mohaddeseh87
سه شنبه 07 مهر 1394, 12:33 عصر
سلام
لازمه اول یک توضیح کوچیک بدم و اون اینکه من به تازگی پشتیبان یک سامانه شدم و تا حالا بطور حرفه ایی با اس کیو ال کار نکرده بودم.
اخیرا یک کلاسی در این مورد رفتم و خب خیلی مطلب یاد گرفتم ولی هنوز به درستی اسفاده ازشون رو بلد نیستم.
مشکلی که بوجود اومده اینکه من در دیتابیسم یک جدول به نام Fraction (کسور جاری) دارم که جدول پدره و یک جدول به نام FractionItem دارم که جدول فرزنده و اطلاعات کسور معوقه درونشون ریخته میشه
کاربری که در سامانه اطلاعات وارد میکنه اومده اشتباهاً کسور معوقه ها رو درون کسور جاری ریخته و حالا اطلاعات با هم قاطی شده.
من با کوئری زیر تونستم اطلاعاتی رو که میخوام از داخل کسور جاری خارج بشه و به کسور معوقه ام انتقال پیدا کنه، پیدا کنم.
مشکل اینجاست که اگر از دستور Update استفاده کنم یکسری اطلاعات اشتباهی هم جابه جا میشه ولی اگر اطلاعات رو delete کنم تمام اطلاعاتی که میخوام انتقال داده بشه به درستی حذف میشه
سوال من اینکه میشه کوئری رو طوری تغییر داد که پس از حذف اطلاعات، اون اطلاعات داخل یک جدول دیگه ذخیره بشه و بعد به جایی که میخوام انتقالش بدم؟؟؟؟:متفکر::متفکر:
ممنون میشم اگر کسی در این مورد ایده ایی داره اون رو اعلام کنه.
USE Retirement
SELECT *
FROM Fraction
INNER JOIN FractionItem
ON Fraction.FractionID=FractionItem.FractionID
WHERE FractionPeriod>='1360/01' and FractionPeriod <='1379/12'
AND FractionItem.BaseAmount<>0
AND FractionItem.PersonnelAmount<>0
AND FractionItem.SumFractionItemPersonnel=0
AND FractionItem.SumFractionItemOrganization=0
AND FractionItem.OrganizationAmount=0
AND Fraction.FractionTypeID=1
لازمه اول یک توضیح کوچیک بدم و اون اینکه من به تازگی پشتیبان یک سامانه شدم و تا حالا بطور حرفه ایی با اس کیو ال کار نکرده بودم.
اخیرا یک کلاسی در این مورد رفتم و خب خیلی مطلب یاد گرفتم ولی هنوز به درستی اسفاده ازشون رو بلد نیستم.
مشکلی که بوجود اومده اینکه من در دیتابیسم یک جدول به نام Fraction (کسور جاری) دارم که جدول پدره و یک جدول به نام FractionItem دارم که جدول فرزنده و اطلاعات کسور معوقه درونشون ریخته میشه
کاربری که در سامانه اطلاعات وارد میکنه اومده اشتباهاً کسور معوقه ها رو درون کسور جاری ریخته و حالا اطلاعات با هم قاطی شده.
من با کوئری زیر تونستم اطلاعاتی رو که میخوام از داخل کسور جاری خارج بشه و به کسور معوقه ام انتقال پیدا کنه، پیدا کنم.
مشکل اینجاست که اگر از دستور Update استفاده کنم یکسری اطلاعات اشتباهی هم جابه جا میشه ولی اگر اطلاعات رو delete کنم تمام اطلاعاتی که میخوام انتقال داده بشه به درستی حذف میشه
سوال من اینکه میشه کوئری رو طوری تغییر داد که پس از حذف اطلاعات، اون اطلاعات داخل یک جدول دیگه ذخیره بشه و بعد به جایی که میخوام انتقالش بدم؟؟؟؟:متفکر::متفکر:
ممنون میشم اگر کسی در این مورد ایده ایی داره اون رو اعلام کنه.
USE Retirement
SELECT *
FROM Fraction
INNER JOIN FractionItem
ON Fraction.FractionID=FractionItem.FractionID
WHERE FractionPeriod>='1360/01' and FractionPeriod <='1379/12'
AND FractionItem.BaseAmount<>0
AND FractionItem.PersonnelAmount<>0
AND FractionItem.SumFractionItemPersonnel=0
AND FractionItem.SumFractionItemOrganization=0
AND FractionItem.OrganizationAmount=0
AND Fraction.FractionTypeID=1