PDA

View Full Version : سوال: چطوری قابلیت آپدیت رو به برنامه اضافه کنم؟



farokh110
دوشنبه 06 مهر 1394, 15:06 عصر
سلام خدمت اساتید محترم.
۱-کسی میدونه چجوری میشه امکان آپدیت از طریق اینترنت رو به برنامه اضافه کرد؟
نمیخوام از داخل ویژوال استدیو این کار انجام بشه. منظورم قسمت پابلیش تو properties هست.
روش بهتری کسی به نظرش میرسه؟
۲-و اینکه در کل معماری خاصری میخواد روش برنامه نویسیش؟

abdullah20
دوشنبه 06 مهر 1394, 17:08 عصر
یه هاست باید داسته باشید تا نرم افزار بهش وصل بشه و اگر اپدیت جدیدی بود بروزرسانی انجام بشه

farokh110
سه شنبه 07 مهر 1394, 02:00 صبح
یه هاست باید داسته باشید تا نرم افزار بهش وصل بشه و اگر اپدیت جدیدی بود بروزرسانی انجام بشه

هاست رو که میدونم میخواد. منظوذم داخل برنامه بود. چیکار باید کرد؟

farokh110
سه شنبه 07 مهر 1394, 11:30 صبح
کسی کار نکرده تو این مورد؟؟؟؟

محمد رضا فاتحی
سه شنبه 07 مهر 1394, 11:51 صبح
سلام... نگاه کنید روش هاش متفاوته...
من اینکار رو کردم...
دو تا برنامه نوشتم یکی برای ساخت بروزرسان یکی برای بروزکردن برنامه
تو نرم افزار اول اومدم با XML یه ساختار دلبخواه ایجاد کردم که می تونه شامل چند بخش باشه مثلا SQl برای اجرای اسکریپت دیتابیس File برای دانلود فایل جدید و....هر امکانی که می تونه به آپدیت برنامه کمک کنه... فایلهای جانبی، فایل اصلی ، گزارشات و .... آدرس محل کپی رو با توجه به محل نصب نرم افزار و آدرس های سیستمی تو فایل xml ذخیره می کنم و فایل های جدید رو زیپ و آپلود می کنم توی هاست

تو نرم افزار دوم هم معلومه دیگه فایل xml و زیپ رو دانلود و با توجه به محتویات فایل xml میام فایل جدید رو دانلود و کپی ، اسکریپت sql رو اجرا و برنامه رو آپدیت می کنم

خیلی کلی کفتم امیدوارم متوجه شده باشی

shadi khanum
سه شنبه 07 مهر 1394, 14:45 عصر
من هم توی یکی از برنامه هام این کار رو کردم و اون هم به این شکل که یه برنامه نوشتم به نام بروزرسان، که این برنامه شامل یه فایل که آخرین ساختار دیتابیس و مثلا یه فولدر کنارش که شامل آخرین exe برنامه و اینهاست. تو اون برنامه بروز رسان میرم و بر اساس این فایل ساختار دیتابیس رو روز میکنم و بعد فایل های اجراییی جدید رو جایگزین فایل های قبلی مشتری میکنم و این برنامه بروزرسان هم در یه آدرسی روی هاست شرکته