ورود

View Full Version : گفتگو: چطور پروژه طراحی سایت بگیریم؟ (همه جواب بدن)

mostafae
چهارشنبه 08 مهر 1394, 09:31 صبح
سلام دوستان. یکی از مسائل مهمی که در کسب و کار طراحی سایت مهمه گرفتن پروژه هست. دوستان لطف کنن در همین بخش عنوان کنن از چه راههایی برای گرفتن پروژه استفاده میکنن و برای گرفتن پروژه چه مسیرهایی رو رفتن که موفق شدن و یا حتی شکست خوردن؟ (لطفا همه جواب بدن؛ چه کسانی که فریلنسر هستن و چه کسانی که شرکت دارن)

دانیال دزفولی
چهارشنبه 08 مهر 1394, 13:32 عصر
توی راه ما افراد .... زیادی هستن که واقعا جلوی پای ما ها سنگ میندازن
تا اونجایی که من میبینم با توی خونه موندن توی ایران هیچی نصیبمون نمیشه

یا بریم توی شرکت ها یا بمونیم توی خونه و سعی کنیم قالبی بزنیم که تم فارست قبولش کنه !

بعضی ها هم شانس دارن ! واقعا شانس ...

با اینکه به طراحی وب علاقه ی شدیدی دارم ولی احساس میکنم کم کم باید این کارو رها کنم ...

اینجوری هم که توی پونیشا پیش میره یه روزی میرسه طراح یه چیزی هم به مشتری میده !

Mr.Robot666
پنج شنبه 09 مهر 1394, 08:35 صبح
عنوان کننده تاپیک محترم: این رو درنظر داشته باشید که عمدتا طرف کارش خوب نیست بعد شکست میخوره میگه دست زیاد شده بریم یه کار دیگه

اینجوری هم که توی پ-و-ن-ی-ش-ا پیش میره یه روزی میرسه طراح یه چیزی هم به مشتری میده !
آره والا پ-و-ن-ی-ش-ا کلا به فنا رفته اصلا بکشید بیرون. سه صفحه من رفتم یه پروژه درست درمون پیدا نمیشد

دانیال دزفولی
پنج شنبه 09 مهر 1394, 10:58 صبح
عنوان کننده تاپیک محترم: این رو درنظر داشته باشید که عمدتا طرف کارش خوب نیست بعد شکست میخوره میگه دست زیاد شده بریم یه کار دیگه

آره والا پ-و-ن-ی-ش-ا کلا به فنا رفته اصلا بکشید بیرون. سه صفحه من رفتم یه پروژه درست درمون پیدا نمیشد

من گفتم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که باید این کارو رها کنم !

ولی دلیلی ذکر نکردم ! پس لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نکنید !

Mr.Robot666
پنج شنبه 09 مهر 1394, 12:14 عصر
ولی خداییش توی همین پ و ن ی ش ا هم میشه کار کرد. الان طراحی لوگو و اینا وضعش بعد نیست، ترجمه، تک و توک هم پروژه وب خوب پیدا میشه.

ولی دلیلی ذکر نکردم ! پس لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نکنید !
در جواب شما نبود که ! یعنی دروغ گفتم؟
لطفا خودار باشید اینجا فروم هست هرکی یه چیزی میگه نمیشه که آدم پیِ-ش رو بگیره

دانیال دزفولی
پنج شنبه 09 مهر 1394, 12:16 عصر
ولی خداییش توی همین پ و ن ی ش ا هم میشه کار کرد. الان طراحی لوگو و اینا وضعش بعد نیست، ترجمه، تک و توک هم پروژه وب خوب پیدا میشه.

در جواب شما نبود که ! یعنی دروغ گفتم؟
لطفا خودار باشید اینجا فروم هست هرکی یه چیزی میگه نمیشه که آدم پیِ-ش رو بگیره

درسته اینجا فروم هست ولی خود شما دارید صحبت میکنید !

به نظر من هیچ فرقی با دنیای واقعی نداره !

mostafae
یک شنبه 26 مهر 1394, 12:03 عصر
دیگه کسی نظری نداره.. عزیزان طراح شما چطور پروژه میگیرین؟

رضا قربانی
یک شنبه 03 آبان 1394, 17:48 عصر
دیگه کسی نظری نداره.. عزیزان طراح شما چطور پروژه میگیرین؟

با سختی در شب نشینی های چندین ساله ای که روز میشد و کسب علم به راحتی پول در میاریم :چشمک:

پیام حیاتی
یک شنبه 03 آبان 1394, 20:58 عصر
عزیز دل کسی روش کار و درامدزایی رو که نمیاد بگه اونهم در بازار ازادی که ما داریم.