View Full Version : حرفه ای: سلام چطور میتونم صفحه رو با جاوا اسکریپ رفرش کنم
ehsanarian
یک شنبه 12 مهر 1394, 08:48 صبح
سلام من یک صفحه دارم که برای جستجوی مشترک وارد یک صفحه دیگه بصورت popup میشه میخاستم زمانی که به صفحه اول فوکوس میشه صفحه مجددرفرش بشه
frednasri
یک شنبه 12 مهر 1394, 10:47 صبح
سلام.
بعد از فوکوس شدن به صفخه اول، دستور زیر رو اجرا کنید:
location.reload();
برای اینکه صفحه بدون کش شدن ریفرش بشه، دستور زیر رو اجرا کنید:
location.reload(true);
موفق باشید.
ehsanarian
دوشنبه 13 مهر 1394, 09:28 صبح
سلام.
بعد از فوکوس شدن به صفخه اول، دستور زیر رو اجرا کنید:
location.reload();
برای اینکه صفحه بدون کش شدن ریفرش بشه، دستور زیر رو اجرا کنید:
location.reload(true);
موفق باشید.
ببخشید سوالم رو بد مطرح کردم شما در نظر بگیرید در مرورگر دو تا تب داریم در تب شماره1 id تغییر میکنه و اتوماتیک این تب بسته میشه در تب شماره دو بدون رفرش کردن دستی صفحه میخام صفحه رفرش بشه تا اطلاعات جدید دریافت کنه
frednasri
دوشنبه 13 مهر 1394, 12:22 عصر
سلام.
امیدوارم درست منظورتون رو متوجه شده باشم. مثال ساده زیر رو من خودم تست کردم و جواب داده.
فرض کنید دو تا صفحه html به نام های page1 و page2 داریم. توی page1 یه لینک هست که page2 رو تو یه تب جدید باز می کنه.
حالا کافیه، کد جاوا اسکریپت زیر رو توی page2 قرار بدیم که با بستن این صفحه، page1 به طور خودکار ریفرش بشه.
window.onunload = refreshPage1;
function refreshPage1() {
window.opener.location.reload(true);
}
براتون page1.html و page2.html هم پیوست کردم.
135738
موفق باشید.
ehsanarian
دوشنبه 13 مهر 1394, 14:18 عصر
ممنون از راهنماییتون یک سوال دیگه هم داشتم اگه چندتا صفحه باشه و به یک صفحه خاص متصل بشن چطور متوجه بشیم به کدوم صفحه لینک شده که همونو رفرش کنیم
frednasri
دوشنبه 13 مهر 1394, 23:22 عصر
سلام.
صفحه اولی که که لینک صفحه دوم یا سوم یا .... از توی اون باز میشه، صفحه اصلیه (parent window). کد رو باید در صفحه یا صفحه های جدیدی که قراره باز بشه بذارید که بهشون child window میگن. بدین ترتیب، هر کدوم از صفحه های دوم، سوم ، یا ... رو بعد از باز شدن ببندید، صفحه اصلی (همون صفحه اولی) هم یکبار ریفرش میشه.
موفق باشید.
ehsanarian
سه شنبه 14 مهر 1394, 13:20 عصر
سلام.
صفحه اولی که که لینک صفحه دوم یا سوم یا .... از توی اون باز میشه، صفحه اصلیه (parent window). کد رو باید در صفحه یا صفحه های جدیدی که قراره باز بشه بذارید که بهشون child window میگن. بدین ترتیب، هر کدوم از صفحه های دوم، سوم ، یا ... رو بعد از باز شدن ببندید، صفحه اصلی (همون صفحه اولی) هم یکبار ریفرش میشه.
موفق باشید.
نه منظورم این نبود!!!! n تا صفحه برای دسترسی به کد اشتراک به یک صفحه با عنوان جستجو مشترک لینک میشن ، زمانی که جستجو انجام شد نتیجه رو به یکی از اون n صفحه که لینک انجام داده بود برگردونه و این صفحه خاص رفرش بشه
frednasri
سه شنبه 14 مهر 1394, 14:49 عصر
سلام.
ای کاش می تونستید چند تا صفحه خالی از طرحی که منظورتونه به همراه رابطه بین صفحه ها بسازید و پیوست کنید که اگه بتونم کمکتون کنم (مثل همون صفحاتی که من پیوست کردم). اون موقع کاملاً منظورتون رو متوجه می شم که کدوم صفحه باید به کدوم صفحه لینک بشه، کدوم صفحه باید بسته بشه، کدوم صفحه باید ریفرش بشه، و ....
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.