ورود

View Full Version : سوال: ادغام دو کوئری.؟

saeed28541
یک شنبه 12 مهر 1394, 13:10 عصر
سلام.
میخوام نتیجه دو تا کوئری را ادغام کنم و در یک لیست باکس نشون بدم.
نکته اینجاست که نتایج مشابه.
روشنتر بگم اینکه من دو تا کوئری دارم که یکیش براساس کد ملی جستجو میکنه واون یکی با مشخصات فردی وهر دو متصل به table مشخصات فردی هستن.
میخوام با کلید رادیویی هر کدوم (کد ملی یا مشخصات فردی)که انتخاب شد کوئری مربوط به اون فراخوانی بشه ولی نتیجه در یک لیست باکس مشترک نشون داده بشه.
ممنون .

Rasool-GH
یک شنبه 12 مهر 1394, 15:36 عصر
سلام چرا کدهای جستجو همه ایتمها رو در یک کوئری نمینویسید ؟

saeed28541
یک شنبه 12 مهر 1394, 21:40 عصر
سلام.
بنده نتونستم با or کد بنویسم یعنی عمل نکرد.فقط دستور and را میشناسه.وقتی اجرا میشه در حالت and باید تمام پارمترهای که شرط جستجو دارند کامل وارد بشن ،بهمین خاطر برای هر پارامتر یک کوئری تعریف کردم.
نمونه کار را گذاشتم میخوام تو فرم serch با انتخاب بتونیم با کدملی یا مشخصات جستجو انجام بدم ولی در هر صورت نتیجه تو list43 نشان داده بشه.
ممنون از لطف شما

Nazir Ahmad
دوشنبه 13 مهر 1394, 12:53 عصر
سلام.
بنده نتونستم با or کد بنویسم یعنی عمل نکرد.فقط دستور and را میشناسه.وقتی اجرا میشه در حالت and باید تمام پارمترهای که شرط جستجو دارند کامل وارد بشن ،بهمین خاطر برای هر پارامتر یک کوئری تعریف کردم.
نمونه کار را گذاشتم میخوام تو فرم serch با انتخاب بتونیم با کدملی یا مشخصات جستجو انجام بدم ولی در هر صورت نتیجه تو list43 نشان داده بشه.
ممنون از لطف شما
بفرمایید

یا حق

Rasool-GH
دوشنبه 13 مهر 1394, 15:59 عصر
سلام برای این کار دو راه رو میتونم پیششنهاد کنم . اول اینکه یک کادر سرچ قرار بدین و چیزی که داخل اون تایپ میشه در سلولهای مختلف مورد نظر جست و جو بشه یا همین سیستم طراحی شده رو دنبال کنید و از کوئری آنیون برای ادغام استفاده کنید .
ضمنا در نامگذاری کوئریها جداول و فرمها از فاصله استفاده نکنید .

این نمونه کد برای کوئری انیون

SELECT *FROM fadername
UNION ALL SELECT *
FROM familyname
UNION ALL SELECT *
FROM kodemeli
UNION ALL SELECT *
FROM name;

ولی به نظرم این نمونه راه حل بهتریه