ورود

View Full Version : زبان برنامه نویسی که مد نظر من هست

ravand
شنبه 11 مهر 1394, 09:50 صبح
سلام
من چند ساله دارم برنامه نویسی های مختلفی چون : java qt python gtk ,visual basic ,... رو بررسی میکنم. و دنبال یه زبان هستم که بتونه خواسته های منو برآورده کنه. ولی متاسفانه پیدا نمیکنم.
ببینید زبانی که مد نظر من هست میخوام این خصوصیات رو داشته باشه:
1) مثل qt کسی نتونه به اصل کدش دسترسی داشته باشه.
2) مثل جاوا و qt پلت فرم باشه و در واقع روی همه ی سیستم عامل ها قابل اجرا باشه.
3) کدنویسی ساده ای داشته باشه. و زیاد پیچیده و سخت نباشه.
4) حجم برنامه ای که ایجاد میشه مثل برنامه های qt زیاد نباشه. مثل جاوا کم حجم باشه.
5)سرعتش مثل جاوا کم نباشه مثلاً من وقتی یه فونتی از توی سیستمم میدم به یه برنامه ی جاوا مدت زیادی طول میکشه که برنامه اجرا بشه.
6) برنامه ای که قراره کد ها رو اجرا بکنه (منظورم یه چیزی مثل jdk در جاوا یا runtime در c++) حجمش زیاد نباشه . که برای فرد سخت باشه که بخواد نصبش کنه.
7) اگه آموزش های لازم رو هم داشته باشه عالی میشه. مثل برخی برنامه نویسی ها که اموزش درست و حسابی توی اینترنت نداره نباشه که خیلی عذاب آوره.
8) دنبال یک زبان تحت دسکتاپ هستم.
متشکرم.

کامبیز اسدزاده
شنبه 11 مهر 1394, 12:12 عصر
سلام
من چند ساله دارم برنامه نویسی های مختلفی چون : java qt python gtk ,visual basic ,... رو بررسی میکنم. و دنبال یه زبان هستم که بتونه خواسته های منو برآورده کنه. ولی متاسفانه پیدا نمیکنم.
4) حجم برنامه ای که ایجاد میشه مثل برنامه های qt زیاد نباشه. مثل جاوا کم حجم باشه.
5)سرعتش مثل جاوا کم نباشه مثلاً من وقتی یه فونتی از توی سیستمم میدم به یه برنامه ی جاوا مدت زیادی طول میکشه که برنامه اجرا بشه.
6) برنامه ای که قراره کد ها رو اجرا بکنه (منظورم یه چیزی مثل jdk در جاوا یا runtime در C++‎‎‎) حجمش زیاد نباشه . که برای فرد سخت باشه که بخواد نصبش کنه.
7) اگه آموزش های لازم رو هم داشته باشه عالی میشه. مثل برخی برنامه نویسی ها که اموزش درست و حسابی توی اینترنت نداره نباشه که خیلی عذاب آوره.
متشکرم.

سلام

دوست عزیز شما در تالار های C++‎‎ کلی بحث کردید آخرشم متوجه این نشدی که Qt زبان نیست فقط اسم یک کتابخانه ای برای C++‎‎ هست من متعجبم چند روزی هست سوال میکنید جواب میگیرید بعد میگید نتونستم زبانی رو انتخاب کنم اصلا هدف شما نامشخصه ! یک جا گفتید روی همه پلتفرم ها اجرا بشه یک جا گفتید آسون باشه !!! هیچ زبانی همه ویژگی هارو یکجا نداره و برای رسیدن به این هدف باید یک چیزی رو به جون بخرید مثلا میتونید سختی C++‎‎ رو بپذیرید و از مزیت هاش استفاده کنید که هم سرعت فوق العاده ای داره و هم طراحی های قدرتمندی میشه ایجاد کرد و یا برعکس میتونید از عدم پرفرمنس و سرعت بالا در جاوا چشم پوشی کنید و در عوض راحت و آسون تر از C++‎‎ کد بنویسید !

برای راهنمایی بیشتر کمی توضیح میدم.

هر زبانی برای اهداف خاصی در نظر گرفته شده برای مثال در بین زبان ها بعضی از آن ها که معروف هستند مثلا PHP و ASPX در وب طرفداران بسیار زیادی دارند و در دسکتاپ و موبایل زبان هایی مثل C/C++‎‎ و Java و زبان های دیگری مثل C#‎‎,VB,Objective-C و ... همگی دارای قابلیت هایی هستند که بیشترین تفاوت بین اینها پرفرمنس ، کیفیت در خروجی ، پشتیبانی از سکوهای مختلف ، ارتباط با سخت افزار و دیگر موارد هستش که بین اینها C++‎‎ به خاطر پشتیبانی از تمامی این موارد مطرح هست ولی برعکس دیگر زبان ها سخت هستش که باعث میشه بسیاری از برنامه نویسان مبتدی حال و حوصله کافی برای درک اون رو نداشته و در نهایت بیخیالش شوند.

اگر یاد گیری و درک این زبان سخته برید سراغ Java و یا باز دنبال راحتیه بیشتری هستید پیشنهاد من به شما استفاده از C#‎‎ هستش که هم راحته و هم آموزش های بسیار زیادی داره و هرلحظه اراده کنید کامپوننت ها و ابزار های مورد نظرتون رو پیدا میکنید.

درضمن در رابطه با همه این زبان ها آموزش های لازم همه جا هستش با اینکه کاربر دائمی هستید نباید راجب این مورد سوال کنید چون باید تاکنون متوجه شده باشید که با جستجو و تحقیق به جواب میرسید چرا که چند روزی هست در تالار های C++‎‎ فعالیت میکنید با اینکه آموزش های خوبی رو در این بخش قرار داده ایم و در بین تاپیک های اعلان مشخص هستند متوجه آن ها نشده اید.

موفق باشید.

pswin.pooya
شنبه 11 مهر 1394, 12:24 عصر
سلام
6) برنامه ای که قراره کد ها رو اجرا بکنه (منظورم یه چیزی مثل jdk در جاوا یا runtime در C++‎) حجمش زیاد نباشه . که برای فرد سخت باشه که بخواد نصبش کنه.
متشکرم.

تا حالا خدا و خرما رو شنیدی؟

منظورم یه چیزی مثل jdk در جاوا یا runtime در C++

جریان runtime با jdk فرق می کنه. CRT کدهایی new و delete و امثال اون رو نگه میداره که اگر بخوای حذفش کنی کافیه از گزینه های کامپایلر اینکار رو بکنی و کدهای خودت رو جایگزین کنی. البته دو تا dll بیشتر نیست که روی اکثر سیستم هم موجوده و کافیه کنار فایل .exe بزاری. حتی اگر اشتباه نکنم میشه استاتیکش کرد که پیشنهاد نمیشه. کلا dll ها نیازی به نصب ندارن، برخلاف JDK و برنامه نصب C++ runtime برای انتخاب بهترین dllها و ... هست نه اینکه حتما نصب لازم باشه.

حجم برنامه ای که ایجاد میشه مثل برنامه های qt زیاد نباشه

حجم برنام های Qt زیاده؟!!!! حتی از کل dll هاش هم استفاده کنی زیر 70 مگ هست که البته توی هیچ برنامه ای همه اونها لازم نیستن. و اگر فشرده کنی به دور بر 20 مگ می رسن. یه فریم ورک رو که حتی کلاسهاش از .net فریم ورک هم کاملتره رو توی 20 مگ داری. کلا اگر با این موضوع مشکل داری می تونی با توابع API ویندوز کار کنی.

مثل جاوا کم حجم باشه.
نسخه 64 بیت JDK حدود 180 مگ هست.

کلا اگر نتونستید با C++ تمامی خواسته هاتون رو بر آورده کنید دنبال هیچ زبان دیگه ای نرید. چون بهتون اطمینان 100 درصد می دم که هیچ زبان و هیچ فریم ورکی به اندازه C++ و کتابخونه هاش کامل نیست. این اطمینان رو بهتون تظمینی می دم. حتی زبانهایی که مثل جاوا که به خاطر ساختار هم معروف هستن و یا سی شارپ و دات نت که به راحتی و سرعت توسعه هم از نظر ساختاری خیلی از C++ عقب تر هستند هم از نظر امکانات.

من خودم نزدیک 15 ساله برنامه نویسی می کنم و هرچی رو که فکر کنی امتحان کردم از gbasic بگیر تا vb.net (حتی با vb 4 هم کار کردم که 16 بیتی بود) و ... آخرش به نتیجه رسیدم که هیچ زبانی و هیچ زبانی در مقابل C++ قدرت مانور نداره. و متاسفانه توی کشور ما همه سراغ بدترین ها میرن

ravand
شنبه 11 مهر 1394, 13:13 عصر
سلام
6) برنامه ای که قراره کد ها رو اجرا بکنه (منظورم یه چیزی مثل jdk در جاوا یا runtime در C++‎) حجمش زیاد نباشه . که برای فرد سخت باشه که بخواد نصبش کنه.
متشکرم.
نه اشتباه میکنید من اصلا منظورم این نبود که qt یک زبان است. من دنبال این هستم که یک زبان یا فریم ورک یا واسط گرافیکی یا هر چی که بتونه به من کمک کنه که راحت تر و بدون دردسر یک برنامه ی گرافیکی بسازم که داخلش بشه برچسب و دکمه و تکست بوکس و ... راحت استفاده کرد.
من وقتی با php کار میکنم اصلا برام سخت نیست قسمت گرافیکی رو هم که با html css میسازم خیلی راحتم.ولی برام عجیبه که چرا سی پلاس پلاس اینقدر سخته و اینقدر دنگ و فنگ داره؟!

ravand
شنبه 11 مهر 1394, 13:15 عصر
تا حالا خدا و خرما رو شنیدی؟

جریان runtime با jdk فرق می کنه. CRT کدهایی new و delete و امثال اون رو نگه میداره که اگر بخوای حذفش کنی کافیه از گزینه های کامپایلر اینکار رو بکنی و کدهای خودت رو جایگزین کنی. البته دو تا dll بیشتر نیست که روی اکثر سیستم هم موجوده و کافیه کنار فایل .exe بزاری. حتی اگر اشتباه نکنم میشه استاتیکش کرد که پیشنهاد نمیشه. کلا dll ها نیازی به نصب ندارن، برخلاف JDK و برنامه نصب C++‎ runtime برای انتخاب بهترین dllها و ... هست نه اینکه حتما نصب لازم باشه.

حجم برنام های Qt زیاده؟!!!! حتی از کل dll هاش هم استفاده کنی زیر 70 مگ هست که البته توی هیچ برنامه ای همه اونها لازم نیستن. و اگر فشرده کنی به دور بر 20 مگ می رسن. یه فریم ورک رو که حتی کلاسهاش از .net فریم ورک هم کاملتره رو توی 20 مگ داری. کلا اگر با این موضوع مشکل داری می تونی با توابع API ویندوز کار کنی.

نسخه 64 بیت JDK حدود 180 مگ هست.

کلا اگر نتونستید با C++‎ تمامی خواسته هاتون رو بر آورده کنید دنبال هیچ زبان دیگه ای نرید. چون بهتون اطمینان 100 درصد می دم که هیچ زبان و هیچ فریم ورکی به اندازه C++‎ و کتابخونه هاش کامل نیست. این اطمینان رو بهتون تظمینی می دم. حتی زبانهایی که مثل جاوا که به خاطر ساختار هم معروف هستن و یا سی شارپ و دات نت که به راحتی و سرعت توسعه هم از نظر ساختاری خیلی از C++‎ عقب تر هستند هم از نظر امکانات.

من خودم نزدیک 15 ساله برنامه نویسی می کنم و هرچی رو که فکر کنی امتحان کردم از gbasic بگیر تا vb.net (حتی با vb 4 هم کار کردم که 16 بیتی بود) و ... آخرش به نتیجه رسیدم که هیچ زبانی و هیچ زبانی در مقابل C++‎ قدرت مانور نداره. و متاسفانه توی کشور ما همه سراغ بدترین ها میرن
حرف هاتون امیدوارم کرد. بیشتر کار میکنم و بیشتر تلاش میکنم ببینم چی میشه.