PDA

View Full Version : سوال: ایجاد سرچ فارسی در مرورگر



batman1
شنبه 11 مهر 1394, 19:23 عصر
سلام به همه.
دوستان یه مرورگری ساختم که میخوام بدون وارد کردن دقیق آدرس سایت مورد نظرم،عمل سرچ رو انجام بده.
مثلا،دیدید که داخل مرورگر میزنیم google.com،سایت گ.گل رو میاره؟
حالا من میخوام با نوشتن عبارت "گوگل"،سایت گوگل رو برای من بیاره.
ممنون.

hamid_hr
شنبه 11 مهر 1394, 20:22 عصر
مثلا برا سرچ حمید اینطوری میشه
https://www.google.com/search?q=حمید


شما به جای حمید عبارت خودت رو بزار
و به جای space هم + بزار

batman1
شنبه 11 مهر 1394, 20:41 عصر
نه دیگه......میخوام برای همه ی عبارات فارسی،جستوجو رو انجام بده.

batman1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 12:17 عصر
دوستان،من داخل مرورگری که ساختم،به صورت فارسی،سرج میکنم،اما ارور اسکریپتی میده.
135850
به نظرتون مشکل از چی هست؟
اینم دستور مربوط به سرچ فارسیم:
webBrowser1.Navigate("http://www.google.com/?gws_rd=ssl#q="+txtAdress.Text);
ممنون.

aliagamon
پنج شنبه 16 مهر 1394, 17:07 عصر
با استفاده از این خطاهای جاوااسکریپت مرورگر رو نادیده بگیرید:

102down voteacceptedwebBrowser.ScriptErrorsSuppressed = true;

batman1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 17:50 عصر
داداش،این دستور رو کجا بنویسم؟(داخل چه رویدادی)
دلیل این که این ارور اتفاق میوفته چیه؟

aliagamon
پنج شنبه 16 مهر 1394, 23:42 عصر
شما این کد رو توی formLoad بنویس خطا های مربوط به مرورگر اینترنت اکسپلورر هست ربطی به برنامه شما نداده این خط کد میاد تمامی خطا هارو نادیده میگیره

batman1
جمعه 17 مهر 1394, 11:57 صبح
عزیز،این خطا داره:
135880

aliagamon
جمعه 17 مهر 1394, 17:05 عصر
دوست عزیز اون بخش اول اسم وب براوزر من هست چون خط رو همینطوری کپی کردم اون اسم رو باید تغییر بدید به وب بروزر خودتون مثلا اگه webBrowser1 باشه اینطوری بنویسین:

webBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = true;