ورود

View Full Version : نقل از وبلاگ توسعه دهندگان کافه بازار: قیمت‌گذاری پله‌ای برنامه‌ها

hedayatix
یک شنبه 05 مهر 1394, 18:10 عصر
خبری که در وبلاگ توسعه دهندگان کافه بازار منتشر شده و فکر کنم خیلی از دوستان ازش بی خبر هستن:

از تاریخ ۱ مهر ۱۳۹۴، بازار روش قیمت‌گذاری پله‌ای برنامه‌ها را اجرا خواهد کرد. بر این اساس برنامه‌ها تنها مجاز به انتخاب قیمت از میان تعدادی پله قیمتی از پیش تعیین‌شده هستند و قیمت‌های میان این پله‌ها غیرمجاز است.

هدف این کار، ایجاد تجربه کاربری دلپذیر برای کاربران است. به طوری که کاربر با دیدن تنوع کمتری از مبالغ، اولاً احساس سردرگمی کمتری در حین گشت و گذار در بازار داشته باشد، ثانیاً مقایسه قیمتی برنامه‌ها برای وی آسان‌تر شود.

پله‌های قیمتی مربوط به برنامه‌ها از ۱۰۰۰ تومان شروع شده و با فاصله‌های ۱۰۰۰ تومانی افزایش می‌یابد. یعنی از این پس در بازار تنها مبالغ ۱۰۰۰ تومان، ۲۰۰۰ تومان، ۳۰۰۰ تومان و … را شاهد خواهیم بود.

توسعه‌دهندگانی که در حال حاضر برنامه‌هایی با قیمت‌ خارج از پله‌های تعریف شده دارند تنها تا انتهای روز ۱۴ مهر ۱۳۹۴ فرصت دارند تا نسبت به تغییر قیمت برنامه خود اقدام کنند. در روز ۱۴ مهر ۱۳۹۴ قیمت‌ تمامی برنامه‌هایی که قیمت خود را اصلاح نکرده‌اند، به نزدیک‌ترین پله موجود تغییر داده خواهد شد.

http://developersblog.cafebazaar.ir/1394/06/31/price-tiers-for-apps

Apriliyaa
یک شنبه 05 مهر 1394, 19:12 عصر
پرداخت های درون برنامه ای رو هم شامل میشه دیگه؟
مثلا اونی که هست 999 تومن میشه 1000 تومن؟

aesshoferi
دوشنبه 06 مهر 1394, 07:45 صبح
پرداخت های درون برنامه ای رو هم شامل میشه دیگه؟
مثلا اونی که هست 999 تومن میشه 1000 تومن؟
درون برنامه‌ای شک دارم چون کافه‌بازار قادر به تشخیص قیمت هر آیتم نمی‌باشد و نمی‌داند که دقیقا یه آیتم از نرم‌افزار شما چقدر ارزش دارد و می‌سپارد به خودتان و بهترین کار هم همین هست.

godofphp
دوشنبه 06 مهر 1394, 08:14 صبح
نه خیر هیچ ربطی به قیمت های درون برنامه ای نداره !
یه ذره فقط یه ذره اگه دلایل این کار رو مطالعه میکردید متوجه میشدید که نوشته برای نظم و انسجام ظاهری و دلپذیر بودن محیط کافه بازار این کار انجام شده پرداخت درون برنامه ای چه ربط داره به اینا
اتفاقا من که راضی ام مسخرشو در آورده بودند دیگه طرف قیمت میزد 666 تومن 999 تومن 1980 تومن
بابا ایرانی ها کی میخان درست بشن آخه

hamedg1366
دوشنبه 06 مهر 1394, 09:24 صبح
نه خیر هیچ ربطی به قیمت های درون برنامه ای نداره !
یه ذره فقط یه ذره اگه دلایل این کار رو مطالعه میکردید متوجه میشدید که نوشته برای نظم و انسجام ظاهری و دلپذیر بودن محیط کافه بازار این کار انجام شده پرداخت درون برنامه ای چه ربط داره به اینا
اتفاقا من که راضی ام مسخرشو در آورده بودند دیگه طرف قیمت میزد 666 تومن 999 تومن 1980 تومن
بابا ایرانی ها کی میخان درست بشن آخه

دوست عزیز شما چقد دلت پره :چشمک:

مسخرشو در آورده بودند

این جمله رو چندمین باره از شما میبینم.
فدای سرت ، عزیز ارزش نداره حرصش رو بخوری.:لبخندساده:
کافه بازار و کتاباش همینطوری اداره میشن ؛؛

godofphp
پنج شنبه 09 مهر 1394, 15:53 عصر
دوست عزیز شما چقد دلت پره :چشمک:

این جمله رو چندمین باره از شما میبینم.
فدای سرت ، عزیز ارزش نداره حرصش رو بخوری.:لبخندساده:
کافه بازار و کتاباش همینطوری اداره میشن ؛؛
پس کوروش کبیر هم که میگن شما هستید

hamedg1366
جمعه 10 مهر 1394, 08:24 صبح
پس کوروش کبیر هم که میگن شما هستید

متوجه جملتون نشدم؟! لطفا شفاف تر بفرمائید منظورتون رو !!!!