ورود

View Full Version : اجرای یک برنامه نوشته شده باwpf در ویندوز xp

hanis29268
شنبه 11 مهر 1394, 18:19 عصر
درود،
بنده کاملا در زمینه wpf بی تجربه هستم ولی با سی شارپ خیلی برنامه نوشتم،
میخواستم بدونم برای اینکه یک برنامه نوشته شده با wpf رو توی ویندوز xp اجرا نصب و اجرا کنم(نسخه exe شده برنامه رو) نیاز به چه پیش نیاز ها و نرم افزارهای جانبی دارم و اینکه چطوری باید برنامه نویسی کنم که به مشکل زیاد نخورم؟
برای مثال در سی شارپ مثلا ترجیحا از تلریک استفاده نمیشد دردسر کم تری داشت و به عنوان برنامه کمکی .framwwork 4.0 رو نصب میکردیم، هرچند زمانی که پروژه رو exe میکردیم پیش نیازها رو توی برنامه خود ویژوال می ساخت.
بنده از ویژوال 2010 استفاده میکنم.
تشکر فراوان.

hsgpro
شنبه 11 مهر 1394, 18:41 عصر
سلام
تکنولوژی WPF از نسخه 3.0 دات نت ارائه شده.
برای استفاده از WPF در هر ویندوزی حداقل باید دات نت 3.0 روی ویندوز نصب باشه.
فکر نکنم به جز این پیش نیاز دیگه ای داشته باشه اما برای اطمینان از اجرای برنامه بهتره Reference های استفاده شده در برنامه رو به صورت فایل DLL کنار فایل EXE با ویژگی Copy Local ویژوال استودیو قرار دهید.

hanis29268
شنبه 11 مهر 1394, 20:05 عصر
ممنون از راهنماییتون،
به نظرتون از ویژوال 2010 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
کدوم نسخه ویژوال نسخه بهتر، روون تر و تکمیل تری از WPF داره؟
درود و سپاس فراوان

hsgpro
شنبه 11 مهر 1394, 22:43 عصر
من خودم همیشه از آخرین نسخه ویژوال استودیو استفاده میکنم اما فکر نکنم تفاوتی زیادی تو WPF ویژوال استودیو های قدیمی با جدید باشه اگر هم باشه چهار تا امکان جدید هست که تو نسخه های جدید ویژوال استودیو ارائه میشه.در کل همیشه آخرین نسخه ارائه شده بهترینه.

SabaSabouhi
یک شنبه 12 مهر 1394, 08:43 صبح
درود،
بنده کاملا در زمینه wpf بی تجربه هستم ولی با سی شارپ خیلی برنامه نوشتم،
میخواستم بدونم برای اینکه یک برنامه نوشته شده با wpf رو توی ویندوز xp اجرا نصب و اجرا کنم(نسخه exe شده برنامه رو) نیاز به چه پیش نیاز ها و نرم افزارهای جانبی دارم و اینکه چطوری باید برنامه نویسی کنم که به مشکل زیاد نخورم؟
برای مثال در سی شارپ مثلا ترجیحا از تلریک استفاده نمیشد دردسر کم تری داشت و به عنوان برنامه کمکی .framwwork 4.0 رو نصب میکردیم، هرچند زمانی که پروژه رو exe میکردیم پیش نیازها رو توی برنامه خود ویژوال می ساخت.
بنده از ویژوال 2010 استفاده میکنم.
تشکر فراوان.

سلام
1. DotNet Framework یک برنامه‌ی کمکی نیست. قالبی هست که شما داخل اون برنامه‌ی خودت رو می‌نویسی و خروجی برنامه‌ی کامپایل شده‌ی شما
بجای این که زبان ماشین باشه، یک زبان میانی به نام IL هست که وظیفه‌ی اجرای اون بر عهده‌ی dotNet Framework خواهد بود.
2. اگه از کامپوننتی استفاده نکرده باشی نیاز به نصب هیچ چیزی نداری و برنامه‌ات با کپی کردن هم اجرا می‌شه.
3. استفاده از کامپوننت‌ها مثل Telerik یا DevExpress اختیاری هست، این‌ها امتیازهایی دارن که استفاده ازشون معمولاً به صرفه هست. مگه این که
تصمیم داشته باشی چرخ رو دوباره اختراع کنی.
4. برای این که به مشکل نخوری باید قبل از استفاده از یک محصول یا یک روش مطالعه کافی انجام بدی.
5. به‌تره از آخرین نسخه‌ی نرم‌افزارها استفاده کنی. بعد از نسخه‌ی 2010، نسخه‌های 2012و 2013 و 2015 هم اومدن. حتماً از آخرین نسخه
استفاده کن.

صبا صبوحی