PDA

View Full Version : یک سوال در مورد اپلیکیشن

saadat68
شنبه 04 مهر 1394, 02:18 صبح
سلام دوستان یک سوال مبتدیانه دارم

میخواستم بدونم آیا قالب/تم برای اپلیکیشن هم هست ؟ عین مثلا وردپرس
که این قالب ها رو دانلود کنیم و مثلا ایمپورت کنیم در آندروید استودیو و ادیتش کنیم ؟

اگر هست منابع دانلودش کجاست و چی باید سرچ کرد ؟:متفکر:

Mostefea1372
شنبه 04 مهر 1394, 15:33 عصر
سلام

تا جایی که من می دونم قالبی برای برنامه های اندروید وجود نداره

خودت باید طراحی بکنی

برای طراحی دکمه ها و... هم می تونی از xml استفاده بکنی و هم از canvas و......

اگه آشنایی با جاوا داشته باشی یا قبلا j2me کار کرده باشی می تونی از canvas استفاده بکنی

ولی با xml هم کارت راه می افته در صورتی که خواستی یکم برنامه نویسیت رو تقویت کنی یا خواستی پیشرفته تر کار کنی من canvas رو پیشنهاد می کنم

aesshoferi
شنبه 04 مهر 1394, 15:42 عصر
به اون صورت که شما تحت وب تجربه کردید مثل bootstrap خیر برای اندروید موجود نیست. ولی یکی دو تا لایبراری هستند که دیزاین متریال رو ارائه می‌کنند ولی شک دارم theme ارائه بدن. شما خودتون باید theme رو بسازی به سلیقه خودت بعد از اون view های متریال استفاده کنی و رنگشونو باز به سلیقه خودت عوض کنی.

aesshoferi
شنبه 04 مهر 1394, 15:44 عصر
سلام

تا جایی که من می دونم قالبی برای برنامه های اندروید وجود نداره

خودت باید طراحی بکنی

برای طراحی دکمه ها و... هم می تونی از xml استفاده بکنی و هم از canvas و......

اگه آشنایی با جاوا داشته باشی یا قبلا j2me کار کرده باشی می تونی از canvas استفاده بکنی

ولی با xml هم کارت راه می افته در صورتی که خواستی یکم برنامه نویسیت رو تقویت کنی یا خواستی پیشرفته تر کار کنی من canvas رو پیشنهاد می کنم
لامصب این canvas خیلی مهمه. هنوز فرصت نکردم به‌درستی باهاش دست و پنجه نرم کنم. هرچی به سمت آینده پیش میریم xml قابلیت‌های بیشتری پیدا میکنه و دیگه code behind مثل xaml توی C# تقریبا منسوخ میشه ولی فعلا توی اندروید canvas خیلی مهمه.

Mostefea1372
شنبه 04 مهر 1394, 16:34 عصر
برای ساخت برنامه های کاربر پسند باید هم از متریال دیزاین استفاده بکنی هم Canvas و هم xml ..... به هر حال چون یه جاهایی گیر می کنی که امکان داره نخوای از xml استفاده بکنی یا حتی برعکس نخوای از canvas استفاده بکنی

پیشنهاد می کنم همه رو تجربه کن .....

saadat68
دوشنبه 06 مهر 1394, 21:31 عصر
دوستان من تازه کار هستم یعنی هیچ چیز آماده ای نیست که ما در آندورید استودیو ایمپورت کنیم و اون متن هایی که میخوام جایگزین کنیم ؟

این متریال های آماده دقیقا شامل چه چیزایی میشه و از کجا میشه دانلود کرد ؟

pbm_soy
سه شنبه 07 مهر 1394, 00:53 صبح
اینجوری که شما سوال میکنید تنها چیزی که به ذهن من میاد اینه که شما از سورس برنامه ها باید استفاده کنید
مثلا مثال معروف برنامه نویسهای ما برنامه کتاب آندروید شما سورس این برنامه را داخل ایکلیپس یا هر جای دیگر باز میکنید و میتوانید محتوای آنرا ویرایش کنید و یک کامپایل ازش بگیرید یعنی apk حاصل را بگیرید!
البته وب سایتهای خارجی هم هستند که چندین قالب و الگوی آماده برنامه های آندرویدی را دارند برنامه هایی مانند کتاب و برنامه معرفی یک مکان یا فروشگاه یا رستوران میتوانید وارد وب سایت بشید و یک پروژه جدید را آغاز کنید که نام برنامه و عنوان هر صفحه و محتوای هرصفحه و گزینه های دلخواهتون در هر صفحه را از شما میگیرد و یک apk را به شما میدهد

Mostefea1372
سه شنبه 07 مهر 1394, 01:15 صبح
سلام نه دوست عزیز هیچ چیز آماده ای نیست .... اگر هم باشه شاید نزدیک به ابزار مورد نیاز شما باشه چه از لحاظ ظاهری چ از لحاظ کد نویسی که احتیاج به ویرایش داره

به نظر من (نظر شخصی) ویرایش خلی سخت تره تا این که شما از پایه شروع به کد نویسی بکنید