View Full Version : تبلیغات در نرم افزار fastdic
pbm_soy
یک شنبه 12 مهر 1394, 21:51 عصر
در نسخه جدید fastdic تبلیغات دیدم البته تبلیغات نرم افزارهای خارجی بود
میخواستم بدونم روال اینکار چگونه است؟ آیا پیشنهاد از طرف نرم افزارهای تبلیغات دهنده است؟ ویا اینکه fastdic رفته دنبالش؟ و گفته تعداد دانلودهای ما اینقدر است و یا تعداد کاربران فعال نرم افزار ما تعدادش زیاد است و تبلیغات بدید؟
ویا اینکه از طرف مارکت سنترها بهم معرفی میشوند؟
در کل میخواستم بدونم روال اینکار چگونه است؟
darkhah1
چهارشنبه 15 مهر 1394, 12:36 عصر
فك كنم از تبليغات گوگل استفاده كرده چون توي پلي استور هم يكي از نرم افزار هاي پردانلود هستش
pbm_soy
سه شنبه 21 مهر 1394, 00:28 صبح
این سایت زیر هم هست که به شما تبلیغات میدهد و برای هر کلیک پول میدهد
https://adad.ir/home/
من زیاد جالب ندیدم مثلا گفتن به هرشکلی کاربر را تشویق کنید که کلیک کند تخلف به حساب میاید و احتمال دارد کلا سرویس به برنامه شما را قطع کنند و درآمدهایی که تاکنون شده را هم بلوکه میکنند و شاید هم کار به شکایت بکشد!
بلاخره تبلیغات است تا یک حدی که میتوان کاربر را تشویق کرد مثلا بگی برای حمایت بروی تبلیغات کلیک کنید و یا شاید اصلا من بخواهم درآمد این کار را کلا برای یک کار خیریه درنظر بگیرم و در برنامه بگم برای شرکت در این کار خیر کلیک کنید! آیا همچین کار هم تخلف است؟!
konkoroid
سه شنبه 21 مهر 1394, 04:19 صبح
این سایت زیر هم هست که به شما تبلیغات میدهد و برای هر کلیک پول میدهد
https://adad.ir/home/
من زیاد جالب ندیدم مثلا گفتن به هرشکلی کاربر را تشویق کنید که کلیک کند تخلف به حساب میاید و احتمال دارد کلا سرویس به برنامه شما را قطع کنند و درآمدهایی که تاکنون شده را هم بلوکه میکنند و شاید هم کار به شکایت بکشد!
بلاخره تبلیغات است تا یک حدی که میتوان کاربر را تشویق کرد مثلا بگی برای حمایت بروی تبلیغات کلیک کنید و یا شاید اصلا من بخواهم درآمد این کار را کلا برای یک کار خیریه درنظر بگیرم و در برنامه بگم برای شرکت در این کار خیر کلیک کنید! آیا همچین کار هم تخلف است؟!
من به عنوان کسی که تبلیغ به عدد میدم دوست ندارم کسی اینجوری کلیک کنه
کاربر باید واقعی نظرش جلب بشه
اینجوری حق تبلیغ دهنده ضایع میشه
کلا عدد کارایی آنچنانی نداره
مثلا 100 هزار تومن تبلیغ می کنی تا سر میچرخونی تموم میشه شاید کمتر از 20 دقیقه
واسه نمایش دهنده هم زیاد به صرفه نیست
pbm_soy
سه شنبه 21 مهر 1394, 13:17 عصر
کجا به نظرتون بهتر است؟
از هر نظر که تجربه کردید بگید فرقی ندارد چه تبلیغات دهنده و چه توسعه دهدده ای که نرم افزارش تبلیغات دیگران را میگذارد
reza_web
چهارشنبه 22 مهر 1394, 07:45 صبح
من كه يه برنامه رايگان گذاشتم روي بازار با تبليغ در عدد
ولي برنامه در دو روز بيش از 600 بار دانلود شد ولي كمتر از 50 نفر برروي تلبيغ عدد كه داخل برنامه بود كليك كردن!!!!!! يعني درآمد زير 2 هزار تومان!!!
اصلا فايده نداشت
تبليغ نزاشته بودم بهتر بود
pbm_soy
چهارشنبه 22 مهر 1394, 13:05 عصر
ایرادی ندارد دوست عزیز!
عدد برای هرکلیک پول میده؟ فکر کنم ۲۰ تومان میده!
جاهای دیگه شاید بیشتر بدن مثل پایگان یا خارجیا بهتر نیستند مثل admobile,com که زیرمجموعه گوگل است؟ شاید دلار ارزشش بالاتر از تومان باشد!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.