ورود

View Full Version : انتخاب روش بهتر و بهینه دیتابیس حسابداری

علی فتحی
یک شنبه 12 مهر 1394, 19:58 عصر
باسلام:با اجازتون دیتابیس برنامه های زیادی رو دیدم نحوه طراحی متفاوت بوده ولی نتیجه نهایی ارائه سند یکی شده .
بعضی از برنامه ها از جمله برنامه پر ادعای سیترا از sanad2 تصویر استفاده کرده تمام گزارشات رو بر محوریت همین جدول سند 2 قرارداده است.
وبرنامه حسابداری تار از sanad استفاده کرده در گزارشات از تمام جداول کل و معین و تفضیل و ستد استفاده کرده و گزارشات رو با پروسیجر و ویوها کنترل کرده.
سوال؟
بهترین و بهینه ترین روش کدوم روش میتونه باشه .برای اینکه برنامه ام صلیقه ای خودم نباشه اگر راهکاری غیر از این دو روش هم پیشنهاد میکنید ممنون میشم تو همین تاپیک قرار بدین با تشکر

ژیار رحیمی
یک شنبه 12 مهر 1394, 20:48 عصر
سلام جدول sanad2 یه شیوه از پیاده سازی جدول سند هست که دارای افزونگی میباشد.من خودم یه جدول حساب ها جدا تعریف کردم و کد حساب (ID) حساب رو به جدول سند لینک دادم

تصاویر زیز نمونه های دیگه ایی از سیستم پیاده سازی هست
135720
135721

================================================== ==
135722
135723

علی فتحی
دوشنبه 13 مهر 1394, 15:29 عصر
خیلی زحمت کشیدی جالب بود ولی در حالت دوم که خودم تو sanad اوردم مشکل اینه هر حساب معین لزوما " حساب تفصیل نداره . گاهی حساب کل هم معین نداره اینطوری در روش دوم شما مشکلی پیش نخواهد اومد؟

firststep
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:11 عصر
خیلی ممنون:قلب::لبخندساده:

ولی ایا دیتابیس یا موتور استاندارد و پایه در این زمینه هم هست ؟

reza_ali202000
سه شنبه 26 آبان 1394, 00:01 صبح
سلام
توی دنیای کامپیوتر استاندارد فقط صفر و یک هستن نه چیز دیگه. بقیه استانداردها رو ما برنامه نویسا مشخص میکنیم:لبخند:
و اما بعد
در حالت اول که دوست عزیز فرمودن که افزونگی به وجود میاد اگه از اس کیو ال 2008 به بعد استفاده میکنید افزونگی تقریبا به صفر میل کرده چرا که جاهایی که نال باشه اصلا ذخیره نمیشه.
سرعت در گزارش گیری خیلی خیلی مهم هست. شما فکر سه چهار سال دیگه باشید که با برنامه زیاد کار شده و اطلاعت زیادی ثبت شده.
به نظر بنده هیچ چیز رو با سرعت بالا عوض نکنید.
حتی اگه شده تمام اسناد رو توی یه جدول ذخیره کنید.
البته نظر شخصی بنده بود.