PDA

View Full Version : گرفتن اطلاعات بصورت ده بیتی



mahdipc
سه شنبه 14 مهر 1394, 13:09 عصر
سلام دوستان. من دارم برنامه ی یه باسکول رو مینویسم. این باسکول فرمت ورودیش این سبکی هس.
10 بیت میگیره اولی و اخری رو به عنوان شروع و پایان در نظر میگیره و هشت تا بیت وسط رو به عنوان عدد دریافت میکنه.
پورت سریال 9 پینه وصل میشه به کامپیوتر.
حالا سوال من اینه تو کتابخونه سریال پورت من چطور میتونم بگم تو ده بیت ده بیت بگیر؟!!

esagraphic
چهارشنبه 15 مهر 1394, 13:55 عصر
مدل دستگاه نشاندهنده شما چیست ؟

mahdipc
چهارشنبه 15 مهر 1394, 20:45 عصر
مدل دستگاه نشاندهنده شما چیست ؟
سلام/.
YH-T7
Weighing Indicator

کمپانی ساختشم shanghai yaohua weighing system Co

esagraphic
پنج شنبه 16 مهر 1394, 14:12 عصر
سلام/.
YH-T7
Weighing Indicator

کمپانی ساختشم shanghai yaohua weighing system Co

دنبال 10 بیتی نگرد منم هرچی گشتم درست متوجه اش نشدم از Read existing کار بگیر ببین وزن را چیطوری دریافت میکنی و دگه مدل دقیقا T7 است یا T7+ من T7 را وصل کردم از من وزن را برعکس میاورد بعدش درست شد ببین شما وزن را چیجوری دریافت میکنی یه بار با این نرم افزار دریافت کن یه بار با ترمینال دریافت کن ببین چیطوری دریافت میکنی اگه نتونستی من دستگاه T7 دارم برات وصلش میکنم میفرستم

esagraphic
پنج شنبه 16 مهر 1394, 14:48 عصر
میتونی توسط این برنامه به نشاندهنده وصل بشی ببین چیطوری ارسال میکنه وزن را
http://realterm.sourceforge.net/

mahdipc
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:45 عصر
دنبال 10 بیتی نگرد منم هرچی گشتم درست متوجه اش نشدم از Read existing کار بگیر ببین وزن را چیطوری دریافت میکنی و دگه مدل دقیقا T7 است یا T7+ من T7 را وصل کردم از من وزن را برعکس میاورد بعدش درست شد ببین شما وزن را چیجوری دریافت میکنی یه بار با این نرم افزار دریافت کن یه بار با ترمینال دریافت کن ببین چیطوری دریافت میکنی اگه نتونستی من دستگاه T7 دارم برات وصلش میکنم میفرستم
سلام عزیزم. دستگاه من با ترمینال تست میکنم علامت سوال و null اینا میده هی. + هم نداره...
در ضمن با Read existing هم خروجیش باز عجیب غریبه. علامت سوال و خطوط خرچنگ قورباغه میده. اینکودینگ هم تست کردم ها .نشده

esagraphic
پنج شنبه 16 مهر 1394, 21:15 عصر
سلام عزیزم. دستگاه من با ترمینال تست میکنم علامت سوال و null اینا میده هی. + هم نداره...
در ضمن با Read existing هم خروجیش باز عجیب غریبه. علامت سوال و خطوط خرچنگ قورباغه میده. اینکودینگ هم تست کردم ها .نشده

سلام دوست عزیز من از همین دستگاه کار گرفتم وصلش کردم شما یه کار کن یک مقدار وزن بزار روی لودسل مثلا کالیبره اگه نباشه وزنش شاید بشه 450 کیلو یا کم بیشتر بعد bound rate را هم 9600 بگیر با اون برنامه که گفتم ببین چیطوری وزن را میفرسته و از روشی که داری وزن میگیری را هم بزار اگه عکس بگیری بهتره

mahdipc
جمعه 17 مهر 1394, 02:37 صبح
مرسی که کمک میکنی. الان دستگاه پیشم نیس و متاسفانه کارخونه هس..ولی با برنامه دیگه قبلا تست کرده بودم و عکس گرفته بودم. اونا رو میزارم/
135872
135873

البته باند رید رو 9600 هم تنظیم کرده بودم طبق دفترچه اش تو X5 ولی نتایج مشابه ای میداد.
ممنون میشم شماره تماس یا ای دی در تلگرام دارین برام بدین تا زودتر به هدف م برسم.یه دنیا سپاس

esagraphic
جمعه 17 مهر 1394, 13:23 عصر
سلام شما دستگاه را باید کنارت بزاری که چند بار امتحان کنی این آی دی من در تلگرام است esagraphic

esagraphic
دوشنبه 20 مهر 1394, 12:21 عصر
سلام این نمونه را تست کنید