View Full Version : سوال: تنظیم فاصله بین فیلد ها در فست ریپورت
soft-c
شنبه 04 مهر 1394, 09:22 صبح
من یک برنامه نوشتم که باید برای افراد کارت صادر کرد . روی کارت نام و نام خانوادگی افراد و یک سری اطلاعات دیگر ثبت میشه . نام و نام خانوادگی در کنار هم هستند ، خوب من یک سایز برای نام و یک سایز برای نام خانوادگی در نظر می گیرم . مشکل اینجا است که وقتی نام فرد کوچک باشد فاصله بین نام و نام خانوادگی زیاد می شود و اگر بخواهم این فاصله را به صورت دستی کم کنم اگر نام بزرگ باشد با فامیل تو هم می رود . می خواستم بدونم چطوری میتونیم این فاصله را به صورت اتوماتیک تنظیم کنیم که توهم نباشد و فاصله ها هم بیش از حد نباشد .
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 13:40 عصر
با سلام یک panel در اونجا بگذار و فیلد نام و فامیل رو در اون بگذار بعد اندازه فیلد فامیل رو حداکثر بگیر و align رو بده left و
فیلد اسم رو align بده client این طوری هروقت اسم بزرگ باشه خودش بزرگش میکنه و یک فاصله معینی بین اسم و فامیل میگذاره
online_com
شنبه 04 مهر 1394, 13:50 عصر
سلام
اگر منظور شما در داخل گزارش فست ريپورت است كه لازم نيست دو تا memo قرار بدي، يك memo بزار و فيلدهاي نام و نام خانوادگي را داخل ان و كنار هم قرار بده و يا مي تواني همانند كار با رشته ها بين دو فيلد ،هر تعداد فضاي خالي هم خواستي قرار بدهي
soft-c
شنبه 04 مهر 1394, 13:58 عصر
با سلام یک panel در اونجا بگذار و فیلد نام و فامیل رو در اون بگذار بعد اندازه فیلد فامیل رو حداکثر بگیر و align رو بده left و
فیلد اسم رو align بده client این طوری هروقت اسم بزرگ باشه خودش بزرگش میکنه و یک فاصله معینی بین اسم و فامیل میگذاره
من منظورم در فست ریپورت هست .
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 14:00 عصر
با فست ریپورت کار نکرده ام یا panel وجود نداره؟ یا شبیه اون
soft-c
شنبه 04 مهر 1394, 14:02 عصر
سلام
اگر منظور شما در داخل گزارش فست ريپورت است كه لازم نيست دو تا memo قرار بدي، يك memo بزار و فيلدهاي نام و نام خانوادگي را داخل ان و كنار هم قرار بده و يا مي تواني همانند كار با رشته ها بين دو فيلد ،هر تعداد فضاي خالي هم خواستي قرار بدهي
میشه بیشتر توضیح بدید . یک memo منظورتون این هست که به جای دو فیلد (یکی اسم و دیگری فامیل) از یک فیلد که نام و فامیل است استفاده کنم . اگر منظورتون این است که خوب در این برنامه دو تا فیلد مجزا هست . و برای کار با رشته ها را منظورتون را نفهمیدم . میشه باز ترش کنید؟
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 14:20 عصر
یعنی یک ممو بگذار اول اسم رو بنداز توش بعد برای گذاشتن فامیل بنویس ممو فامیل با اندازه ای خاص مثل نمونه کد زیر ببین ازش میفهمی(برای quickreport)
QRMemo1.line[0].text:=EName.text+' ';
QRMemo1.lines[0].text:=QRMemo1.lines[0].text+EFamil.text;
منظور ایشون توی همین مایه هایی که نوشتم.(این روش با برنامه نویسی هستش و به نظر من جالب نیست)گیج کننده است:گیج:
اما روش من اگر توی فست ریپورت پنل داشته باشه با روشی که در بالا گفتم برنامه خودش و با هوشش اون رو مدیریت میکنه بدون برنامه نویسی به نظرم بهتره(اگر فست ریپورت پنل قبول کنه):لبخندساده:
امیدوارم کمکت کرده باشم
soft-c
شنبه 04 مهر 1394, 14:56 عصر
فکر نمی کنم داخل فست ریپورت پنل داشته باشد
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 15:15 عصر
خب از روش دوست عزیزمون استفاده کنید اون هم روش خوبی هست(اما نه از نظر من اما از هیچی که بهتره)
hamedjim
شنبه 04 مهر 1394, 16:04 عصر
سه تا Memo لازم داری:
Memo اول رو روی باندت بذار و توش هیچ متنی نذار. خاصیت Align اون رو به baRight تغییر بده. (این Memo برای تعیین فاصله از لبه سمت راست ایجاد میشه)
بعد Memo مربوط به نام رو کنارش (سمت چپ) قرار بده و فونت مورد نظرت رو براش تنظیم کن. این Memo رو مثل قبلی baRight کن. Memo می چسبه به Memo اول. خاصیت AutoWidth رو هم True کن.
Memo سوم هم که مربوط به نام خانوادگی میشه رو هم مثل Memo دوم تنظیم کن ( البته AutoWidth ضروری نیست).
و لطفا اگه امتحان کردی نتیجه رو اعلام کن
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 16:10 عصر
لطفا دوستان عزیز ببینند که در فست ریپورت پنل وجود نداره این روش ها خیلی پیچیده هستش و جز سردرگمی برای دوستان کاری انجام نمیده.
اگر پنل وجود داشته باشه خیلی راحت تر از این حرف ها میشه،کار دوستمون رو راه انداخت
hamedjim
شنبه 04 مهر 1394, 16:21 عصر
لطفا دوستان عزیز ببینند که در فست ریپورت پنل وجود نداره این روش ها خیلی پیچیده هستش و جز سردرگمی برای دوستان کاری انجام نمیده.
اگر پنل وجود داشته باشه خیلی راحت تر از این حرف ها میشه،کار دوستمون رو راه انداخت
من در فست ریپورت پنل ندیدم.
ضمن اینکه این روشی که من گفتم تفاوتی در پیچیدگی در مقایسه با روش شما نداره. فقط باید Align تنظیم بشه. و تیک AutoWidth بخوره. همین
ابوالفضل عباسی
شنبه 04 مهر 1394, 16:59 عصر
من تست کزدم جواب داد باید دوستمون امتحان کنه ببینه به کارش میاد
اما ای کاش فست ریپورت پنل داشت اون طوری من راحت تر بودم:ناراحت:
online_com
یک شنبه 05 مهر 1394, 09:21 صبح
میشه بیشتر توضیح بدید . یک memo منظورتون این هست که به جای دو فیلد (یکی اسم و دیگری فامیل) از یک فیلد که نام و فامیل است استفاده کنم . اگر منظورتون این است که خوب در این برنامه دو تا فیلد مجزا هست . و برای کار با رشته ها را منظورتون را نفهمیدم . میشه باز ترش کنید؟
منظورم اين بود كه يك ممو را كه در باند داده قرار داده اي را در نظر بگير بر روي آن دوبار كليك كن و حالا در صفحه ميان بري كه باز شده فيلدهاي مورد نظر خود را نوشته و در مانند كار با رشته ها آنها را در كنار هم قرار بده حتي مي تواني شروطي را هم قرار دهي يا فضاي خالي يا يك متن ثابت دلخواه يا ...
[<faktor."name ">+' '+<faktor."family" >]
hamedjim
یک شنبه 05 مهر 1394, 09:38 صبح
البته این روش شما در حالتی کاربرد داره که هر دو فیلد در یک قالب و فونت و سایز باشه. در حالی که این دوستمون می خواد نام خانوادگی بزرگتر از نام و بلافاضله کنارش قرار بگیره
soft-c
دوشنبه 06 مهر 1394, 13:33 عصر
من هم تست کردم جواب داد . تشکر از دوستان .
ابوالفضل عباسی
دوشنبه 06 مهر 1394, 14:59 عصر
خوشحالم که مشکل شما حل شد
راستی با کدام روش مشکلتون حل شد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.