PDA

View Full Version : کاردکس کالا

میلاد علوی
شنبه 11 مهر 1394, 22:08 عصر
با سلام
مشکلی که من دارم اینه که مقدار وارده کالا رو دارم مقدار صادرشم دارم میخوام موجودی کالارو بگیرم نمیتونم
به این شکل :

USE [Sherkat1]
GO
/****** Object: StoredProcedure [dbo].[KardexAnbar] Script Date: 2015/10/03 10:07:45 ب.ظ ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
ALTER proc [dbo].[KardexAnbar]
@CodeAnbar bigint,
@CodeGhafase bigint,
@CodeGoruhAnbar bigint,
@CodeKala bigint
as
set nocount on;

SELECT TOP (2147483647)ID, TarikhSanad AS تاريخ, Sharh AS شرح, SaatSanad,
COALESCE((SELECT MeghdareKala FROM Sanad WHERE HavaleVoroudAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID ) ,0)as VoroudKala,
COALESCE ((SELECT GheymatVahedKala FROM Sanad WHERE HavaleVoroudAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID),0)as GheymatVahedVoroudKala,
COALESCE ((SELECT MeghdareKala * GheymatVahedKala AS Expr1 FROM Sanad WHERE HavaleVoroudAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID) ,0)as MablaghVoroudKala,
COALESCE((SELECT MeghdareKala FROM Sanad WHEre HavaleKhoroujAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID) ,0)as KhoroujKala,
COALESCE ((SELECT GheymatVahedKala FROM Sanad WHERE HavaleKhoroujAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID),0)as GheymatVahedKhoroujKala,
COALESCE ((SELECT MeghdareKala * GheymatVahedKala AS Expr1 FROM Sanad WHERE HavaleKhoroujAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID) ,0)as MablaghKhoroujKala,
INNER JOIN sys KardexAnbar1 t add x char(1) NOT NULL CONSTRAINT abc DEFAULT 1
--COALESCE(COALESCE((SELECT MeghdareKala FROM Sanad WHERE HavaleVoroudAnbar = 1 AND ID <= Sanad_1.ID ),0)-COALESCE((SELECT MeghdareKala FROM Sanad WHEre HavaleKhoroujAnbar = 1 AND ID <= Sanad_1.ID),0),0) as MojoudiKala
--COALESCE ((SELECT GheymatVahedKala FROM Sanad WHERE HavaleVoroudAnbar = 1 AND ID = Sanad_1.ID),0)as GheymatVahedMojoudiKala
from Sanad as sanad_1 where
CodeAnbar=@CodeAnbar and CodeGhafase=@CodeGhafase and CodeGoruhAnbar=@CodeGoruhAnbar and CodeKala=@CodeKala and Code <> 0 AND (HavaleVoroudAnbar <> 0 OR HavaleKhoroujAnbar <> 0)
ORDER BY تاريخ, SaatSanad, ID

[KardexAnbar] '101','101' ,'105', '101'

میخوام VoroudKala کالارو طبق Id از KhoroujKala کم کنم
لازم بذکر است که بدلیل تغییرات قیمت بصورت میانگین باید سطر به سطر محاسبه انجام شود

اینم عکس چیزی که میخوام:
135666

میلاد علوی
سه شنبه 14 مهر 1394, 20:54 عصر
کسی نیست پاسخگو باشه

SabaSabouhi
چهارشنبه 15 مهر 1394, 07:57 صبح
سلام
این که مشکلی نداره، تعداد وارد و صادره رو جمع بزن و از هم کم کن، یک query خیلی ساده هست.
در ضمن «فی» عربی هست، و «ریال» هم واحد پول هست، به عنوان نام ستون‌ها به‌تره از «بهای واحد» و «بهای کل» استفاده کنی.

صبا صبوحی

میلاد علوی
چهارشنبه 15 مهر 1394, 20:44 عصر
منظورم محاسبه خط به خط جهت محاسبه دقیق قیمت میانگین است

میلاد علوی
چهارشنبه 15 مهر 1394, 20:47 عصر
منظورم اینه که از ستون تولید شده از همون پروسیجر برای یه محاسبه دیگه در همان استفاده بشه

SabaSabouhi
پنج شنبه 16 مهر 1394, 08:48 صبح
منظورم محاسبه خط به خط جهت محاسبه دقیق قیمت میانگین است

سلام
پرسش رو خوب مطرح نکرده بودی.
برای محاسبه میانگین کافیه تو انبار برای هر کالا جمع ارزش کالا رو نگهداری کنی، این مبلغ با ورود و خروج هر کالا باید
اصلاح بشه، مثلاً اگه چیپس خریدی 17200 ریال تعداد رو در مبلغ تمام شده‌ی کالا ضرب می‌کنی و با مبلغ کل جمع می‌کنی.
هنگام خروج کالا هم باید مبلغ میانگین رو حساب کنی، تعداد کالا که معلومه، جمع عددی هم معلومه، تقسیم می‌کنی
می‌شه بهای میانگین و به میزان حاصل ضرب بهای میانگین در تعداد کالای خارج شده از جمع مبلغ ارزش کالا در انبار کم
می‌کنی.

به همین سادگی

صبا صبوحی

omidsistani
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1397, 15:44 عصر
به همین سادگی هم نیست
اصل محاسبه بهای میانگینه