ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد درج اتوماتیک کد کپچا درون تکست باکس

gorg313
سه شنبه 07 مهر 1394, 13:59 عصر
سلام به همه
من چند وقت پیش یه برنامه نوشتم اس پ م ر
هنوزم کار میکنه اما هر کاری کردم نتونستم کد کپچا را به صورت هوشمند برنامه واسم درج کنه درون تکست باکس
واسه عبور از این مسئله به نظرم از کد اچ تی ام ال موجود در صفحه استفاده میشه
ولی متاسفانه از کد اچ تی ام ال زیاد سر در نمیارم

نمونه وبلاگ : کلیک (http://chatgap2gap.mihanblog.com/linkdaily/new)

ممنون میشم راهنمایی کنید:ناراحت:

arash21hhhh
چهارشنبه 08 مهر 1394, 10:54 صبح
نه دوست عزیز - کپچا در سرور بصورت عکس تولید میشه و هیچ ردپایی در کدهای صفحه نداره . کتابخانه هایی هستند که می تونند پردازش تصویر انجام بدن و تصاویر رو بخونن ولی اگه کد تولیدی نوسانات و تغییر زیادی داشته باشه خوندن کد کار خیلی سختی خواهد بود . با این وجود اگه جستجو کنید نمونه کدهای زیادی وجود دارند .

gorg313
چهارشنبه 08 مهر 1394, 13:55 عصر
سلام نمونه پیدا نکردم اما یادمه یه بار واسه ب ل و گ ف ا یه کد نوشتم که اتفاقی بدون وارد کردن کد کپچا نظر ارسال میکرد آخرشم نتونستم کاملش کنم
اما میهن بلاگ نمیدونم راهی باشه خیلی عالی میشه:متفکر:

gorg313
سه شنبه 21 مهر 1394, 19:42 عصر
بازم سلام

از این نظر که اینجور برنامه ها یه کم سخت و پیچیده هست
اما به نظر خودم در کل ساختار این برنامه ها به این صورت است که باید کدهای Html قسمت کد کپچا را دستکاری کرد و بخش کد کپچا را دور زد .
به این صورت که برنامه بیاد کد کپچا را در نظر نگیره و قسمت مهم و اصلی زمانی هست که کد درست درج میشه و برنامه True را در نظر میگیره و Fulse را رد میکنه
در اینجا ما لیستی از وبلاگ ها را داریم که باید True را روی همه وبلاگ ها اعمال کنیم قضیه یک شبه پولدار شدن یک شبه واسه همه لیست را انجام میدیم
در کل وقتی کسی چیزی را نمیدونه میاد سوال میکنه و دوست داره به جواب برسه و ممنون از کسایی که کمک میکنن .

volkswagen
چهارشنبه 22 مهر 1394, 22:16 عصر
خب چنین چیزی که نمیشه ، اسکریپت یا اون تابع تحت سرور از شما می خواد که کل اطلاعات رو وارد کنید منجمله کپچا ، حالا شما چیو می خوای دستکاری کنی؟ این موضوع اصلا ربطی به html نداره و اگر هم قرار باشه کاری انجام بشه باید روی اسکریپت یا برنامه ی تحت سرور مثل php کار کنین؛

gorg313
یک شنبه 04 بهمن 1394, 12:24 عصر
......؛

سلام من چند بار تست کردم با اشتباه زدن کد کپچا اسپمر پیام را ارسال میکنه
ولی طبق برنامه نویسی صحیح برنامه و وبلاگ میگه کد را اشتباه وارد کردید
در حالی که پیام ارسال میشه - Mey30 یه برنامه نوشته بود که ساختار و کد سایت را دستکاری میکرد
تقریبآ مثل عکس پایین من با همون روش مشکلمو حل کردم :لبخند:

138623

اما برنامه خیلی سنگین شد و حجم مصرفی اینترنتش بالا رفت نمیدونم چرا اما پیاما رو ارسال میکرد من اینو تو بلوگفا هم تست کردم برنامشم دارم اون بدون دستکاری ارسال میکرد پارسال الان نمیدونم
بازم ممنون از توجه شما :لبخند:♥

Masoud Sj
سه شنبه 13 بهمن 1394, 23:12 عصر
سلام من چند بار تست کردم با اشتباه زدن کد کپچا اسپمر پیام را ارسال میکنه ولی طبق برنامه نویسی صحیح برنامه و وبلاگ میگه کد را اشتباه وارد کردیددر حالی که پیام ارسال میشه - Mey30 یه برنامه نوشته بود که ساختار و کد سایت را دستکاری میکردتقریبآ مثل عکس پایین من با همون روش مشکلمو حل کردم :لبخند:138623من نمیخوام موضوع تایپیک رو به انحراف بکشونم اما تا جایی که من میدونم شما الان تو همین نمونه ای که دادید عکس رو پیش خودتون حذف میکنید .. سرور هنوز اون قسمت عکس رو درنظر میگیره ... اینطور نیست ک شما اینجا کد رو عوض کنید سرور هم دیگه اون خط رو نادیده بگیره ...

gorg313
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 13:12 عصر
آفرین درسته اگه یادتون باشه با همین روش و دستکاری ما تو چ ت ر و م ها آی پی را عوض میکردیم
و مدیر هر کاری میخواست بکنه اخراجمون کنه نمی تونست یعنی به نوعی ما با سرور کار نداریم
دور زدن سرور و . ...
البته بگم شاید تو همه سایتا و سرورا جواب بده
بازم ممنون از توجه شما

SlowCode
جمعه 16 بهمن 1394, 15:51 عصر
شما بازم از این کارا میکنی؟ :دی
در این روشی که شما گفتی، فقط داری شی DOM رو داخل محیط مرورگر خودت دستکاری میکنی! و با این روش اصلا نمیتونی کپچا رو دور بزنی. چون سمت سرور ولیدیت میشه.
اینکه میگی اون آواتار رو حذف میکنی، خب واقعا از سرور سایت هم حذف میشه؟ نه! فقط چیزی رو که خودت(فقط خودت) میبینی رو میتونی عوض کنی.

واسه دور زدن کپچا کلا 2 راه وجود داره(باگ های منطقی ممکن رو در نظر نمیگیرم):
1- ربات پردازش تصویر داشته باشی.
2- تصویر رو داخل برنامه ای که با vb نوشتی لود کنی تا یه انسان پرش کنه.

البته بعضی کپچا ها هم هستن که مینویسن 2+2 که اونم حتما میدونین دور زدنش چطوره