ورود

View Full Version : نصب نشدن genymotion

Hossein8867
چهارشنبه 08 مهر 1394, 18:37 عصر
سلام.من genymotion رو نصب کردم ولی وقتی میخوام به eclipse یا به android studio
وصلش کنم به هیچ وجه وصل نمیشه.حتی مشکل تونستم یک emulator موبایل رو روش add کنم.
در صورتیکه هم از پ*ر*و*ک*س*ی استفاده میکنم و هم از آی پی اختصاصی و هم مراحل نصب را در اکلیپس از منوی help درست انجام میدم و یا همینطور مراحل نصب در android studio را.طبق آموزش های درون اینترنت با س*و*پ*ر ه*ا*ی*د*آ*ی*پ*ی یا امثال آن می شود مراحل نصب را انجام داد ، ولی من از هر نوع پ*ر*و*ک*س*ی که فکرش را بکنید استفاده کرده ام و نشد.لطفا اگر شما راهی بلد هستید بفرمایید.

aesshoferi
پنج شنبه 09 مهر 1394, 16:16 عصر
شما genymotion رو باموفقیت نصب کنید و بعدش پلاگینشو روی اندروید استودیو نصب کنید. بعدش genymotion رو باز کنید و یکی از پلتفرم‌هایی که دانلود کردید برای جنی‌موشن رو استارت کنید و از این به بعد دیباگ‌هاتون رو با اون انجام بدید. خیلی راحته.

Hossein8867
پنج شنبه 09 مهر 1394, 19:24 عصر
شما genymotion رو باموفقیت نصب کنید و بعدش پلاگینشو روی اندروید استودیو نصب کنید. بعدش genymotion رو باز کنید و یکی از پلتفرم‌هایی که دانلود کردید برای جنی‌موشن رو استارت کنید و از این به بعد دیباگ‌هاتون رو با اون انجام بدید. خیلی راحته.
بله بسیار راحته به شرط اینکه خود genymotion اجازه دانلود پلتفرم رو بده یا اگر اجازه می ده وسط دانلود ارتباط قطع نشه.

Hossein8867
جمعه 10 مهر 1394, 17:21 عصر
سلام.نمی دونم چرا با اینکه پلتفرم رو به زحمت دانلود کردم حالا اصلا start نمیشه توی faq مربوط به سایت genymotion هم خوندم شاید مشکل از firewall باشه خاموشش کردم ، مشکل حل نشد یکی دیگه اینکه نوشته بود آی پی رو تغییر بدم این کار رو هم کردم ولی باز هم پیغامی که در تصویر زیر نمایش داده شده رو نمایش می ده ، در صورتیکه من virtual box را قبلا اجرا کرده ام و حتی وقتی start می کنم یه سری کد نمایش میده.

135642