بهونه نیاره و کار رو لنگ نزاره !
برای اینکه همه چیز از ابتدا مشخص باشه و مشکلی پیش نیاد حتما قرارداد همکاری منعقد میشه
نه نیروی صفر میخوام نه کسی که سابقه چندین ساله داره اما حتما یکی دو تا پروژه کوچیک در زمینه فروش مثل نرم افزار فروش , رستوران , چاپ فاکتور و ... کار کرده باشه که خیلی هم کار کند پیش نره. هر جایی هم موردی بود خودم یاد میدم

مهارت های مورد نیاز :
آشنایی به برنامه نویسی به زبان سی شارپ
آشنا به SQL SERVER
آشنا به LINQ و Entity Framework .

سایر شرایط
دارای روحیه کار تیمی
ساکن تهران
هفته ای سه روز تمام وقت میخوام که در محل شرکت حضور داشته باشید . از 9 صبح تا 5 بعد ازظهر

محل شرکت ستارخان سه راه تهران ویلا هست

لطفا رزومه هاتون رو به آدرس Hamid484@gmail.com بفرستید و حقوق درخواستی تون رو هم برای سه روز تمام وقت در هفته بگید