PDA

View Full Version : مشکل در اجرای دیتابیس موجود !



alireza250
شنبه 04 مهر 1394, 04:02 صبح
سلام
ی پروژه داشتم ک تو ویژوال استدیو 2010 باهاش کار میکردم و دیتابیسش رو هم از نوع فایلی درست کرده بودم(service-based Database)، حالا ویندوز عوض کردم و ویژوال استدیو 2013 نصب کردم ولی زمانیکه میخوام دیتابیس رو اجرا کنم این اررور رو میده :

135496

لطفا اگه راهی براش سراغ دارید بگید.
خیلی ممنونم

abdullah20
شنبه 04 مهر 1394, 09:41 صبح
خطای instance میده
کانکشن را بررسی کنید

alireza250
شنبه 04 مهر 1394, 12:48 عصر
خطای instance میده
کانکشن را بررسی کنید

چیشو ببرسی کنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟

alireza250
شنبه 04 مهر 1394, 15:54 عصر
دیتابیس رو ریختم تو SqlServer و آدرس SqlServer رو دادم به کانکشن استرینگ و درست شد، ولی حالا ی مشکل دیگه اینکه وقتی میخوام اطلاعات جدول هارو ویرایش کنم، اررور میده !

135500

این اررور رو میده :
135501

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟