PDA

View Full Version : تحلیل پایگاه داده قسمت فاکتور گیری برنامه

Vidico
یک شنبه 12 مهر 1394, 10:26 صبح
سلام و خسته نباشید

توی برنامه فاکتور گیری مثلا فاکتور فروش پایگاه داده به چه صورت خواهد بود؟

مثلا: ما در هر قسمتی فیلد های مشخصی داریم، مثلا برای لاگین User name & password

حالا تو فاکتور فروش قسمت های نام خریدار، شماره فاکتور، آدرس، شماره موبایل و ... ثابت هستند
ولی برای لیست کالاها چی؟

تو پایگاه داده چطوری باید در نظر بگیریم؟

ردیف - نام کالا - فی - تعداد - جمع

حالا چند تا رکورد باید تعریف بشه؟

SabaSabouhi
یک شنبه 12 مهر 1394, 11:34 صبح
سلام و خسته نباشید

توی برنامه فاکتور گیری مثلا فاکتور فروش پایگاه داده به چه صورت خواهد بود؟

مثلا: ما در هر قسمتی فیلد های مشخصی داریم، مثلا برای لاگین User name & password

حالا تو فاکتور فروش قسمت های نام خریدار، شماره فاکتور، آدرس، شماره موبایل و ... ثابت هستند
ولی برای لیست کالاها چی؟

تو پایگاه داده چطوری باید در نظر بگیریم؟

ردیف - نام کالا - فی - تعداد - جمع

حالا چند تا رکورد باید تعریف بشه؟

سلام
دوست عزیز، اگه قرار بود یه فرمول یکسان داشته باشه که تا حالا «یه نفر» یا «یه شرکت» محصول رو تولید کرده بود و «همه‌ی مردم» و «همه‌ی شرکت‌ها» هم از
اون استفاده می‌کردن. و من و شما هم می‌رفتیم سراغ یک حرفه‌ی دیگه.
در ضمن چیزی به نام برنامه‌ی فاکتورگیری نداریم، احتمالاً منظور شما سیستم فروش هست.

شما مشخص نکردی که این کاری که می‌خوای انجام بدی یه کار تستی هست، یک پروژه‌ی دانشگاهی یا این که واقعاً یه مشتری داری و
قراره برای کاری که می‌کنی پول بگیری. اما در هر کدام از این حالت‌ها، شما باید برای تولید یک محصول چه با مشتری مشخص و چه برای
مشتری عام، ابتدا مساله رو تعریف کنی بعد تحلیل کنی، طراحی اولیه رو انجام بدی و بعد بری سراغ طراحی جزئیات از جمله ساختار دیتابیس.

نمی‌تونی انتظار داشته باشی که من و دیگران بدون این که بدونیم چه نرم‌افزاری می‌خوای تولید کنی و چه مشخصاتی داره به این پرسش
شما پاسخ بدیم. مطمئن باش اگه کسی به این پرسش پاسخ بده و فهرستی از ستون‌ها رو ارائه بده، پاسخ کاملاً نسنجیده‌ای خواهد بود.

اما به صورت کلی برای رسیدن به فاکتور فروش نیاز به یک زیرسیستم فروش داری که به موجودیت‌های زیر وابسته خواهد بود.
1. کالا: تعریف کالا بستگی خیلی زیادی با نوع کار مشتری داره. مثلاً برای سیستم خدمات پس از فروش یک خودروسازی نوع
کالا ( قطعات ) مولفه‌های خاصی داره که با کالاهای یک سوپرمارکت تفاوت زیادی داره.
2. انبار: یک سیستم انبار مولفه‌های خاصی داره که مدیر مالی شرکت باید تعیین کنه، اگه سیستم عام می‌خوای بنویسی باید
تمام انواع انبار رو بشناسی و آمادگی این رو داشته باشی که هر نوع مشتری رو پشتیبانی کنی که کار ساده‌ای نیست و حتماً
نیاز به «حداقل» یک مشاور مالی خبره خواهی داشت.
3. حسابداری: سیستم فروش باید خروجی عملیات خودش رو در اختیار سیستم حسابداری قرار بده.

صبا صبوحی

Vidico
یک شنبه 12 مهر 1394, 12:30 عصر
سلام
دوست عزیز، اگه قرار بود یه فرمول یکسان داشته باشه که تا حالا «یه نفر» یا «یه شرکت» محصول رو تولید کرده بود و «همه‌ی مردم» و «همه‌ی شرکت‌ها» هم از
اون استفاده می‌کردن. و من و شما هم می‌رفتیم سراغ یک حرفه‌ی دیگه.
در ضمن چیزی به نام برنامه‌ی فاکتورگیری نداریم، احتمالاً منظور شما سیستم فروش هست.

شما مشخص نکردی که این کاری که می‌خوای انجام بدی یه کار تستی هست، یک پروژه‌ی دانشگاهی یا این که واقعاً یه مشتری داری و
قراره برای کاری که می‌کنی پول بگیری. اما در هر کدام از این حالت‌ها، شما باید برای تولید یک محصول چه با مشتری مشخص و چه برای
مشتری عام، ابتدا مساله رو تعریف کنی بعد تحلیل کنی، طراحی اولیه رو انجام بدی و بعد بری سراغ طراحی جزئیات از جمله ساختار دیتابیس.

نمی‌تونی انتظار داشته باشی که من و دیگران بدون این که بدونیم چه نرم‌افزاری می‌خوای تولید کنی و چه مشخصاتی داره به این پرسش
شما پاسخ بدیم. مطمئن باش اگه کسی به این پرسش پاسخ بده و فهرستی از ستون‌ها رو ارائه بده، پاسخ کاملاً نسنجیده‌ای خواهد بود.

اما به صورت کلی برای رسیدن به فاکتور فروش نیاز به یک زیرسیستم فروش داری که به موجودیت‌های زیر وابسته خواهد بود.
1. کالا: تعریف کالا بستگی خیلی زیادی با نوع کار مشتری داره. مثلاً برای سیستم خدمات پس از فروش یک خودروسازی نوع
کالا ( قطعات ) مولفه‌های خاصی داره که با کالاهای یک سوپرمارکت تفاوت زیادی داره.
2. انبار: یک سیستم انبار مولفه‌های خاصی داره که مدیر مالی شرکت باید تعیین کنه، اگه سیستم عام می‌خوای بنویسی باید
تمام انواع انبار رو بشناسی و آمادگی این رو داشته باشی که هر نوع مشتری رو پشتیبانی کنی که کار ساده‌ای نیست و حتماً
نیاز به «حداقل» یک مشاور مالی خبره خواهی داشت.
3. حسابداری: سیستم فروش باید خروجی عملیات خودش رو در اختیار سیستم حسابداری قرار بده.

صبا صبوحی

سلام
ممنون بابت راهنمائی
ولی منظور من رو متوجه نشدین... من همه اینا رو دقیقا میدونم
شما فرض کنید یک فاکتور فروش داریم همه قیمت های فاکتور یک فیلد در دیتا بیس دارن
مثلا
نام و نام خانوادگی
شماره فاکتور
تاریخ فاکتور
آدرس مشتری
شماره مشتری

حالا لیست کالا
ردیف - نام کالا - تعداد - فی - قیمت کل
برای این قسمت لیست کالا تو جدول دیتا بیس چند تا فیلد تعریف کنم؟؟؟؟؟ شاید مشتری بیست تا جنس متنوع بخره اون موقع چجوری میشه تو دیتا بیس؟

nazanin_asadi_1
یک شنبه 12 مهر 1394, 15:32 عصر
بهتره یه مطالعه ای درباره طراحی پایگاه داده داشته باشین

برای هر کالا یک فیلد در نظر نمیگیرن بلکه یک ردیف ایجاد میشه (سطر)

فیلدهای فاکتور میتونه اینها باشه :
1- شماره فاکتور
2- تاریخ صدور
3- نوع فاکتور (موقعی یا بسته شده)
4- طرف حساب (میتونی مشخصات و آدرس و شماره تلفن مشتریها رو توی یه جدولهای دیگه داشته باشی که با JOIN کردن توی فاکتور لحاظشون کنی )
5- ...

فیلدهای مربوط به ریز فاکتور میتونه متنوع باشه
1- آی دی فاکتور
2- نام جنس (میتونه نام ها توی جدول دیگه ای باشه و آی دیش اینجا قرار بگیره )
3- قیمت
4- تعداد
5- نوع (خرید یا فروش ) برای بعضی مواقع ممکنه توی یک فاکتور یک جنس در وضعیت خرید باشه یک جنس در وضعیت فروش که بر اساس اون قیمت لحاظ میشه
6- ...

اینها میتونه فیلدها باشه

Vidico
یک شنبه 12 مهر 1394, 21:45 عصر
بهتره یه مطالعه ای درباره طراحی پایگاه داده داشته باشین

برای هر کالا یک فیلد در نظر نمیگیرن بلکه یک ردیف ایجاد میشه (سطر)

فیلدهای فاکتور میتونه اینها باشه :
1- شماره فاکتور
2- تاریخ صدور
3- نوع فاکتور (موقعی یا بسته شده)
4- طرف حساب (میتونی مشخصات و آدرس و شماره تلفن مشتریها رو توی یه جدولهای دیگه داشته باشی که با JOIN کردن توی فاکتور لحاظشون کنی )
5- ...

فیلدهای مربوط به ریز فاکتور میتونه متنوع باشه
1- آی دی فاکتور
2- نام جنس (میتونه نام ها توی جدول دیگه ای باشه و آی دیش اینجا قرار بگیره )
3- قیمت
4- تعداد
5- نوع (خرید یا فروش ) برای بعضی مواقع ممکنه توی یک فاکتور یک جنس در وضعیت خرید باشه یک جنس در وضعیت فروش که بر اساس اون قیمت لحاظ میشه
6- ...

اینها میتونه فیلدها باشه

ممنون، درسته حق با شماست
این فیلد ریز کالا ها رو چجوری در نظر بگیریم؟
مثلا من تو فیلد هام چند تا ردیف چند تا نام کالا چند و .... در نظر بگیریم؟